Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драгаа Кајгиии..
Вечерва беф у Карев на свирката...јакичко беше..забавно:):))))
И видоф мноогу личности што сакаф, а можеби и некои кои несакаф да ги видам!..:toe: Битно се на едно место, интересно беше... Седружефме и така...

Само коа ќе ја резимирам цела вечер, размислувам како во еден момент на еден мој ‘‘другар‘‘ Не му закачиф Шамар па бар да има зашо да цмиздри!!!:tapp:

Али без тоаа.... СОЛИДНО:smir::vozbud::helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Животот дефинитивно е таков каков што сами ќе си го направиме. Никој друг не влијае на тоа и точка. Барем не на поважните работи кои може да направиме да зависат само од нас.
Знаеш, цело лето и есен и почеток на зима ми беа пеколни. Испуштив од рака важни нешта и луѓе, падната во некои црнила од кои не знаев како да излезам. Сега сфаќам дека не било до незнаење туку до несакање. Еве, види ме сега. Мува не ме лази. Откако си средив некои работи во главчето мое, ептен се` ми се погодува. Дури добивам повеќе од тоа што ми е доволно за среќа и просечно секојдневие.
Имав многу повеќе за пишување и брзав за да си легнам порано, но ме прекинаа и очигледно пак ќе заглавам вечерва. А прва смена сум утре. Је*и га, еднаш се живее.
Ќе ти докажам друг ден шо сакав ... сега биди ми поздравена и пушти му еден куп среќа на будалчето мое кое го сакам од дното на моето срце!
Лека ноќ, твоја Дивне:)

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Кајгано бе,
ми удриле бан на подфорумот архитектура,зашто ??? кажи да ти кажам, мислам дека
во државава наша мила некој работи деноноќно за да и наштети...жално :toe:
Кога некои ќе сватат дека у оваа земја утре и нивните деца ќе треба да живеат,да престанат да се злобни и да работат барем ако не за нивна, за среќата на нивните деца и внуци.. јбг
у мајчина отидоа некои работи..
Ќао

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

неверојатно е колку чоек можи да добие инспирација од мрак, тишина и цигара ...

Друго, научив една добра изрека : Everyone needs a co-pilote. Не дека не ја знаев поентата од претходно, али онака, налетав на неа 'in the right place at the right time'.

Толку. Не зачував зборој вечерва за тебе.

†GODLIKE†

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тапа ден. Тапа некако. Барем се видов со една другарка, си праевме муабет да надоместиме за времето што не сме се виделе, ама пак... некако празен и безличен ден. И во Хавана беше тапа. Времево е тапа. Февруари е тапа. Ок, сфативме дека сум тапа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Драга моментално само тоа можам да го искоментирам после вечерва
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Часовите се според зоната GMT +1. Времето сега е 05:58.
што д хелл чекам јас??? :uvo:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

ја не го наебав, него го наебав дебело. Не знам зошто ти го кажувам ова, ама секогаш кога ќе ти кажам нешто, истото тргнува на подобро. Ете така.:back:

Г

Господ

Гостин
Драгичка:smir:
Да ти се пофалам,гнетев макарони со сирење и кечап:pipi:
И си го сакам новиот ибанез:back:
Ајт поздрави и честитки:helou:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Еја.
Дојдовме живи и здрави, ја дебела плус со добиено.
Ама се радувам. Нема да думкам бебе барем.
Лала ме виде и запозна, и колку е драга, оф леле мајко.
А јас пак, не знам како да се заблагодарам од ќефои што некој е толку искрен со мене.
Фала ти, мила, знам дека ќе го прочиташ ова! :smir:

Сарма или јуфки?
Струга е вонземна. Студ, магла, осаменост, небаре поетско дувло. Сакам таму стан и да одам по потреба.
Ех, ама сум вљубена денес.
Иако треба да правам еден куп гомнени обврски, сепак ми е убаво на душава.
И да, си имам и пари, да не заборавам - ми требаат за неколку важни работи, па и покрај мојата духовна благодарност, материјалноста ја живееме и нема да се фолирам дека од воздух ми е голем мевов.
Нејсе.... Го сакам животот и кога е гаден нервозен и полн со мозолчиња, ама и кога се насмевнува толку кратко, што ако не му се фатиш за трепки, ојде цел.
Го сакам момчето ми. Не има по весници.
Тандем сме креатива и воденица со идеи. Јааааа, баш сакам да го нацртам ова.
Денес ќе будизирам ама ќе јадам чипс.
Утре ќе сонувам како јавам бел коњ со непознат монголски војник и ќе паднам од креветот.
Заборавив да си закажам депилација. Крвави прашуми - серијалот, ќе продолжува,
срам не срам, тоа е.
Собава ми е харем на влечки.
8 пара се мотаат не знам од каде.
И да.
Морам да се свестам.
Сакам да бидам копирајтер, да работам на мјузикли и да не стојам наспроти ветерот зошто имам фронтални синуси и ќе ме боли глаата од тоа.

ПС: Мајка му на љубовот мој искоментира во еден наврат за мене: Лееле, оваа Ана ко јас да сум ја родила!
Да се грижам или? :nesum:

Идам да шантрам.
Медс.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Кеј
Колкави се шансите да се пресечиш со лижавче ма?
А колкави се шансите да не го довршиш рефератот за утре, кој имаше време 6 месеци да го работиш?
Колкави се шансите некој да заминит од градов сингл, а да ми се вратит после некое време во релејшншип? ( океј, се надевам за ова дека се 0% )

Ехее, шанси, можности. Денес е денот Д. Да се биде или не. Фатете го шансана во 5.
За понатамошниот тек на настаните ќе бидете благовремено известени во дневникот во 23 часот. :back:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ој мор.
Се погоди денов од сабајле, ама ептен се погоди.
Ми фали сонце, не можам веќе со облачниве денови.
Не дека ми беше тоа намерата ама погорните две реченици на хаику поезија ми маваат некако.
Како и да е, за некое време треба да се мрднам да појдам до центар.
Да повторам ли дека се уште сум среќен? Нема потреба, не?

Остани ми со здравје:фалафала:

D

dh00|

Гостин
кеј...
тапа викенд -_- тапа над сите тапи во земјата на тапите....ок се изгубив малце:kukuu:
едвај чекам да си одам,не ми се седи веќе...
и + заборајв денеска заби да си измијам:nesum:
толку...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Драга Кајгана,

Јас сум си заљубен. :wub:

A тоа ги опфаќа секаквите видови постови.
Некој тажен, среќен, изнервиран, разочаран, на 7мо ебено небо, досаден, возбуден, еtc.
Сето тоа сум, да не навлегувам во детаљи. Beat that.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom