Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
и покрај тоа што денов ми почна глупо со лекари и неписмени медицински сестри, сепак си направив да ми е интересен. :)
Внуките врска немаат што значи „ластик“, па си земав за слобода да им демонстрирам и можам да се пофалам дека многу добро ми оди дури и на овие години. Уште сум дете, што да правам. Сега вежбаат и за саат/два ќе имаат премиера. :D Ние имавме убаво детство, а сега прво нешто што знаат децата е компјутер, наместо некоја убава игра. Многу е тажно и глупо што родителите не им покажуваат вистински игри. (n)

Патем, цел ден ми стигнуваат глупи линкчиња од другарките за хороскопи и во едно од нив читнав дека сум била coldblooded bitch, во друго дека ќе сум се заљубела(баш денес), а во трето да внимавам на храната што ја внесувам - како да не, чисти глупости. :facepalm:
Така Драга, до вечер може ќе се иде на некое „кафе“, а може и нема да се иде затоа што сите се мрзи, ама во секој случај ќе биде релаксирано. :)
Ајде поздрав, еве ти една: :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.570
Да да да да да да после 4 недели чекање на последните резултати конечно можам да го кажам следново:

ЗАВРШЕНО ОСНОВНО СО 5.00 просек
Checked

ЗАВРШЕНО СРЕДНО СО 4.50-4.70 просек
Checked

ЗАВРШЕН ФАКС СО 8.40 просек во 4 години што е голем успех за мојот факс
Checked :D

Остана уште дипломската во септември и спремен сум за нови предизвици :D

Мада некако ми личи дека завршив со животот и почнува најмонотониот период... Кој како ќе си ја нареди :icon_mrgr:
Може требаше да ги паднам последниве испити за да си останам уште некое време на факс :place:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ме нервираат луѓево, значи, многу... Неодговорност до даска, никаква почит за туѓите планови и време да се немало...
Ако уште некој од “љубезност“ ми рече: Ајде да пиеме кафе/излеземе и ми закаже ден и после тоа ме гњави со муабетот “ќе се договориме“, “чекај, не знам, има време“ ќе го прешкртам од познаници. Кога правам муабет со некој, не мора да ми каже: Ај на кафе, ако тоа не го мислиш. Мрзам кога ќе си го организирам времето и некој мисли дека може да ме влече за нос... Какви луѓе постојат на планетава Земја... :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,
Таа не е совршена – но не си ни ти, а вие двајца можеби никогаш нема да бидете совршени заедно, но ако те засмејува, те поттикнува да размислуваш подобро и признава дека е човечко суштество кое прави грешки, држи се до неа и дај ù го најдоброто што можеш. -Bob M.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Драга,

Каде ми е паметот ?
Не е дека сум настинат. Не е дека сум болен.
Стварно сум ... изгубен ? Заборавен? Можеби малку занесен.
Гледајќи низ стари слики ме фати носталгија. Носталгија е чудна ствар, те убива.
Можеби не сега, можеби само полека, можеби...сигурно. Vintage ефект на секоја слика
која произлегла од меморија, без физичка копија, како следство или предство на некоја физичка.
Или сајбер верзија на нечив фејсбук профил.
Проклето да е топлото време.
Пак ми се спие.

H

HITCH

Гостин
Не знам која будала се омажила за Никола Тодоровски! Овој никогаш не престанува да лупа глупости, НИКОГАШ!!! Ќе им бил шеф на републичко ниво... :tapp: Ќе се изнаслушаме глупости. :icon_mrgr:

Ах, да „Сомнително лице“ 1985...! :pos:

Работата е многу важна и сериозна, сите да знаете.

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга, си можам и ќе си се фалам бе! Денес си ја добив првата плата, официјално, не овие од интернет што ги имам ќарано! :vozbud: Вечерва и кошаркава да победиме и ептен ќе бидам среќен... :D

Инаку, не ми е јасна тоа младината бе... не дека јас сум стар, мислам за овие помладиве од мене. Уште мајка и ја бања, а она почнала да ти иде по партиски состаноци. Уште од мали нозе им перат мозокот, да му се невиди. :unsure:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга се прашуваш што е срам?!
Ееее можеше да видиш денес ЦИГАНИТЕ од Доминиканската Републикааа заедно со судиите што направија тоа е СРАМ ! Па доброо да се тргнат нашите играчи па овие сами нека си бидат на терен нека си даваат кошови, олку изнервирана не сум била одамнаа СРАМОТА!
Поздрав до нив http://i.imgur.com/Rh9hI.gif !!!!!

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
Драга Можеби еден ден ... се ќе биде подобро !

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Драга како бе да не се нервирам цццц +20 водевме алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо... И после и судии криви ( имаше спорни ситуации не викам не),тренерот крив не знам што уште.. Абе сами си се криви..Близнаците 3 поени,Антиќ 1.. То е друг пат,ќе си глеаме пак Олимпијада со 3ца луѓе одкои едниот ќе го носи знамето..

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
... најавна шпица.

Убоо е бе брат, убоо. 4-ипол месеца заедно, се чудам кога и шо поминаа...??? Али битно супер е! Колку само може да ти се смени животот, чудо... некој да ми велеше дека толку убави мигови ќе имам, немаше никогаш да поверувам. Ама ете, се деси и то.

Нека трае вечно, само толку барам. Многу е? :cautious:

... одјавна шпица.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Imam palacinki vo stomak.
Vie nemate tnnnnn :DDD
Kako mi se jadat kajsii, ama nema. Samo semki ima, da ne fatam rak :D
Tuka u soba iam edna slika ama izglea ko da ke padne. Sea ke se vezbam, da ja krenam so pogled.
Ako mi uspee, si brisam profil I si otvaram nov I samo vo misterija ke pisuvam :DD

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
кд искочиш надвор од планету ноге накуде су ти, тој е надоле.
хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха уууууаахахахах!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom