Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме боли грбот си знам јас од што (повеќе боли од љубовта :icon_lol:).
Синоќа сонував кај што чистам палуба и просторија на брод, потоа станав свесен дека е сон па се префрлив во друг сон низ кој ми помина некоја мисла јас го можам тоа, и потоа станувам свесен за свесността на тоа нешто и се разбудувам.
Инаку спремен сум за службен пат кој што е од оние за кои може да се пише на форум :icon_lol:.
Денеска добро беше, барам комбуха габа на поклон, можеби Г. знае некој човек кој поседува такво нешто, познава доста чудаци здрав живот здрава храна, таа не е од тие :icon_lol:.
Некни ми помина така мисла на фонтанче додека пиев вода да го земиме домот билијард клуб да го направиме, ама за да успее како идеја треба да се расправам со куроглави партиски војници и златно правило со буљаши бизнис не се брка.....
На П. му реков вака и вака, па ми вели од кај ти доаѓаат овие идеи јас нема никогаш да се сетам и пред мене да е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга Кајгана:

Денес научивме дека од допамин се станува зависен.
Пфф, шо знаат невробилозите.
Ја си ги имав моите дози за денес, така шо ми е гајле шо викаат.
iHappy
И увидовме дека очите стфарно светат.
Сеа треам да смислам нешо друго да ми се потврди...
Ај ќе смислам викендов.
И ако мајками ми каже дека ми ја купила дозата, ќе добијам двојна доза.
јеј.
И глеав како сечат мозок.
Fascinating.
Сеа одам до едно место зашо малиот мозок ми кенка..

Период на мозок-фасцинирање ми е.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана, јас сум ти сесро Идиот.
Ама не од Достоевски, него идиот со големо, дебело, подвлечено И.
Вансериски идиот од светски размери.
Идиот каков што во животот нема да сретнам и да наречам идиот.

Ама, сама сум си крива...така? :toe:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Helloo
Thanks for calling. Хаха. Најс. Убо е да знајш кој те думат, а кој не. Некој работи ќе се изменет Кајг, реформација ќе напрам. Зш нишо веќе не ме изненадвит, знам унапред шо ке се десит со се. Зш сто пати истиот филм е поминат, исти крај, исти крај,исти крај! Зш јас ке се отепам да најдам некој, да му кажам, да го прашам како е, добар лош тие работи. Ама не, ако се враќат веќе, дупло полошо нека е.
Можда месец имат кај шо не приговарам, ама имам и јас моја граница, кажи :) . Беше уба година, и ни во еден момент не се осетив искористено. Али сеа, it's all coming back to me. Си осетила некоаш кнедла во грлото, да не мојш збор да речиш? Не си осетила, знам, ама не ти посаквам ни да осетиш. 'Cus it sucks.
Аривидерчи, имам реферати за пишење. Unlike somebody who cares about me.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Да не е човек болен и емоционално скапан, и на форум ќе се врати :pos:

Морав некаде да се испразнам, а да не биде тоа некаде каде што некој ќе прочита, па ќе прашува или претпоставува, па ќе мора да разговараме... не ми се разговара, барем не денес. Денес имам ултимативно право на емоционална скапаница, утре е нов ден :icon_mrgr Едноставно никогаш не сум ги примала добро ваквите информации на почеток. И на крајот од денот јас с`е уште не можам да се помирам, колку и да е банално, смешно и себично, особено себично. Знам дека утре сето ова ќе го нема, можеби и ќе се задржи некој ден, но како и да е, на крајот ќе ми биде мило. Подеднакво е тешко, како што беше и тогаш. Смешна работа, а толку добро ми оди пуштањето, донесувањето одлуки, нивното спроведување, но не и моментот отпосле. Она што е битно денес е дека не е ни најмалку пријатно. Од друга страна ми годеше, одамна не сум почувствувала ништо, навистина е пријатно, па макар било тоа бришење емоционална прашина и оживување за момент на некои стари силни емоции. Ете видиш, с`е уште ја имаш таа способност да разбудиш емоции во мене и фала ти за тоа :pipi:

M

marsovka

Гостин
Драгоевна

evil smile on my face
Ќе видиш за што зборам за неколку месеци :јебач:

Шмек до тебе

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драга моја...
Вечерва беше една од најдобрите у мојот живот!!!
Значи нај најјјјјјјј...Кајгиииии:love3: and love Himm!!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга..

бев на роденден и сега си дојдов. бев во кафана и ми беше многу убаво, си пиев пивце и си мочав. и сега кога сакам да се потпрам до ѕидот тој ми бега. мамтео да му го онаквам. му пишав на тони бар мислам. капитано ми играше и ми купи пиво. а таксистот ме навреди. т.е. ги навреди сите жени рече нешто дека се курви ама незнам што беше уставри. братучет ми кога го прашавме кога ќе одиме он рече за петнаесет минути десет, е тоа ти е кикс. и се сликав со душан и аца (дебелиот, е многу е дебел) од сурвајвр. О друго незнам што да кажа м освен дека икам и ми се смееше колегат. Ај утре ќ е ти пиша м кога ќе се наспијам ! ве сакам :smir::smir::smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кајгано, многу ми е тажна песнава, у пм.

Јас арна сум, на кино бев денес, после 100 миљарда години. И убаво беше чувството, башка се дебелеев со пуканки и кока-кола.:pipi: После на кафенце, муабети, смеење... убава вечер, убав ден.

Сепак... февруари sucks! :bip:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Ohhh shit...ми заврна а требаше да ја бараме Ада - кученцето од другарка ми ... е тоа ти е Кајганко времево ... ни за сува слива не го бива .

Инаку вчера, како шо не бев излезена две недели ,сум си поминала нај нај нај нај.... јако . Па толку ја во животта моја немам зборувано колку вчера . Ептен беше весело ... старото друштво ...hell yeah.
Со Оља другарката меѓусебно сме се запросиле на Are you gona be my girl сеа луѓево можи и свадба ќе чекаат.
Значи вчера бевме ко стари дрталца шо се присејќаат на младите години . And it feels good...so good
Инаку почнав да ја доправам проектната :) уше неделава и ја спремив ...ова сигурно се должи на тоа шо го прочитав во хороскоп па ете решив да му исполнам желба :pos2::pos2:
Се надевам дека и ти си поминуваш кефско....

Arividerchi cara mia :back:

Член од
24 септември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
драга........
вчера не искочив и решив да глеам некои филмчиња по дома грабнав чипсот и сокот и седнав ....плачев се смеев....ми требаше ваква вечер!!!
деновиве иначе читам книги за своја душа,спијам и јадам
мед ми е...медче тоа ми е новиот израз што го користам гофа сум душевно исполнета среќна
остани ми поздравена и со полна торба благодети и добра хаххахаха

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
како ти е со снегов? ја искрено не сум баш среќен надвор прав шлакутарник е :toe: вчера не беше нешто посебно излегувањето, а за вечер појма немам некако не ми се излегува што знам зошто :nesum: сега си дремам на мсн, те читам тебе и слушам музика. ај ќе одам да видам што има по телевизија :back:

P

PewDiePie

Гостин
Врага...
Гледам фудбалче и му се чудам на времево,ич не ме бендисува некако.....Али тоа е ај па се читаме отидов да јадам. :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom