Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Абе драга, се нешто тажно читам и среќавам по интернет.
само да се растажува човек. пред некој ден тоа со девојчето од куманово, после тоа момчето од струмица и сеа пак читам по фб некое си момче загинало.....некој си Марино or something.....ни го знам, ни го познавам, не знам ни од кој град бил, не знам ни колкав бил (можеби матурант по сликата), ни што бил, ама сепак се работи за млада личност...жално бе :unsure:
сеа да барам да се расположам нешто, не можам вака да апсорбирам секакви емоции околу мене....

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Грегоре, ти си чиста утка у центар - изгубено време. :(

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Драга, најдрага,
не сакав да слушам, безпрекорна лага.. утопија за глупи, ќе се разбудат ли.. не би знаел, мразејќи се околу себе, не ни пробав да допрам до нив, збир на оксиморони.. ад и небеса.. така ме тера,... ебење во нездрав неразум, што би било да биде, празно ветување, фиктивен споразум, задоволување потсвест, психо-актива, немам муза.. имам само бош теми, ова не е баш граматички правилен склоп на зборови, вербуми без композиција, само празнење на душа.. од нечовек, бес за слепи, сетила без функција, и пак ништо, роб на чувста, сенс за груба емоција, пак се загубив себе, неможе! јас! повредено его, а мора егоизам.. живеј со себе, независна болка од дното на еуфорично безсознание..
да спијам па утре да станам
лека ноќ кајги

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Д.К.

Полагам за саат и пол од сега - само да положам, што сакаш после прави ми :))

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
После вчера, дефинитивно ќе си го ценам повеќе животот и ќе се грижам највеќе за себе. Страшно е што мораше да дојдам до работ, за да се освестам и да видам што правам.
Секогаш сум била за дружба, за исполнување на денот со катаљарда обврски кои успешно ги завршувам, но од денес се ставам на пауза. Морам да земам малку одмор, да се рехабилитирам психички и особено физички, инаку наредниот пат нема да преживеам и ќе останам на подот неподвижна и без знаци на живот.
Уште сум под стрес, уште сум исплашена, но се надевам со променава и резултатите од крвната слика ќе се смирам, ќе ги смирам другарките и ќе си дојдам при себе :).

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269

Драга,

Сакам во овој албум да живеам. Сите емоции можеш да ги споделиш и скриеш истовремено.

Се одјавувам, летово допрва ќе ни ги гори усните а и желбите.

Да останеме живи и паметни, ок? ;)

М.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ги мразам сите можни муви и комарци на светов. Заспав во 2 ипол станав во 6ипол за да тепам мува, ми зуеше и ме нервираше. До 8 ипол не можев да заспијам после. Мрш у пичку материну. Што е најинтересно не ја ни убив :mad:

K

kalimer0

Гостин
Драга ...

ги мразам сите можни муви и комарци на светов. Заспав во 2 ипол станав во 6ипол за да тепам мува, ми зуеше и ме нервираше. До 8 ипол не можев да заспијам после. Мрш у пичку материну. Што е најинтересно не ја ни убив :mad:
Пред некој ден ми се случи слично сценарио, на цела мака најдов празна кутија од сладолед, ја фатив мувата и ја оставив во темна просторија. После 3 дена ја најдов со нозете нагоре. Причини за смртта: глад, жед, недостаток на светлина, тесен простор. Чувството - непроценливо :)

П

Пепси_

Гостин
така требало да биде......булшит
сакам да го сменам - да
дали можам - појма немам што можам и до каде сум спремен
ќе има ли бел ден за мене - најверојатно како шо викат овие понанананатаки :D
да си жив и здрав другото е гратис - булшит здравјето ми се зема без ова другото што сум

егзотично се осеќам у оваа мизерија :pos: шајзе

п.с. овие од кока кола ми кршат филм со ова СПОДЕЛИ,,,,,а не знаат дека едно нешто што не сакам да споделам е кока кола...... баш се кретени бе :icon_lol:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано...

...Зборот Те сакам во себе крие многу чувства,емоции.....Но и јас се чувствувам прекрасно кога тој ке ми каже така...Те сакам онака од срце...Знам дека го мисли тоа...Се приметува од далеку...И што знам...Го сакам?Или не...Нека покаже времето...Но...премногу е мил...И сум срекна што е во мојот живот.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Има ли нешто поубаво од тоа си пиеш леден чај ... на работа нема многу луѓе имаш пуштено одлична музика надвор сонце пече а ти се ладиш внатре со клима :love: :cool:

Ајт до после :D

S

StormRage

Гостин
Онака посабајлечки.. (се убив од спиење пошо) нешто главата не ме боли (praise god or whatever), си помислив колку пати сум го играл тангото со ѓаволот, somebody there loves me or I'm just fucking immortal... И овој пат, ако извадам жива глава ќе е чудо, многу пати сум преживеал различни срања, многу... И сеа ќе заработам уште една дупка во главата, нема ни да се примеќа барем така ми кажаа, и ќе живеам ако сакам да живеам (oh but i'm not quite sure about this :D ) и се надевам дека ќе останам без дупка во сеќавањата... и сеа да одам да си го средам пак компјутерот, пошо ко информатичар барем да оставам нешто средено зад мене, нешто да завршам воопшто... а тогаш ако се вратам, ќе се вратам како нов човек... премногу работи да средам, сега немам мотив, незнам дали ќе живеам... А тогаш, тогаш ќе ја почнам новата игра, таа што ја чекам одамна да почне а уште не сум ја инсталирал во животот... тогаш, ќе морам да си ги средам пороците, начинот на живот, да фатам да учам и да продолжам да правам контролери... Еј да, и да се вратам на работа :D I'll have busy time I guess, ионака премногу се дружев со луѓе периодов... But that will be when I'm back from the dead, if I win another fight with Death, I should come back victorious, else, I'll be under 2 meters of dirt, in the eternal sleep... finally sleeping without nightmares...

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Сабота вечер а јас дома! :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop