Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пичка ти матер септевриска, Да е живо и здраво , гордост на мама и тато да стане, ЕБАГО...

Чера пиев од мака, денес од среќa, начукан сум стотка, чекаме леген плав ебаго...

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Прекрасна особа, ептен погодена музика, превкусна храна, милина... aма порции, што да ти кажам.
Unexpected some-place-nice is unexpected. :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Го гледав BIg Fish oд Бартон со внимание, гледан ми беше како помал,сакав сега да го видам повторно. Потоа играв Black Mirror 2, се приближувам кон крај. Потоа излегов со џенцката, прошетав низ чаршија, ладно кочан беше. Пиевме нескафе на една од клупите и слушавме на по една слушалка Block Out, Isis, Eddie Vedder, Radiohead и гледавме во небото. Сите ѕвезди како да беа на број. Одвреме навреме знаеше таа мирна состојба да ја расипи по некој залутан авион кој го привлекуваше вниманието со своето светкање, но ништо страшно. Ја испратив и правец дома со точакот. Симнав два филма но не изгледав ниту еден, се заиграв во word, ми се погоди песната на рипит и добри мисли ми доаѓаа, гревота ќе беше да ги одбијам поради филм кој можи да почека до утре. Легнувам да спијам, не дека ми се спија, онака пуштена е музика на звучнициве тивко, ќе врзам некое филмче и уживам некаде со фантазијава. Не дека некој ќе го интересира, но денес одлучив да спијам во придружба на овој бенд.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кајг. се дупнав од спиење бе:pos:

15 саати и сеа сум ко нов :cool::cool::cool::cool:

Целта е зацртана пер и сеа работам на реализацијата ама ова е долгогодишна желба и ќе се помочам од среќа коа ќе се оствари.
Чек чек

Derby della Madonnina

Еден од многуте соништа што сум ги имал како дете !

Еве ти и една песница од Гуру

И денес слободен сум па можно е една вожња на кеј да напраам,ај гитла сеа :D:ROFLMAO:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Рок за упис на семестар до 14 септември, испити закажани на 17, 19, 20 септември, сесијата траеше од 15 Август до 15 Септември.

Казна за задоцнето запишување семестар 3000 денари. Ете ја логиката. :cautious:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Еј жутко, среќен ден.

Има моменти кога катарзата те претвора во јунакиња на сопствениот ден. Јас - среќна, од немајкаде и до немајкаде.
Глетките што живот значат, ми се појавија пред очи и без да барам.
Точакот ми е зен. Новиот телефон многу грее батеријата, материјална глупост што ми одзема три саати во денот.

Одморот - раат и безглавост. Утрово, кафе и Velvet Underground. Нешто, како креда во боја на сив асфалт.
Убаво. Живееме. Дишеме, мрчиме. И најмногу од се’ - Љубиме.
Таму и така ќе си заминам.

Чао, банани.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Веќе три дена се обидувам да се разбудам, како замаена сум, тука сум, ама не сум, може некој низ мене да помине и нема да приметам. :sleep:

П.С. Ја молам Бисера да ми јави каде се сокрила, за да дојдам и да си ја приберам домче. :)

К

Кики.

Гостин
Драга,
очајно ми требаат 20 саати сон за да се наспијам ко човек.
Ако некогаш на некој му текне да се запише на филолошки - нека ми се обрати да го премислам за 2 минути.
Инаку, за вчерашните и денешните настани не сакам да коментирам, освен дека малер како мене се раѓа еднаш во 1000 години. Ф.. ју лајф. (се извинувам за речников)
Драга, поздрав, идам да спијам.
PS. Ако уште некаде прочитам дека Лима има уште една ќерка, ќе се откажам у весник од медиумиве. :facepalm:
Еве ти една од основно (y) :

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Не знам зошто но често се случува да луѓето прво те повредат до коска, а потоа се понашат како ништо да не е било.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
знаеш за оној CityMail шо ќе го отвараат на 4ти?
Е си отворив "продавница" и сеа демек ќе добијам вип карта и ваучер од 3000.
Како не, глеам таму некоја накурчена со 900 гласа, а ја 150 пријатели имам на фб, е како да соберам ја преку 1000?
Никако...земи ане откажисе нз и ја оти толку се напнав, а можи дека очајно ми треба шопинг, а ја планирав уште 2000 шо ми останаја да ги потрошам на сокчина.
Се е за нигде.
Ме боли стомак, одвај станувам од кревет, а мене ми се шета.
Осеќам дека до крајов на неделава ќе бидам шит.

Aaa,да, заборавив да ти се пофалам, ќе се фарбам. :P

Еве ти една песна.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Драга, сакам пак да сум прво одделение. Да ја имам таа слобода, да незнам за тоа што се проблеми, да учам ради тоа што ќе ми биде страв да не ми пишат кец, да сакам некоја без да знаам што по ѓаволите е врска, да бидам пресреќен кога некој ќе ми даде 50 денари и ќе мислам дека имам цело богатство и да планирам што да си купам за јадење, да неам појма што е то компјутер, да играм фудбал по цел ден, да не ме боли курац за политиката.. etc. etc. etc. Има уште едно илјада работи кои би ги набројал. Али џабе. Времето не се враќа назад.

П.С. Во математиката пишуваше дека Pearl Jam се најдобриот бенд во светот. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom