Д.
во последно време многу ми се спие, а слушам муабети дека и на повеќе луѓе им е така...е зошто мајката?
инаку како е множно бе да постојат толку глупави луѓе бе?? лееелееееЈ не е можно ќе си викаш дур не видиш со свои очи и не слушнеш со свои уши
и морам и ова да ти го кажам. уште порано мама и тато се дружеа со едни луѓе кои имаа две ќерки. една колку мене, а другата постара од мене 4-5 години. и си игравме, си се дружевме нормално како и сите други деца, ама со тек на време, не знам што како малку односите се оладија и престанавме да одиме кај нив на гости или тие кај нас да идат.
е сега финтава е што таа постарата ќерка завршила менаџмент и и дошла денеска на сестра ми како нова проф. и оваа (глупердава моја) ја познала која е (иако се немаме видено 10тина години) и пред сите и рекла: Ејјј професорке се сеќавате на мене? се сеќавате
заедно ко си игравме на времето?(ама сигурно повеќе изгледало како да се зеза) и оваа ја гледа и се чуди (
) и ни две ни три ја избркала од час и пошто оваа не сакала да излезе ја запишала за казна
а порано стварно бе заедно си игравме...ама кој да се сети. сега оди врски барај.
инаку поентата ми беше што сакам да ти докажам дека имам НЕ толку нормална и НЕ толку паметна сестра. ча0.