Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Ми недостига студентскиот живот! Нервозата пред испити, големите книги и дебелите скрипти, каснењето на професорите и асистентите пред полагање, муабетот со колегите, глупавите шеги на предавачите, одењето со автобус на факултет, гужвата пред кабинетите и чекањето пред студентски прашања, списоците за полагање со моето име на нив, мамурлакот на сабајле, кафето на пауза, заедничкиот појадок, кукањето на бубалиците, нервозните службеници па дури и старите тетки во студентските прашања... Ах драга, времето си лета...

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Драга...те нападнале малолетно возрасни удварачи.
Сва среќа си сфесна па успешно ги игнорираш.
Зажешти времево,ке зажештат сега и коментарите од типот колку е наводно неподносливо топло,како што наводно беа ужасни свежите врнежи.

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Draga Kajganaa nikogas nema da se otkazam od tebe :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 18:38 ---
Draga Kajganaa nikogas nema da se otkazam od tebe :D
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 18:39 ---
Draga Kajganaa nikogas nema da se otkazam od tebe :D

S

StormRage

Гостин
Oh what a day, пекол топло -_- али вчера... поточно сношти... си глеав филмче со една многу интересна типка после 2 реда муабет... ќе го женам девојчето некогаш мајкеми :love: уствари, јас сите ќе ги женам... сите се поразлични, али да, конечно не добив корпа за кафе после не знам колку време (барем за кафе и тоа, цел малер шо ме фати). А да, си го оспособив линуксот :)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Кајгс,

Песнава е заразна, ми се заврте во глава од сношти, еве цел ден играм како ненормална низ соба.
Ми се иде на журка бе. Сакам да играм до изнемоштеност...знаеш, онака, like no one is watching ;)
Ми се смачи од учењево. Ама ако :) Ќе помине како-така и месецов. А јули... ќе го живеам по мое. Како во старите времиња.

Ајде нека е со лесно.
Гушки и бацки :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ти благодарам што постоиш, бидејќи благодарение на тебе стекнав голем број пријателства, а воедно и секој ден си го искажувам моето мислење :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Добро бре,бива ли вака да не дискриминирате и тука во .....(кај царот иде пеш)
мавнав некое пивце и ај да се испразнам (во Ин-вино,до воденица) и глеј проблем,
Јас метро и малку а тоа мочалото го наместиле над 1 метро.го тегнам со двете раце
свиралово не сака да докачи, и ај мајката надвор во бандаж кај некој 4х4,наздравје.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Добро бе маму му јебем, ако ја потполнам анкетата, дали ќе престане да се појавува?

I'm cool, i'm fine... :cautious:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
чистиот воздух добро ми дојде.
сега ми се спие. изгледа ќе да е од тоa, од чистиот воздух.
зеленило, птици си пејат, ветер сосема нежно си дувка топло...абе убавини....
е во вакви слични звуци го поминав речиси цело попладне
храна за душа.......

п.с. за нецели две недели на свадба сум кај братучед ми.
ме ставија помал девер. :pipi: и лани бев и сеа пак.
ќе се оддадам од пари "купувајќи" невести.....ај белки ќе си најдам некоја сваќа, за да се исплати сево ова :icon_mrgr:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга седам така, и си пуштам музика на јутуб, и нема глас, рефреш, пак нема глас, рефреш рефреш, пак нема глас, пуштам хром одново ај пак песната, пак нема глас, рестартирам пц, јутуб, пак песната, пак нема глас, си велам ват д хел!!!!
И уствари слушалките не ми биле клаени бе..:tapp: :tapp: :tapp: :tapp:
Инаку еве и ја песната.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Кајгано, што е со современава музика, па се некои прогресив/експеримент/алтернатив/пост панкметалрокгранџ и слични (долгоимени) правци кога едноставно доволно за добра музика е само прљаво-тврда дисторзија и риф што ќе те крене да срушиш бетонски градби......го компликуваат и тоа што е доволно добро

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

На факс имам една професоркаа што секое полагање ме паѓа.
Не ми дава да поминам.
А тоа ми е последен предмет кај неа.
Па сега седам и размислувам зашто тоа би било така, и дојдов до заклучок.
Неможе да се помири со фактот дека кога ќе прегледува тестови нема да го има моето име и презиме. Сигурно ќе и фалам како студент :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom