Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Грејвдигер

Гостин
К, се газам :pos::pos: Ми пишаа од дијаспората, ќумрам! :pos:
Синоќа на фб ме додаде дадилката што ми беше, ќе се убијам кој муабети ми ги направи! :vozbud:
И ме праша колку години сум имал, нема везе тоа шо ми пишува на профил :pos::pos:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
ДК,
Сабајлево кога станав прво што направив е отидов кај мајка ми..
Во продавница кога влегов беше хаос, небаре во државава ќе избие револуција...
За на крај да разберам дека Фурнаџискиот леб касни, а овие пензионериве го чекале тој.. А јас сум на ред да земам леб од Диме...

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Денес понеделник било, не знам ни кој ден сме. А кога си дома, кога не треба никаде да одиш и кога целото внимание ти е сосредоточено кон едно малечко детенце, кое во целост зависи од тебе и кое те плени со својата насмевка и палавост, верувајте воопшто нема да ви биде важно кој ден е, како и милион други ситници. Доволна е само насмевката и среќниот израз на тоа малечко суштество и верувајте ќе ви го разубави денот па колку и да не чини.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Драга,
Понекогаш некои лекции се учат на потежок начин, преку солзи..
Ваљда треба да не заболе јако за да сватиме и отвориме очи.
Не сакам да е така, но тоа се тие знаци да треба да мењаме нешто потхитно.
Плачев и сватив...Now its your turn......

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Сега баш ми падна на памет, овој композиторот Дамир Имери ако по некоја случајност се оженел со некоја Мери, знаеш ли колку чудно ќе било? o_O Ене ги Дамир и Мери Имери. :D

Член од
23 јануари 2014
Мислења
239
Поени од реакции
250
убаво време за баскет... а нема со кој... чуден народ. Толку високи а толку незапознаени со кошарка!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Еј, добив гратис билети за на театар. Додуша сум бил јас доле во моето родно место, од школо кога не носеа, ама тоа е заебанција повеќе. Така не сум бил да гледам драмска претстава до сеа. Најјакото е што појма неам каде се наоѓа точно, ама ќе се снајдеме некако. :D Обично сум класичен тип на жител од мојот крај, кој пцуе на секој втор мубает и плука кај ќе стигне, па едвај чекам да дојде 8 да се осетам како господин, конечно. :icon_lol:

Е сеа има и друг проблем, никако да ја фатам книгата озбилно. Ме мрзе ненормално многу, а за 2 недели се колоквиумите. Неам ни почнато, мамето.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.115
Поени од реакции
75.018
По кој знае кој пат паѓам на тестот наречен наивност...
Ееее вол еден... Му помагав на еден лик некое време, не знаејќи со кого си имам работа. Со сета добра намера за помош, на крај дознавам дека типот мојот труд го преставува како свој, крадејќи ја целата моја работа...
Кој би поверувал дека лаже, кога и онака го сметаат за најдобар во неговата професија :facepalm:
Ееее Македонијо, Македонија, само вакви скапаници успеваат кај тебе, а чесниот ќе си седи со курот во рака.
Па уште ме тешат ќе го снашло полошо во животот :нинџ: Од сифилис да умре, гз мамин да му ебам :tapp:
Нели имаат грижа на совест ваквите ликови? Не видено...

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Дали знаеш колку чини да го заборавиш својот мобилен телефон? мене ме чинеше 5 ипол евра. Како тоа? Автобуска карта плус пари за такси толку излегува...затоа да се брзаш за на работа и не баш некоја добра идеја... (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom