Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Sheldon Cooper

Гостин
ДК.
Ќе бидам дома сам 10 дена ^^. Поканета си ти и сите што сакаат на home party
xo xo.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
La maquina, el sexo... Puesto, presto! Contigo me acuesto :D Y si - soy la nimfomana de Italia... Questo, prestO!!!!!!!!!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ova Germancive... Em se debeli, em se zhalat, em pijat pivo kako bure bez dno, em jadat ko stoka... Oj razberi !

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
И јас сум 10 дена дома сам во наредната 1 недела :D
who cares??? :rolleyes:
ај сеа сите што сте биле, што треба да сте и што веќе сте сами цитирајте го Macedonicus и кажувајте.....многу интересно е за слушање и гледање

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Заврши викендов :( Тоа е доволна причина да бидам депримирана денес... Добро може и тоа што сите мои блиски се прчат на некоја плажа негде, може и тоа што пред некој ден имав крволочна расправија, може што се изначитав денес по интернетов гнасотии, може што вчера бев на работ на нервен слом...ама главно поради тоа што заврши викендов!!!

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
ај сеа сите што сте биле, што треба да сте и што веќе сте сами цитирајте го Macedonicus и кажувајте.....многу интересно е за слушање и гледање
Те разбирам. И јас не сум сам дома... :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Зошто напиша толку дебилно мислење ? Нели гледаш дека се зафркавам, прочитај го ке видиш како може да бидам сам 10 дена во една недела ? :)
ху керес нау ?
--- надополнето: 29 јули 2012 во 19:33 ---
Те разбирам. И јас не сум сам дома... :D
И јас ве разбирам, да не се самоцитирам :sneaky:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
^

ај да не бидам офф

Драга
многу убав викенд.
се надевам дека и следнва недела што иде пак ќе биде интересна и исполнета со прекрасно друштво.
ча000 :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom