Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
K,
The depression kicked in again...
Имам порака до сите луѓе кои се во мојот живот на еден или друг начин: МОЖЕ ЛИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ РАЗБОЛУВАТЕ!
Неможам да поднесам уште една операција, очекување дали ќе се разбуди некој или ќе умре, губиток на крв, резултати за рак, трчање по инфузии, резултати од крв, шизофренија, депресија... и смрт.
Свесни сте дека ова ми го правите во рок од 7 месеци, ебате, од камен да ми се нервите ќе попуштеа. Јас знам дека во животот еден човек се среќава со сите овие работи во поблиското семејство, но вие претеравте... Дајте ми барем одмор еден месец без нешто лошо да се случи... Ќе се поболам и јас, не сум од челик..

M

Mussolini

Гостин
додее, дек си ти ма? :) мене денеска ми дадеа слободен ден и до са скоро спијах.. у пичку матери... знаш, вај сабајле дено не можеше поубаво да ми почне: стигна ми порака на тел оти платата ме стигана. мале мале... кефои уште сабајле сабајле... ништо... од ка станах покасно, излезех со барчедо да се прошетаме и викам чек да си земам цигари. земах и Gratta e Vinci од €10 и осети доде шо добијах...

IMG-20120914-00030.jpg

и ај кажи са как да не ме по кеф? :) ај са ојдех веке.. читаме се :*

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Се у пм нека оди, немам ни малку среќа ама баш во ништо, се наопаку ми оди:(

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
До: Перо од клас.
Глуп си, Перо.. Не си натпросечно интелегентен ко шо мислиш. Странските зборови што ги користиш за да звучиш попаметно Не си ја вршат целта кај тебе. Звучиш како дебил. Толку ме фрустрираш што стигнав пост да ти посветам у ДК.
Професорите не си викаат "Види го детево колку е паметно!" коа ги праиш тие ретардираните гестикулации дур објаснуваш. Веруј.
Ни фризурата не ти стои. Изгледаш како петел.
Едвај чекам да се најдам у некоја жустра дебата со тебе и да те заќутам зашо неможам органски да те поднесам.
И остатокот од класот неможе.
И не ми глуми џентлмен и не ми отварај врати, и не се нуди да бришеш табла место мене. It doesn't fucking work.
Ни професорките нејќат коа им се смешкаш и ги надополнуваш, зашо ги боли кур шо имаш да кажеш. Фини се со тебе зашо имаат грам култура и зашо секоја соработка од другата страна на катедрата им ја олеснува работата, не пошо мислат дека си шармантен.
Од друга страна, ти си толку културен што мислиш дека можеш да си дозволиш да се понашаш као Кање Вест и да им влегуваш во збор стално коа имаш некој "интересен" факт за споделување. А фактите никад не ти се интересни него се апсолутно непотребни и ирелевантни.
Што патем си ги прочитал од лекцијата што не сме ја зеле сеуште, зашо немаш социјален живот и девојка ти е грда.
И мислиш дека си паметен..
Breaking news you faggot, не си. Не си интелектуалец. Не си понапреден. Не си харизматичен и немаш лидерски способности.
Идиот си.
Имаш и два кратера на вратот, редно време е да ги отстраниш.
Жутото сако од ВОЛНА шо го носиш? Е.. Ужасно е. Не е ни жуто, има боја на застоен расипан сенф. Грдо е многу. И не ти стои со ниедна кошула, зашо и кошулите ти се грди.
Не го носи више. И кошулите не ги носи.
Уствари, сам не доаѓај, уопште, остани дома и учи и надградувај се, заврши вонредно со школо за да неморам да те гледам секој ден.
И не ја соблакај маицата на физичко, не си граден као Бред Пит у Фајт Клаб. Одвратен си. Get over it.
И не, не си Барак Обама, и ја не сум твојата Мишел само зашо беше претседател, а јас заменик.
Тоа не ти дава за право да ме Допираш, било кога. Ни коа се разминуваме, ни коа треба да се поттргнам.
Се ежам зашо гаден си, и нејќам ни најмала интимност со тебе. Ама никаква.
И тажно е шо три години проаѓаш по пет часа со мене у денот у иста просторија, и три години индиректно, директно, метафорички и буквално пробувам да ти дадам до знаење дека си ми вкрај антипатичен, и ти сеуште не се откажуваш.
Едвај чекам крај на година, само заради тебе. За да не те гледам веќе.
Воедно испраќам порака до сите wannabe интелектуалци, бескичмењаци и комплетни антипатици како Перо..
Everybody hates you.

Ете така ^^
Идам сеа да се испеглам, да си најдам облека и на роѓенден да пијам :)
Peace <3

К

Кики.

Гостин
Драга,
има ли место во државава кај што не ти требаат врски или партиска книшка?
Значи... :mad: Животот ми е скратен за 50 години од врски, мамини/татини деца и политички неписмени полтрони.
И како Драга да ти се живее тука? КАКО?
Инаку, времево ми е супер, настрана од сите нервози барем тоа не ме нервира. Ладничко, поезија за смирување, чај и тивко музиче - одмор од глупиве 2 дена.
Од што имам голема желба за куче, почнав да го сонувам. :)
Еве ти една:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
не/Сакам викенди (уствари многу ги сакам) ама пребргу завршуваат и јас немам време да направам се’ што треба и се што сум испланирал.
Зошто мораат секогаш да се сабота и недела???Сакам еднаш, макар еднаш да доживеам викенд сред седмица(среда и четврток)колку да излезам од оваа колотечина
И да- успат не сакам ни гужва - а во петко мој секогаш е гужва .
A бе ..... викендите имаат светла страна - гомила интересни ствари- дешавки се случуваат токму во овие денови
ај да не должам многу - ќе излеземе ко по навика ама сигурно ќе поминеме одлично (најчесто супер(y) )ќе испиеме малку повеќе од обично......:love: ....па ќе заспијам некаде 5-6 а ќе станам во 9-10
Oh, my…

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знаеш како е кога ќе се спремиш психички за нешто и сабајле ќе ти речат, не, одложено е за следниот четврток? :tapp: Абе ништо не функционира во државава, ништо. Па и еден плик најобичен од соседна населба да го чекаш 2 недели да се смилуваат од пошти да го достават :facepalm:
Свашта, ќе дремам сеа викендов пошо си одложив се нели а и се помалце и помалце одам.... ајде може ќе испадне нешто добро за гледање на тв (како не).

П

Пепси_

Гостин
Шо да ти пишам бе бич ти расправав за депресивниот период - епа еве го НА !!!!Гадови,само лоши вести,ништо интересно, сите со намуртени лица и само расправаат кој како ги заебал.

Ма ни пиењето кафе не е со тој ебан филинг што треба да го има,туку приоритет им е рапидно да извадат смарт фоУнот и да пуштат фејсбук,а пријателчето нека си го матка кафето и нека зјапа во другите. Па што кур си испаднал на кафе со некој ако воопшто планираш повеќе време да поминеш зјапајчи во телефонот отколку да правиш муабет бич !!!

Утре ќе одам пак нов фриз ќе си направам шо има да се секирам дали ќе ме бендисат или не кога пак ќе порасне.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.460
Vodi me napolju veceras,
gde ima muzika i ljude,
U tvojim kolima
necu nikada kuci
jer je vise nemam
O nemoj me ostaviti kuci
Jer to nije moja kuca, vec njihova,
I ako nas dvokatni autobus udari
umrecu sa tobom
Postoi svetlo, sto se ne gasiiiii

И после јас сум бил сељак и сум слушал турбофолк, а они биле уметници и слушале квалитетна музика.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значи многу се нервирам еј,дали може у оваа држава да се донесе некој закон а да не зависимо од браќава?изгледа не.Прво јадеше :гомце: уста не затвораше,сега му текнало ќе ќутел:facepalm:,демек ќе бојкотирал,ах бе до кога ваќе до кога?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
сфатив дека нема нешто пострашно чувство од надежта, најмоќната алатка за пропаѓање да ти било тоа.
и знаеш колку е се изгниено, умрено и пак има трошка надеж дека ке се опраи, иако разумот ти кажува дека нема да успее ти пак му се надеваш.
едноставно се чувствуваш како да си паднат во 3 метра бунар, и се трудиш да излезиш, се надеваш дека ќе излезиш, ти изгледа едноставно и просто, не гледаш причина дека ќе се лизниш и пак ќе паднеш на дното, пробуваш да се искачиш, се качуваш веќе 2 метра и на едно ситно камче треснуваш пак.
стануваш пак си викаш нема шанси да паднам на ова уште еднаш, го хакнав сега знам да излезам, и пак паѓаш овој пат на првото метро. и пак пробуваш и пак исто, кога ќе сватиш дека нема да излезиш од таму веќе си мртов.
арно викаше форест. глуп месец е септември

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ете веќе 3 години ќе направам каде што сум на форумов и уште не знам како да направам дупли цитат или спојлер. АЛи нема везе, битно среќни да сме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom