Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Не можам повеќе да се замарам и да ги решавам загатките што другите ми ги поставуваат.Почитувам искрени и директни луѓе, а не луѓе од типот што те лажат за да те зачуваат како златна резерва или такви кои се несигурни во себе.
Никогаш не сум била златна резерва, а нема ни да бидам. Заебав неколку пати, се дешава.Ама бар сум била искрена и ни во еден момент не помислив на искористување во моја полза.
Писд оф сум, така малку.Ќе помине, ќе ми помине уште вечер кога ќе си дојдам повторно при себе.
Знаеш зошто? Зошто сум сигурна дека посекако победата ќе биде моја.

A

AnFem

Гостин
Го сакам створењево!

SAM_1180.JPG

Си го наџиџав сега. Одвај му најдов црно ремче со ѕвонче, се некои розовки, црвенки, со светки4ки... Сега трча низ соба како будала и го брка ѕвончето. :icon_lol: Гомно едно! Дури и пост на форум му посветувам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еј го ставија таму леб да има да јаде и тој инциденти им прави, ама ако така им треба.
Него искрено за мајка ми ми е, има проблеми со притисокот во последно време таа ми кажа за тоа пред да разберам од други за него и што правел, и она како нејзе ништо не пререкол само на колешката и дека не ова она. Аха добро само кога ќе го видам само ќе му поткажам нешто убав муабет нема ништо глупости да правам само ако ме предизвика тогаш :icon_lol:....

Еј пишува братучедот купил карта, каква карта авионска? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, за во арена филипвторова, ау викам шо е работава концерт има да мочам на вардаровиот стадион :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Немој место в автобус да нема лелеееееееееееее :pos::pos::pos::pos::pos:.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Како можи бе 19 години да имаш и да не знаеш торент да си побараш за да спуштиш филм. :tapp:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Пребарувам кај тебе во канта и... ти текнува порано колку често се користеше зборот “дудлач“? :pos:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Станување во 6, одење на работа, 8-9 часа на нога, си доаѓаш дома и само кревет гледаш пред себе, стануваш после 2 часа, ручаш, се моткаш по дома, во 10 ти ѕвонат за излегување и таман се израдуваш ти текнува дека утре пак треба да станеш во 6 ,ти се иде да плачеш и завршуваш во кревет во 11, најдоцна 12.
Сега знам како им е на моите родители.
Само не знам како издржуваат.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Го сакам створењево!

Прегледај го приврзокот 48706

Си го наџиџав сега. Одвај му најдов црно ремче со ѕвонче, се некои розовки, црвенки, со светки4ки... Сега трча низ соба како будала и го брка ѕвончето. :icon_lol: Гомно едно! Дури и пост на форум му посветувам.
Геј

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Драга,
Мислам дека тука некој ме следи...:confused:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Who can post on my timeline ? No one ! Fuck yeah.
Веќе прераснато во навика ноќта наспроти 8ми да си кулирам дома сам, настрана од сето срање.
И да не сакам никој да ми честита родеден, зошто нема смисла на некој да му биде среќен денот на кој станува година постар.
Јас не сакам да бидам постар, јас за секогаш сакам да останам тинејџер.
Don't grow up it's a trap.
Единствена позитивна ствар е тоа што ќе скинам некој денар плус, а парата е секогаш добредојдена.
Друго се е исто срање, ништо не се менува.
Годините не те прават зрела личност туку искуството. А, јас сум поминал низ доста срање за периодов од 19 години.
И плус парите за утрешната прослава во Скопје би ги наменил за сосема други цели. Нели ова е ден на народот во оваа држава, па зошто да не го наградиш со некој бонус на работа. Колку глупава мисла од мене, а ?
И нека има некој среќа да ми честита роденден на форумов, па да го отерам у триста.
Амон Тобин бејби.

B

Black Guard

Гостин
Многу обврски се насобраа, многу тешки и напорни но затоа сум тука, мислев д направам некоја семинарска за некој кој не го познавам ај здравје понатакај други се приоритетите а нема простор за настранувања.

Се додека не вреди.

Кога ќе има мала искара, најмала а ќе има дотогаш останете ми со здравје.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Драга,
многу убаво ќе спијам. Сите ќејфови си ги истерав денес значи...
Би ти испеала нешто али Симона е веќе дома, нема смисла да ја вадам, башка уморна сум, незнаеш...
Thank God for having awesome ppl around me<3
Добра ноќ! Сањај мачиња, виножита, светки и детска смеа!
lol bai

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom