Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК.
Ќе бидам дома сам 10 дена ^^. Поканета си ти и сите што сакаат на home party
xo xo.

La maquina, el sexo... Puesto, presto! Contigo me acuesto :D Y si - soy la nimfomana de Italia... Questo, prestO!!!!!!!!!

Ova Germancive... Em se debeli, em se zhalat, em pijat pivo kako bure bez dno, em jadat ko stoka... Oj razberi !

И јас сум 10 дена дома сам во наредната 1 недела :D
who cares??? :rolleyes:
ај сеа сите што сте биле, што треба да сте и што веќе сте сами цитирајте го Macedonicus и кажувајте.....многу интересно е за слушање и гледање

Заврши викендов :( Тоа е доволна причина да бидам депримирана денес... Добро може и тоа што сите мои блиски се прчат на некоја плажа негде, може и тоа што пред некој ден имав крволочна расправија, може што се изначитав денес по интернетов гнасотии, може што вчера бев на работ на нервен слом...ама главно поради тоа што заврши викендов!!!

ај сеа сите што сте биле, што треба да сте и што веќе сте сами цитирајте го Macedonicus и кажувајте.....многу интересно е за слушање и гледање

Те разбирам. И јас не сум сам дома... :D

Зошто напиша толку дебилно мислење ? Нели гледаш дека се зафркавам, прочитај го ке видиш како може да бидам сам 10 дена во една недела ? :)
ху керес нау ?
--- надополнето: 29 јули 2012 во 19:33 ---
Те разбирам. И јас не сум сам дома... :D
И јас ве разбирам, да не се самоцитирам :sneaky:

^
who+cares+still+funny+if+you+ve+seen+it+recently+just+_765af1a31f31cab8f37fc454880d273a.jpg

ај да не бидам офф

Драга
многу убав викенд.
се надевам дека и следнва недела што иде пак ќе биде интересна и исполнета со прекрасно друштво.
ча000 :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom