Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Чао Драга,
Да ти се пофалам. Диоптерот ми е дуплирам за овие неполни 2 години. 6-ка на лево око драга. Гледам бел стап во мојата иднина.
Башка тоа, се ме боли у пичку матер! Левата рака не можам да ја исправам. Кога се движам личам на тираносаурус.
Толку, вторнички.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
драга кајгана

најискрено се надам дека ќе тепаме час на ирците или барем нерешено :D

M

Moon Child

Гостин
Чао Драга,
Да ти се пофалам. Диоптерот ми е дуплирам за овие неполни 2 години. 6-ка на лево око драга. Гледам бел стап во мојата иднина.
Смени го жолтиот скин на Кајгана, мене од тој ми се има качено диоптерот :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Да ја сумираме штетата на средина на топ листата:

1. Другарот шо го имав повеќе од брат не ми прави муабет точно од 1 септември.
2. Менаџерот кој највеќе веруваше во мене од пред една недела длабоко се разочара во мене.
3. Телефонот кој шо го поседувам 2 недели денес си иба мајката.
4. Болките во половината се вратија.
5. Исчекувањето од нечии лекарски прегледи ме убива. x 2

Ти можеш још Септември, мамицата мамина твоја хоштаплерска.

Денес ќе продолжам да пијам и тоа вака:

поздрав wot

B

Black Guard

Гостин
ДК..малку сум разочаран за бранителите т.е разочаран од нашите оти требаше кога бараа амнестија на хашки случаи ние тогаш да бараме закон за бранители а сега сме без џокер.

Ватева до 2015 ипак ќе бидеме во НАТО.

Ме чекаат многу обврски кои не се заобиколуваат затоа право напред.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Потресен сум, утре полагам, све живо ме боли, глупав септември.
Цел ден бев кај баба, правеше слатко од зрели смокви, а ја у меѓувреме утепав една тегла слатко од вишњи, за да качам имунитет. :D

...па ми текна на песната:

Срцка е Софи :X3:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Др. К,

ЗНачи бивало ли да да има некој книжевен настан, а да не ми се случи трилер?!
Одам таму со прочитано домашно, а пред да тргнам ми игра окото. Слегнувам долу, предната гума на точакот издишана, а јас напирлитана. Точакот отпаѓа, одам со автобус.
Стигнувам на местот на настанот, го препознав писателот, оти го видов пред неколку месеци, и си викам: Подобро сега да одам да ми ја потпише книгата, оди после ќе биде гужва. И одам и велам: Добар ден, Ве молам да ми ја потпишете книгата.
А тој ме гледа и ми вели: Ама јас веќе не потпишувам книги!?
Се зачудив како Амели Пулен у киното, трепкам и мислам дека космосо прави некоја рамнотежа и се се погодува јас да сум на другиот тас.
И гледам човекот има проблеми со моторикат а и ми дојде да се набутам под тубуретката, ама касно.
Ми се потпиша кратко, а пред тоа налутено праша: Кое ви е тоа издание? Аха...
Се заблагодарив и си отидов на место...

Си го здов и апаратот да се сликам и да се курчам, ама ништо...

H

HITCH

Гостин
Кај и да е ќе погодам 3 1/2, 29. :LOL:

Sitting on a sofa on a Sunday afternoon
Going to the candidates debate
Laugh about it, shout about it
When you've got to choose
Ev'ry way you look at it, you lose.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Стварно не знам што к*р ми требаше тоа да го направам, али ај.Со тек на време мислам дека сепак ќе помине и ќе се опраи работата, зошто нели, секогаш успевам пак и пак на нозе да застанам со главата горе високо.
Ќе оставам ветрот се да однесе у три лепе и јас пак ќе си бидам безгрижна, најубаво ми е така. После 3 ако не и повеќе месеца јас почнав пак да се замарам.Ништо добро од тоа не произлезе, така да, знам кој пат да го фатам.
Не можеш секого да го припитомиш за да му го покажеш твоето вистинско лице.Колку повеќе се обидуваш толку повеќе сфаќаат дека полека се заплеткуваш во нивната пајажина и оп, одеднаш ќе сменат однос и ќе се дигнат у облаци, мислејќи дека го фатиле Господ за муда.Таквите живеат во некој свој филм, често нереален.Едвај чекам некој/нешто да ги лупне од земја и да се освестат, тогаш би требало да биде интересно.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Passed down to you...
Just to be short and straight.

In captivity of negativity.

So says Saladin.

Статус
Затворена за нови мислења.