До: Перо од клас.
Глуп си, Перо.. Не си натпросечно интелегентен ко шо мислиш. Странските зборови што ги користиш за да звучиш попаметно Не си ја вршат целта кај тебе. Звучиш како дебил. Толку ме фрустрираш што стигнав пост да ти посветам у ДК.
Професорите не си викаат "Види го детево колку е паметно!" коа ги праиш тие ретардираните гестикулации дур објаснуваш. Веруј.
Ни фризурата не ти стои. Изгледаш како петел.
Едвај чекам да се најдам у некоја жустра дебата со тебе и да те заќутам зашо неможам органски да те поднесам.
И остатокот од класот неможе.
И не ми глуми џентлмен и не ми отварај врати, и не се нуди да бришеш табла место мене. It doesn't fucking work.
Ни професорките нејќат коа им се смешкаш и ги надополнуваш, зашо ги боли кур шо имаш да кажеш. Фини се со тебе зашо имаат грам култура и зашо секоја соработка од другата страна на катедрата им ја олеснува работата, не пошо мислат дека си шармантен.
Од друга страна, ти си толку културен што мислиш дека можеш да си дозволиш да се понашаш као Кање Вест и да им влегуваш во збор стално коа имаш некој "интересен" факт за споделување. А фактите никад не ти се интересни него се апсолутно непотребни и ирелевантни.
Што патем си ги прочитал од лекцијата што не сме ја зеле сеуште, зашо немаш социјален живот и девојка ти е грда.
И мислиш дека си паметен..
Breaking news you faggot, не си. Не си интелектуалец. Не си понапреден. Не си харизматичен и немаш лидерски способности.
Идиот си.
Имаш и два кратера на вратот, редно време е да ги отстраниш.
Жутото сако од ВОЛНА шо го носиш? Е.. Ужасно е. Не е ни жуто, има боја на застоен расипан сенф. Грдо е многу. И не ти стои со ниедна кошула, зашо и кошулите ти се грди.
Не го носи више. И кошулите не ги носи.
Уствари, сам не доаѓај, уопште, остани дома и учи и надградувај се, заврши вонредно со школо за да неморам да те гледам секој ден.
И не ја соблакај маицата на физичко, не си граден као Бред Пит у Фајт Клаб. Одвратен си. Get over it.
И не, не си Барак Обама, и ја не сум твојата Мишел само зашо беше претседател, а јас заменик.
Тоа не ти дава за право да ме Допираш, било кога. Ни коа се разминуваме, ни коа треба да се поттргнам.
Се ежам зашо гаден си, и нејќам ни најмала интимност со тебе. Ама никаква.
И тажно е шо три години проаѓаш по пет часа со мене у денот у иста просторија, и три години индиректно, директно, метафорички и буквално пробувам да ти дадам до знаење дека си ми вкрај антипатичен, и ти сеуште не се откажуваш.
Едвај чекам крај на година, само заради тебе. За да не те гледам веќе.
Воедно испраќам порака до сите wannabe интелектуалци, бескичмењаци и комплетни антипатици како Перо..
Everybody hates you.
Ете така ^^
Идам сеа да се испеглам, да си најдам облека и на роѓенден да пијам
Peace <3