Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
who cares??? :rolleyes:
ај сеа сите што сте биле, што треба да сте и што веќе сте сами цитирајте го Macedonicus и кажувајте.....многу интересно е за слушање и гледање
Може е покана, што се мешаш? :)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 19:46 ---
Али изгледа само јас не се пофалив на време дека ќе бидам 10 дена сам дома, пред да се гитлосаат моиве за Грција. А требаше. Ќе правев кајгана журки дома.

Aaaaa fuck it. There is always next year :vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не беше остра кривината се влегуваше со трета и во право бев :icon_lol:, а другарчето вика ќе сум ги отепал неистуширани :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, а на базен ми вика друже ова девојчево трудна или дебелка е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Од каде да знам не сум гинеколог ама со задоволство би ѕирнал :icon_lol:.
Еј имам слика од Пивофестот а не ни знаев дека сум сликан како ме има фатено крваво рефлекторот светеше од таа страна :icon_lol:. Реков кога сликаа бре мајка му да ебам не ги видов да избегам :icon_lol:.

H

HITCH

Гостин
Навистина на форумов не му е потребна Политика. Па, ние во државава немаме политика! Најновата вест е дека: албанскиот стана втор официјален јазик во ФФМ. Мислам дека е време, пред сите, да ја честитам Федеративна Македонија, дали ќе остане именкава Македонија не сум целосно сигурна. Испадна дека само на хартија функционираме...

Инаку, да не заборавам да кажам зш сум тука. Драга, јас наминав само да ти кажам дека рибјата чорба се изеде, а супата остана. :eek: Тоа ти е ненормален народ! Важно сите се живи и здрави, да повториме сите се во одлична здравствена состојба.

Ај, bit it... :cenzura:

К

Кики.

Гостин
Драга,
имам нов аватар! :)
Постов нема да е позитивен, како првата реченица. Само ти пишувам да знаеш колку се цени еден човечки живот, низ призмата на еден трговец со органи. На него не му прави разлика дали сме стрејт, геј, би, црни, бели, жолти или пак христијани или муслимани. Еве ти да видиш:
561426_166283503496501_880794536_n.jpg

По сите пресметки Американците најдобро ги плаќаат органите, па изгледа затоа сите се селат таму.
Ни песна не ми се остава...
Поздрав.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Барам слика за на аватар.
Се мислам дали да лицитирам.
Мрза ми е, краток сум и не софистициран.
Коректен.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Али изгледа само јас не се пофалив на време дека ќе бидам 10 дена сам дома, пред да се гитлосаат моиве за Грција. А требаше. Ќе правев кајгана журки дома.

Aaaaa fuck it. There is always next year :vozbud:
Ц ц ц ц ц ц ц... Срамота не кажа!!! Бетер од Ролан Гарос е ова значи! :pos:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ц ц ц ц ц ц ц... Срамота не кажа!!! Бетер од Ролан Гарос е ова значи! :pos:
Aјде следната година здравје, на пиво и домача кајгана сите ќе ве поканам XD, да биде официјално кајгана party.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Уствари, не знам како ќе изорганизирав све, јас бев баниран од кајгето :cautious:, баш истече банот кога моите се вратија од Грчка. Just my luck.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 23:14 ---
А кој ќе ка мати?

Драга Кајгана... Извини ама... МОРАВ :pos:
Јас бе! Знаеш шо убо матам јајца ја ..? :X3:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И овој погоре ќе ни свири Џез, баш џоа црнец.

Џез придружена, кајгана парти и пиво. You don't get it better than this.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
А ја ќе денсам и ќе пеам од Хави Мула :

We got the groove with the music don't stop come on
We got the BOYS going into the club you want it
Joining the vip with bottles of rum
The BOYS so sexy going crazy taking in to the top come on yeaah xD

Статус