Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
На темата за твитање брзо се множат постовите, а ова не смее да се изгуби
Мејд мај деј :pos::pos::pos::pos::pos:
Благодарност до авторот на видеото, МоусДеф
o/
Н.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Utre e Bob Marley den. That's all I have on mind.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.453
Поени од реакции
6.145
Кајгич

Не е утре Боб Марли "деј", туку денес...а јас сеуште не сум го посетил мојот придружник, мојот неколку месечен другар , мојот скопски кревет... сигурно тој охридскиот му љубоморит долго време...

А како се најдов јас во оваа ситуација (наместо вечер помината над книга ) пред лап-топов ?

-Најверојатно нба плејофот е главниот виновник ... или сепак не е ...или само си се лажам така... aх тој проклет 14-ти април кога те видов за прв пат...подобро е никогаш да не се случеше...а кога веќе се случи , зошто мораше да дојде до ситуација во која разговараме,ситуација во која ми ги откри твоите интереси (а воедно и мои)...и ми стави до знаење дека не само што си совршена од надвор,туку совршена си и од внатре(колку глупаво тоа и да звучело) ...совршена за мене ... Но (секогаш ама баш секогаш морат да имат едно „но“) ти долго време му припаѓаш на друг и мојот е*ан разум немат да дозволит тоа да ти го уништам...

А сега заминвам да спијам...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
Некој спомна Боб Марли деј :D
Како шо е ред секоја година ,вечерта ќе помине у надеж дека мвр ќе го заобиколат паркот и ќе го остават народот да дува ганџа на раат.
И онака масовното инхалирање тревка и стонер музиче у позадина се обележјата на денов.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,

Не знам од кога сама навечер не се имам враќано за дома. Но така вчера испадна, бев со другарки излезена, и како вчера што ми беше страв не знам, остави од кучиња да се плашам па и од луѓе, не е како порано што беше, и покасно сум се враќала за дома и помала, сега да не можам на раат да излезам, а и такси не е решение, секое излагање такси, кога е убаво времето навечер да излезеш ни врне, ни студи што ќе ми такси. Ова станува као див запад, насекаде дивјаци.:(

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Друго ми ебеше на умот, али јејеје..
I just got out of the joint.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ама преку таквото од паметни фаци, знаеш...
...
Остај. Не денес.
Hey Bobby Marley, sing something good to me! ^^ This world go crazy, it's an emergency :))))

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.494
Passed down to you...

Интересен ден, мора да признам. Коа се враќав од тафталиџе накај центар, за малце ќе се десеше хаварија. Одејќи една велосипедистка се чукна во мене отпозади. Откоа помина моменталниот шок, ја прашав да не е повредена. Некако тивко низ заби ми рече дека е во ред. Е па ја користам оваа прилика јавно да и` се извинам. ... Грешката беше моја шо изиграав на слеп глувтар коа носам наочари со слушалки.
( а све мислам дека беше од форумoв... ама ај.)

Друго, потпишав у завод, раат сум 2 месеци. А и денот за поаѓање ене го кај е.

So says Saladin...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга :pipi:

Ме разбудија со преубави вести ^____^
Го поминав најтешкиот предмет не ми треба да си одам на испит !!! :))
Уште 4 колоквиуми драгаа и летото може да започне :vozbud:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Јооо брат заборајв да ти кажам преѓе.. Се налапав тродони онде кај Јагода, на излегвање од ко си купив Лаки Страјкс.. Имав цела лента, а лапнав само три, две метра подоли ме рокна еден трип. Почнав да забегвам накај лево, чудна ствар не бев ни напафкан, а се осеќав хај. Почна да ме врти онака чудно, ме рокна параноја и се залепив за зграда. Малце по малце успеав да се стрејтнам, па од таму некаде се најдов со едно бате. Го прашвам местото што е каде. Се најдов во џунгла, па продолжив по патот. Од десно ми излезе цела зоолошка градина, што ти знам со огромна ограда, целата дрвена. Ѕирнав низ неа и животни наредени, а од другата страна замокот се надвиснува. Си реков ќе скратам и животниве мирни, згаснав внатре и една антилопа веднаш се здиви. Општа паника, насекаде прашина, тропот на чекори, некаде надвор се засолнив. Заминаја сите резерватот е празен, а се беше згмечено ко на гугл мепс.. Каков трип, брате..

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не чепај секаде, не чепкај секаде, не чепкај секаде, не чепкај секаде, не чепкај секаде !!! Убила те радозналост ебате слепец, глуп.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сафра е причината што сум депримиран - се нервирам, и сонувам да емигрирам. Но да почнам од почеток па да стигнам до крајот, живеам во пекол - не знам дали ќе го видам рајот. И после 6 века на угнетување - не се прашуваме, дали сме жртва на заговор за уништување. Едни го грабаат јазикот - а други името. Македонијо - кој е татко на копилето. Македонче нејке, да порасне во македонец. Ментален роб - кој сам си копа гроб.

Точниот погрешен начин за користење на Драга Кајгана усвоен од статус кво.

M

Moon Child

Гостин
Драга.
Мачорот ми избега, кога видов дека го нема дома нозете ми се пресекоа, сеуште неможам да си дојдам на себе. Среќа сестра ми го виде во комшискиот двор, па го прибра дома :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom