Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

ДаркхарТ

Гостин
Пак јас...
Знаеш...Сакам да бидам засекогаш со него...
:back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
:toe:

Не е лесно да се живее на овој свет.
Најдобро е што побрзо напуштање, и потонување во заборав пред ликот на останатите...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

thegirl1

VIP член
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
Драга кајгана

Многу се лутам што неможам да си го повратам никот thegirl1 ! Ми отидоа во неповрат мислењата и репутацијата! :nenene:

Инаку, што да ти кажам друго. Почнавме со школо, одма почнаа со испрашување :nenene: Е кога одма бе луѓе? Па ние уште мислиме дека сме на распуст бе алоо :helou: Почекајте да се адаптираме малку. Е таму накај јуни можете да почнете со испрашување. И одма да завршите. Бидејќи, летен распуст ќе иде какви испрашувања :nenene:
Иначе не дека е тешко во втора година, боза е али не ми се учи ни малку :toe: Сакам по цел ден на компјутер и то е то :toe: :helou:

И то што др да ти кажам. Аааа да. Леле колку ми се смешни некоииии :nesvest: Леле чоек сами си се брукаат ама не ми се верува стварно :uvo:

Иначее да ти се пофалам имаш VIP член :pipi: Како ма кој? Па јас деее :helou: Па нормално дека знаеш, инаку че те џитнев преку прозор :pos2:

Ај сеа биди ми поздравена, јас одам да пишам нешто по темиве, малку на фб и после одам надвор да се прошетам малку. Ќе искачаме цело друштво. Да се собереме сите, да си поприкажеме малку, и богами јас имам неколку смешки да им раскажам, од тука де од сајбер светов, да се изнасмееме :pos2::pos2:

И то.
Поздрав
Лично твоја,
thegirl1-girlsk-VIP

Потпис
________

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Драга Кајгана,

Животот ми продолжува во многу убава насока, дали светлината од тунелот сака да се пробие конечно? Јас сакам, мрачно е во тунелот, знаеш дека имаш излез и тоа само право, ама незнаеш кога ќе дојдеш до таму и што потоа од како ќе дојдеш.

Батерфлај

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Кајги...
...еве сега го гледав Inglourious Basterds и да признам ама ич не ми се допадна филмот. Мислев ќе биде нешто стварно јако, да ме остави без збор...али беше тотална ТАПА!!!
Јас обожавам филмови за прва и втора светска војна... пример ПИЈАНИСТ и ДЕТЕТО ВО ПРУГАСТИ ПИЖАМИ, ставрно ми се допаднаа...
Али ова... НЕ!!! :nesvest:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Чудно, Кајгана... Веќе не ми се пишува, не ми се излегува... Ништо не ми се прави.

Останува домот и негово средување и поправање. Дојдов до момент на тишина.

Не е точно дека не можеше д биде динамично... Но не ја сакав таа динамика. Ми беше напорна и непријатна.

Но како и да е, многу нови работи дознав. И за себе и за другите. И не ми се допаѓаат.

Не знам дали има време да ги поправам.

Па сепак... Подобро е човек да го заврши животот на патот кон целта, макар и не ја постигнал, отколку на погрешниот пат, кој оди никаде.

Сега сум пак на почетокот, но со повеќе искуство. Сега дури мислам дека сум поразбуден.

Ај ќе видиме.

Поздрав, Кајгана.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.504
Кајгано,

Од сега па натаму ќе верувам во хороскоп, ќе си земам биопирамида и најобавезно ќе аранжирам се во најдобро подреден фенг-шуи стил.
Применувајќи ги тие како основни, а и други техники, ќе воспоставам астролошки баланс на енергиите, а тоа ќе ми овозможи да комуницирам со алијансата која што го контролира универзумот, заедно со неа ќе направиме синдикат за универзални меѓувселенски потреби, и така поврзани внатрешно, сите слободно ќе може да одат у... ...кај сакаат. :helou:

Поздрав, :salut:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
си седам, тебе те читкам и си се смеам како нездрав :toe: само не ме прашувај зошто оти не знам да ти одговорам. утре ќе си се изнаспијам до колку сакам сам сум сабајле и нема кој да ми вика и кој да ме разбуди. ич не ми се оди на школо оти утре и петок часовите се тапа :nesum: поарно пролив да фатиш од колку на часови да одиш :pipi: затоа нема да одам :helou: ај да те приразгледам и одам да си чекам филм те поздравувам со песната:

уживај :vozbud::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кајгано :)

Недела дена веќе ми е лошо. Чувствувам психички замор + температура што имав + павлака (Крејзи ин Лав, не се смеј). Во живот немам повраќано толку. Комбинацијава која ме погоди навистина „добро“ ми дојде, ако пред да се разболам поминував помеѓу затворски решетки, сега сум веќе проѕирна :icon_lol:
Среќа имам околу мене позитивни, искрени луѓе кои знаат многу добро да ме расположат :D, супер си поминав вчера вечерта. Ти како си, хард дисковите океј ти се сега? :)

Ајде, да те разлистам уште малку па одам да си легнам, морам да бидам подобра.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.700
Драга кајгана

Многу се лутам што неможам да си го повратам никот thegirl1 ! Ми отидоа во неповрат мислењата и репутацијата! :nenene:

Инаку, што да ти кажам друго. Почнавме со школо, одма почнаа со испрашување :nenene: Е кога одма бе луѓе? Па ние уште мислиме дека сме на распуст бе алоо :helou: Почекајте да се адаптираме малку. Е таму накај јуни можете да почнете со испрашување. И одма да завршите. Бидејќи, летен распуст ќе иде какви испрашувања :nenene:
Иначе не дека е тешко во втора година, боза е али не ми се учи ни малку :toe: Сакам по цел ден на компјутер и то е то :toe: :helou:

И то што др да ти кажам. Аааа да. Леле колку ми се смешни некоииии :nesvest: Леле чоек сами си се брукаат ама не ми се верува стварно :uvo:

Иначее да ти се пофалам имаш VIP член :pipi: Како ма кој? Па јас деее :helou: Па нормално дека знаеш, инаку че те џитнев преку прозор :pos2:

Ај сеа биди ми поздравена, јас одам да пишам нешто по темиве, малку на фб и после одам надвор да се прошетам малку. Ќе искачаме цело друштво. Да се собереме сите, да си поприкажеме малку, и богами јас имам неколку смешки да им раскажам, од тука де од сајбер светов, да се изнасмееме :pos2::pos2:

И то.
Поздрав
Лично твоја,
thegirl1-girlsk-VIP

Потпис
________

Да не бидам оф топик, ручав пица денес. И иам нова професорка хемија. И требит да легнам сеа. Ајде, слатки сништа.:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кајгано, ај кажи и на Џену грл, да не шири дезинформации... :icon_lol: Зашто одма со етикети дека ќе се смеам? :icon_lol:

Инаку, инаку, инаку... :vozbud: Сум му влегла на испитот, го отворив поштено! :pipi: Утре со кунг -фу ќе му влезам, коленце ќе му дадам и кичмата ќе му ја скршам! Еден испит ли бе ќе ме потресуе? :baeh::baeh::baeh:

Не ми замерај за глупостиве, се трудам да се развеселам, одвај чекам да пројде утре и конечно да дишам на раат.

Одвај чекам да дојде априиил... :wub: :wub:

Уште 4 дена и ќе биде Misery loves company... и како и секогаш, во февруари, ме бира мене за друштво. :(

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ja наебав.
И знајш како се осеќам?
Ко да сум наебала.
Кој ќе ги слуша утре цел ден -.-

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга Јорданке!
Дефинитивно решив да се посветам на здравиот живот.Нема повеќе цигари.
Цели 2 дена јееееј ова прв пат ми се случува.Не ми е ради глупион закон туку за да си докажам сама себе дека не се тие посилни од мене.Алкохолот е друга приказна.Веќе 3 месеца не конзумирам :pipi:
И така драга моја Јорданка...Ај идам да читам низ темине...
Те сака ТемносрцЕ :back:

S

StereoLove

Гостин
Kajги...

Не планирав да ти пишам и да се вклучам некој ден заради обврските(извини така) но една работа која ми ја кажа една личност пред малку ме натера да пишам и да го изразам огромното незадоволство иако до пред малку се беше во ред.
Значи вака,не ми е јасно зошто некои луге уживаат да судат некому?што им е гајле кој каков е?зар немаат попаметна работа освен да нагагаат за нешто и знаат дека знаат се а уствари не знаат ништо што како било.
Зар уживаат во тоа?
Ах какви неправди се случуваат на овој свет.
Ти кажувај така а тие го испревртат и зборат како ним им одговара.
Не можам да им нацртам за да им се објасни ниту пак да го симнам Бог па да им докаже.
Ама тоа е.
Одам да спијам зошто веке ми се гади од работиве кои се случуваа во последно време.

П.С.Кажи им на тие личности да не шират многу дезинформации.
Фала однапред:smir:

Те сакам:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Како може да има волку убава песна бе? Не можам да ја доживеам искуствено, освен на моменти и мислам дека да се случеше да имам некоја жива љубовна носталгија, ќе беше болна за слушање и ќе ми се распараше миокардот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom