Д
ДаркхарТ
Гостин
Пак јас...
Знаеш...Сакам да бидам засекогаш со него...
:back:
Знаеш...Сакам да бидам засекогаш со него...
:back:
Драга кајгана
Многу се лутам што неможам да си го повратам никот thegirl1 ! Ми отидоа во неповрат мислењата и репутацијата! :nenene:
Инаку, што да ти кажам друго. Почнавме со школо, одма почнаа со испрашување :nenene: Е кога одма бе луѓе? Па ние уште мислиме дека сме на распуст бе алоо :helou: Почекајте да се адаптираме малку. Е таму накај јуни можете да почнете со испрашување. И одма да завршите. Бидејќи, летен распуст ќе иде какви испрашувања :nenene:
Иначе не дека е тешко во втора година, боза е али не ми се учи ни малкуСакам по цел ден на компјутер и то е то
:helou:
И то што др да ти кажам. Аааа да. Леле колку ми се смешни некоииии :nesvest: Леле чоек сами си се брукаат ама не ми се верува стварно :uvo:
Иначее да ти се пофалам имаш VIP членКако ма кој? Па јас деее :helou: Па нормално дека знаеш, инаку че те џитнев преку прозор :pos2:
Ај сеа биди ми поздравена, јас одам да пишам нешто по темиве, малку на фб и после одам надвор да се прошетам малку. Ќе искачаме цело друштво. Да се собереме сите, да си поприкажеме малку, и богами јас имам неколку смешки да им раскажам, од тука де од сајбер светов, да се изнасмееме :pos2::pos2:
И то.
Поздрав
Лично твоја,
thegirl1-girlsk-VIP
Потпис
________