Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Shaman

Гостин
Денес точно една година.
Времето лечи се, ама некои работи
остануваат засекогаш.

I hear you callin' and it's needles and pins (and pins)
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you, but you're under my skin (deep in)
I wanna kiss you, but your lips are venomous poison

S

Sheldon Cooper

Гостин
Драга,
како сум се наспал.. 4 добри саати спиење.. незнам вечерва дали воопшто ќе легнам :)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Оххх... каков ладен и освежувачки туш...
Туку ајде ќе си легнувам јас поздрави ги форумџииве сите, па сабајле ќе станам(ако станам... никад не се знае кога ти е последно и вечно спиење...:eek: ) во 5 на трчање(јбг едино време ми е во денот кога можам да трчам можам и навечер али неам сила така) па ако некој е желен бујрум, а ти кајгано и да сакаш не те викам зошо немаш тело(y):sleep:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
... најавна шпица.

Тежок период, у пичку матер.

... одјавна шпица.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Драга, вечерва со TheMayor се напрајвме желе бомбони... да ти бидам искрен :facepalm:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Сине почнувајќи од утре имам 18 дена на перфекција, уживаницја и сите убави зборови вклопени во едно.
Заминувам во мојот будистички храм. Се читкаме за 11 дена.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Girls like icecream.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
110
Поени од реакции
170
Вечерва имав прилика да се изнаслушам рекла-казала муабети. Физички бев присутна но месечината ме спаси да ги перцепирам до некаде. Благодарам месечино, ах што си уба.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драгаааа,на некој луѓе едноставно тури им курот...коа нив не им е гајле за тебе што има да се замараш со нив .

хехех пак бе драга ме фати 4 саат а сабајле у 7 на трчање одам....да не беше летниковецот ќе немаше кај да легнам дур другариве трчаат :pos:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга Кајгана...

I'm sooo stupiiid!!! (and... yes I am) :tapp:

К

Кики.

Гостин
Драга,
го гледаш ова? 01.jpg Е, овој фустан целосно е направен од гумени бонбони. Баш како за мене. Само има еден проблем, се мислам за колку време ќе го снема ако падне во мои раце. :rolleyes: :)
Инаку, од вчера и официјално сум најголемиот малер на цел свет. :confused:
Како е можно некои работи мене да ми се случуваат... КАКО??? :tapp::facepalm:
Што ти е животот...:eek:
Од утре ќе се смирам малку и нема да имам толку нервози. :)
Така Драга, идам да го почнам денов со позитивни мисли (колку што е можно да имам позитивни мисли во нервозен период) и добра музика.
Еве ти една: :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми се одмилија наочарите од Ибеј шо ги чекам максимум уште една недела :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

--- надополнето: 5 јули 2012 во 14:47 ---
Е и ова професорката по англиски почна на зафрканција мастер=господар да ми вика, оти искрено тапа сум граматика ама симултан превод ми нема рамен. Па објаснувам од каде е дојден тој поим од латински значењето на наш јазик како би било најсоодветно, и за двоктаните автобуси дека deck значи платформа или палуба бродска итн :icon_lol:. Еј а и се смееја со М. на ова на почеток на клипот:

--- надополнето: 5 јули 2012 во 14:48 ---
Е и ова професорката по англиски почна на зафрканција мастер=господар да ми вика, оти искрено тапа сум граматика ама симултан превод ми нема рамен. Па објаснувам од каде е дојден тој поим од латински значењето на наш јазик како би било најсоодветно, и за двоктаните автобуси дека deck значи платформа или палуба бродска итн :icon_lol:. Еј а и се смееја со М. на ова на почеток на клипот:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
So sila me teraat da ti pisuvam, ne e fer!!
Ne mozam vaka na sila, mi e iznasileno. Ne znam sto da ti kazam plus! :'(

SKIT SKITARA TE KARA NA TVOE POLE! :DD
yo. come at me bro! goram :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom