Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Драга, денес правев муабет со едно ептен досадно дете и незнам што да му зборам и го прашувам омилени глумци ово она. И овој ми вика Роки Балбоа и ја му викам „мислиш Силвестер Сталоне?„ и он ми вика „не бе Роки тој тепачот„ :D

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Клинците стануваат од кревет со десет проблеми за кои не постојат реални шанси да се решат. Со тој тежок товар, со тетоважи и пирсови, како амблеми на денешницата, младите луѓе немаат време ниту да се насмевнат, на некого да му го раскажат проблемот, ништо.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.480
Со „тешко“ срце денес си направив една листа на ингор(ир)ан(т)ни членови.
Ова го пишав не дека барам афирмација и поклонение, туку да си прочитат тие кои на моменти го доведуваа(т) форумот до дереџе на имбецилни постови и post for the post sake.
Препорачувам и другите да го прават ова. Едноставно човек се сопиња при обидот да се развие квалитетна дискусија.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
За човек кој мрази компликации, awkward ситуации и драми, неверојатно е колку често истите ми се случуваат...:tapp::facepalm:

S

StormRage

Гостин
Кајг пак ја, накусо.
излегуваш со 50 денари, упаљач, кутија цигари со умисла да пиеш кафе... гледаш луѓе што не си ги видел месец дена +. Се враќаш дома без цигари, скоро пијан. :D

Stariji, sjebaniji, ali nužno iskusniji,
i možda me sada, tek sada stvarno treba slušati.
Ljudi dođu i odu, tek ponekad se sete,
al' tada samo kažu: "Nisam više dete."

Ja jesam...

втор пат со ред, not another day but the same old song!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Паааааааа повеќе тука пишувам него вообичаено!

Драг дневнику see the fucks i give!!!!!!!!!!!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Јас веќе земав оскар за пет часовно мачење на перницата и неуспешни обиди за заспивање.
Ни Леонардо од улицата во Волково не може со мене. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.365
Поени од реакции
26.413

Некој Македонец веќе станал вампир. Сега врапчињата ги гледаме. :D Фино што претставниците на печатот запишале.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Во последно време не си како што треба. Зошто се смееш со сила како мене!? Што ти е?
Мислев дека добро ја сокривам тагата, ама изгледа личноста што ми ги постави овие прашања ме познава премногу добро. А стварно добро глумам, дури и сама ке си поверував за малце дека се е океј, ама личноста ме врати во реалноста. Сега се осекам како кловн, ама оној кловн шо има насмевка на лицето и солза на очите. Ќе го пребродам ли периодов Драга!?

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Можам да се пофалам дека ја имам најдобрата другарка на свет...Ја имам бре, ја имам..
Човек како нејзе не се рага...Пресрекна сум што ја имам. И се надевам дека се ке биде во ред од денес па понатаму. И го пуштив мозокот на пасење :pipi: Убаво е кога не се замараш со ништо.
Немам и многу време драга, мора да одам да плакам сметки, срце ми се крши кога се плака нешто..:вонзем:
Ми се јаде и благо а од денес решив да постам... Ке видам до кога ке издржам.. Се надевам дека ке издржам.

Остани поздравена мала кајгано.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Кајги мори, ела да те бацам...Испитнава заврши топ, 4 од 5 реализација, а мислев дека нема ни еден да чкртнам.
Шубо е вака коа ќе се разбудиш и кога ќе видиш позитивни резултати. :LOL:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секој пат кога ќе кликнам на измени и кога ќе го видам ова: Измени нечујно, автоматски во глава ми почнува песната: Свирете ja Зајди Зајди, тивко полека...

Зошто? Пошто мозоков си има своја логика, ете зошто...:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom