Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прееска се убив од плачење, бев во крш расположение, се ми се собра, неделава беше одвратна, после излезе Џафер на сцена и не можев да престанам пола саат да се смеам... Тоа е тоа... Каков човек, каков стајлинг, каква изведба...:pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Драга кајгана , ми се сере од тоа колкав малер сум ....не е нормално ова ...мислам дека ако пипнам нешто ќе го исушам .... ...........:ROFLMAO:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.650
Поени од реакции
35.229
Кајгич :love:

Во право биле луѓето кога рекле дека ‘‘музиката не познава граници и политика‘‘.
Имаме толку убава народна музика, што навистина се чудам како луѓето паѓаат во транс на Стоја, Цеца, Меца и компанија :facepalm:
А бе ми се полни душичката кога гледам полн стадион горди Македонци, делуваат толку моќно и сплотено, камо среќа да беа така сплотени за сите проблеми кои ни се случуваат пред нос :(

И ај сега признај дека имаме најубаво знаме на свет :love: (не дека е наше, туку најобјективно)

macedonia-flag.gif

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Кајгич изгледа само на мене денот ми беше шит и уште ми е, исполнет со нервози и 300 други сра*а.
Како и да е нека е среќен роденденот на татковината наша и белким не чекаат подобри времиња сега кога и по УСА стандарди е полнолетна.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Опа, уште еден братучед ќе го носи моето име! Бреј кога ќе се собереме Филиповци на купче :pos:

А

Анноун

Гостин
Госпожа Кајгана ,
не се трпи овој албумов на Anon со онаа шлакнатана што јаде само еднаш во неделата , и тоа семки .

Поарно место тие 50 слики од отепанава, да стаи 50 различни нијанси на бои , ќе биде ТОП . Празник за очи. Не се трпи воа више , више ПУКНАВ !

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Разочаран од изборот на пеачиве кои направија геноцид на преубавата македонска песна. За следна прослава холограм од Бадев, Сариевски, Јонче Христовски, Гоце Арнаудов и Добри Ставревски нека има, барем да се расположат луѓе а не како на помен да одат.

Ми се јавија од Охрид да ме поздрават со песнава

Абе ми иде во око да си брцнам од мука, сакам да сум таму сега на едно место кај што ова ми го свири виолина на увце а јас во тој момент сум на некој друг свет. Ете зашто си ги сакам јас Охриѓаните и трубадурите. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ми се оди во средно, пак.
Да дремам сабајле на клупа легнат, на голем одмор да пијам кафе и да закаснам на трети час, да си киднам од последните два часа и да си дојдам дома да си одспијам. Вака, ем не пијам кафе, ем не сум наспан па и пак немам време за нешто...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831

ajdobrite drugARI I POMINAV TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

kajgi neka bide kolku saksas sejacko samo sos e vrativ od svadba od eden od najdobrite drugARI I POMINAV TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPTI POVEKE DA

I OVIE PESNI SE ZA NEGO
POZDRAV KAJGI
SAKAM VAKVITE MOMENTI POVEKE DA TRAATTTTTTTTTTTTTTTT

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.378
Понекоаш ми фалат моменти како што ги имав кога шетав безгрижно покрај море или коа минатото лето, кога го шпартав градов. Понекогаш ми фалат одредени личности. Then again, реалноста е тука да ме потсети колку тие моменти се прекрасни. Ми значат.

(damn, I`m gone soft.)

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Ако може некако денот да се продолжи на 25 часа?! Еве, јас, од моја страна ветувам дека ќе се будам еден час порано со таа цел
Да потегнам петиција до Министерството за време, а?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom