GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Полагав денес Уставно..
Ти ебем, 700 страни материал, треаше усно кај неа у канцеларија, ама имала многу работа и у задњи момент не прати со асистентот писмено да полагаме...
Океј поминав, мислам дека ќе положам ти еем..
Шес прашања на две страни имаше, ја испишав три страни...
Знам иам некои мали пропусти, можно е и нешо да сум згрешил, ама 90% тоа е тоа...
Ама со факсов мој, и 90% се малце за шеска..
А ко ќе ја добиеш, дал ќе ти стаи шеска ил 9ка, зависи како е расположена и дал ти е добар ракописот or something...
Енивеј, задњи ми беше денес, иам уше три за у авгус-септември, неам мука, ќе ги искинам!![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Највероватно ќе влезам у 2ра со исчистена прва, тоа ми е целта, просек бркање... ВАЖИ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Сеа ќе си го ладам
Вечер идам со пичето на кеј, фенси менси нешо
Утре зависи од кешарац изглеа ќе идам у Богомила, журови мурови има до недела, па се враќам..
Па сум сам дома
До 20ти ЛАПАЈ СИИИ ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Курв.. lol jk i'm married ^^
Фино![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И Дено, ко ќе прочиташ, ангажирај го Петре, од недела натака, у насеље/дома да ми доете!
mwakisspozzzz
Ти ебем, 700 страни материал, треаше усно кај неа у канцеларија, ама имала многу работа и у задњи момент не прати со асистентот писмено да полагаме...
Океј поминав, мислам дека ќе положам ти еем..
Шес прашања на две страни имаше, ја испишав три страни...
Знам иам некои мали пропусти, можно е и нешо да сум згрешил, ама 90% тоа е тоа...
Ама со факсов мој, и 90% се малце за шеска..
А ко ќе ја добиеш, дал ќе ти стаи шеска ил 9ка, зависи како е расположена и дал ти е добар ракописот or something...
Енивеј, задњи ми беше денес, иам уше три за у авгус-септември, неам мука, ќе ги искинам!
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Највероватно ќе влезам у 2ра со исчистена прва, тоа ми е целта, просек бркање... ВАЖИ
Сеа ќе си го ладам
Па сум сам дома
Курв.. lol jk i'm married ^^
Фино
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И Дено, ко ќе прочиташ, ангажирај го Петре, од недела натака, у насеље/дома да ми доете!
mwakisspozzzz