Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Драга...

Колку и да звучи клише она : " Кругот се врти!" , сепак тоа секогаш се исполнува! Едно време јас бев таа која беше повредена, понижена, предадена од најблиски личности, но сега дојде редот тие да ја платат цената за стореното. Од овој свет никој нема да си замине на небото се додека не ги исплати до крај своите долгови на Земјата! На вас е редот.

H

HITCH

Гостин
Не можам да ги најдам стенограмите од комисијата за труд и социјална работа од Талат Џафери. Се убив од барање, ама овие или не можат да постигнат или заспале додека овој зборел, трето нема.

Ај.

Член од
14 август 2012
Мислења
18
Поени од реакции
32
Кајг.

Си се нашла ли некогаш во ситуација кога едноставно не знаеш а и нема што да правиш ? Не функционирам, не знам каде да се испразнам, не знам што како, не знам ништо... знам само дека ова е катастрофа/

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Сакам да заврне бе пааааааааа....:place:
А бе школскиот систем ќе се оправи додека падне дожд. :icon_lol:

(упс зашо сеа спомнав за дипломирање...)

него...
Passed down to you...

Ме фаќа постнегативна еуфорија. Знаеш оноа коа те маваат „бедови“ и после доаѓа затишје пред оргазмично извикување: Ааааа цркнете мамичето ваше.

So says Saladin...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Денес ни факинг зумба не ми помогна во истресување на нег.енергија.Секој што ќе ми згази на живец го отерувам у три лепе.
Девојчено пред мене што беше, "несакајќи" за малку ќе го избоксував од што ми го стеснуваше просторот.И кај се видело, на тротоар два на два, тројца да идат во една иста линија и да не се помрдне ниеден, кога некој иде од спротива.Не им се тргам повеќе на таквите, ќе ги газам и туркам.
Вриштам во себе, а зашто си неам поим.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Кајго шо викаш кои се шансите во понеделник место попојне да пеат да се случи ова?
А?
А?
Ааххх

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
во последно време многу ми се спие, а слушам муабети дека и на повеќе луѓе им е така...е зошто мајката? :unsure: инаку како е множно бе да постојат толку глупави луѓе бе?? лееелееееЈ не е можно ќе си викаш дур не видиш со свои очи и не слушнеш со свои уши :facepalm:
и морам и ова да ти го кажам. уште порано мама и тато се дружеа со едни луѓе кои имаа две ќерки. една колку мене, а другата постара од мене 4-5 години. и си игравме, си се дружевме нормално како и сите други деца, ама со тек на време, не знам што како малку односите се оладија и престанавме да одиме кај нив на гости или тие кај нас да идат.
е сега финтава е што таа постарата ќерка завршила менаџмент и и дошла денеска на сестра ми како нова проф. и оваа (глупердава моја) ја познала која е (иако се немаме видено 10тина години) и пред сите и рекла: Ејјј професорке се сеќавате на мене? се сеќавате заедно ко си игравме на времето?(ама сигурно повеќе изгледало како да се зеза) и оваа ја гледа и се чуди (o_O) и ни две ни три ја избркала од час и пошто оваа не сакала да излезе ја запишала за казна :facepalm: а порано стварно бе заедно си игравме...ама кој да се сети. сега оди врски барај.

инаку поентата ми беше што сакам да ти докажам дека имам НЕ толку нормална и НЕ толку паметна сестра. ча0.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Залади еј, не се седи повеќе на тераса, плус дувна некој ветер, крена прашина...
Знаеш што заклучив, сакал нејќел мора да го засакаш Мишкин, ми прирасна за срце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom