Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Полагав денес Уставно..
Ти ебем, 700 страни материал, треаше усно кај неа у канцеларија, ама имала многу работа и у задњи момент не прати со асистентот писмено да полагаме...
Океј поминав, мислам дека ќе положам ти еем..
Шес прашања на две страни имаше, ја испишав три страни...
Знам иам некои мали пропусти, можно е и нешо да сум згрешил, ама 90% тоа е тоа...
Ама со факсов мој, и 90% се малце за шеска..
А ко ќе ја добиеш, дал ќе ти стаи шеска ил 9ка, зависи како е расположена и дал ти е добар ракописот or something...

Енивеј, задњи ми беше денес, иам уше три за у авгус-септември, неам мука, ќе ги искинам! :D
Највероватно ќе влезам у 2ра со исчистена прва, тоа ми е целта, просек бркање... ВАЖИ :D
Сеа ќе си го ладам :D Вечер идам со пичето на кеј, фенси менси нешо :D Утре зависи од кешарац изглеа ќе идам у Богомила, журови мурови има до недела, па се враќам..
Па сум сам дома :D До 20ти ЛАПАЈ СИИИ :D
Курв.. lol jk i'm married ^^
Фино :)
И Дено, ко ќе прочиташ, ангажирај го Петре, од недела натака, у насеље/дома да ми доете!
mwakisspozzzz

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Една недела се мачам по сонцево и на крај конечно ја добив работата,кешот ќе стига и ќе го исфураме летово ко што треба.

И картицата од банка ми е готова:cool::cool:

Luv ya Zlatna Kopacka <3

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Кајгано, само што си купив цигари, а запалката неможам да ја најдам. Ќе ме носат во нерно, ако не ја најдам за 1 минута.

L

Ligeia

Гостин
Драга само што го гледав The Raven.Значи ми идеше да се упукам у глава директ.Како можеше толку да го осквернават мојот По,како можеше Џон Кјузак толку глупо да одглуми и толку да е лошо сценариото.Го чекав со нетрпение толку месеци за на крајот да ми дојде да се самоубијам затоа што се чувствував како да сум го гледала ефтин авантуристички филм за деца.На моменти си мислиш дека Шерлок Холмс на Гај Ричи го гледаш во продолжение,глупости живи.Како можеше тие ремек дело од стихови да ги упропастат на ваков начин.Rhhhhhh I am mad.Darkness there and nothing more.I need to calm down with this beauty:

H

HITCH

Гостин
Пер, знам дека се тешки времиња, ама не мора само јас на форумов да дремам у канта. Кој што праи јас со главата буљам у канта... мислам нема смисла више! Морам да најдам друга занимација.

Женава е многу убава, МНОГУ, ама оние шаренине ѕиври не знам што и требале... Мислам стварно, are you OK??? :tapp:

Ај, со здравје...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга, goodbye's the saddest word.Не сакам, а морам да се збогувам со него.Го сакам, а не смеам.:( Кажи нешто драга, па макар и лага...само еден збор ми треба...знај в срце надеж гори, прозбори!:(

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Не знам од кога не сум ти пишала, многу ми беше тешко деновиве, но знаеш, кога ги имаш покрај себе луѓето што ги сакаш, во такви моменти и болката е помала. Среќна сум што имам такви луѓе покрај себе, но во исто време и на некои им го видов вистинското лице, и сега знам со какви си имам работа:) А и не се замарам со нив, ќе гледам напред, покрај сите маки што ги имав се надевам на подобро утре:pipi:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
* Имав бурен период мислев дека се дешава тоа само кај мене, но нееее било така, на сите им било, се тешев со ,, Ќе помине,, но, додека помине....

Сакав само да се изнаплачам, да издишам длабоко... сиот бес и тага да излезе од мене, за да имам сила за да се радувам на деновите што доаѓаат.
Нејќам да ги затворам вратите на темнината, сакам да се изборам со нив .. знам боли, но барем ќе знам зошто боли и ќе знам зошто ќе се насмеам после тоа.
Мојот свет е во креативната несовршеност која ме тера да го испразнам сето она што го чувам во себе.
Сакам да застанам храбро на нозе, да се осетам јака бидејќи сум паднала и станала.
Ме лазат ладни морници, но не откривам пред никого дека е така. Имам многу непроспиени ноќи, бидејќи размислувам што понатаму, горки голтки. Но, ќе ги исчистам.
Не, не мислам дека сум огорчена од некои личности, само сум спремна да се ценам себеси и да ставам граница на некој работи, да поставам ултиматун на самата себе.
Решив да живеам на истиот начин на кој ми се обраќаат, решив да ги држам конците во свои раце!

* Убаво велат дека секој човек во твојот живот е лекција, фала им ме научија на многу работи :)

АнаКаренина

Muy Tranquilo
Член од
30 јуни 2012
Мислења
104
Поени од реакции
228
Драга, морам да намалам со цигариве, џоа ќумбе ми се стори плуќава.
Кажи ми што да чинам?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Конечно ми стигнаа резултати од анализите. Се е ок :D Фала богу, се чувствувам како да ми падна карпа од грбов. Од денеска смирено, полека и се ќе биде ок. Се ставам во баланс и не ми чуе за ништо више. Јебем ти нервози, стресови и замарање еден живот имам, планирам до крај да го живеам подобро од сега :)

Вечер момците верувам дека ќе ни подарат мигови за радост и дека на Доминиканците ќе им ја земеме плажата. Македонија до Доминикана !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom