Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Лоша и погрешна одлука на професионален план пред 10-тина месеци ме чини многу...Сега сфаќам што направив и ги сносувам последиците...Не можам да се вратам назад...Колку и да сакам - НЕМА ПОВЕЌЕ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кајгано, некогаш кога ќе почне да чита човек некои постари теми и да види како размислувале некои постари членови, си викаш ех да може да се врати да постира пак некој од овие, многу подобар ќе е форумов.

И наместо тоа, некој ден, ете, ќе видиш Суисајд Месаја се вратил........

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Никад не се фурав, никад не сум бил светец !
EXIT festival application was a success.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кркам рефусно чоколадо ама заборавив и да му речам и рефусна цевитана ако има да земи :icon_lol:.
Шо ве ебам и двете искрено најискрено :icon_lol:, не ме интеррсира а и Ропе на крај ме навреди кај го чекам и трпелив сум со него и ми вика глуп сум бил :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, добро пијан беше ама и одбра зборови тоа да го долови :icon_lol:. Уште еднаш а пичку матер (извини тето :icon_lol:).

Ајде турчинот да ме тажи малку со љубовната негова :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, не ја разбирам приказната на луѓето кои се излезени у чаршија и од таму дремат на фејсбук. Де нека ме просветли некој?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.067
Не ми се верува што видов денес :tapp:
Наставничката на која дркавме цело осмо одделение, наставничката која се стегаше во миничи и деколтиња секој ден, наставничката на која братучед ми и се пикна под сукња за да и ги види гаќичките, СТАНАЛА ПРОФЕСОРКА ВО ПОПСКО ШКОЛО :place:

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Да не беа штотуку расцветаните ружи кај мене во маало, денес ке изгубев надеж дека постојат убави работи на светов.
Деновиве ми се катастрофа, паднав во рацете на песимизмот и депресијата, се гушам во документи и долги часови на работа, уште чашка алкохол ми фали за сликата да биде целосна.
Но ете, ружите денес ме потсетија дека па и не е се така црно. Ќе се издржи, ќе изникнат и ќе расцветаат и моите среќни денови.
Само трпение до тогаш.

К

Кики.

Гостин
Драга,
дали ако ми се смени статусот сите ќе заќутат и ќе престанат да дават со глупости?
Очајно ми треба тишина или нормален муабет кога ќе излезам.
И Драга, дај те молам направи си некои стандарди за отварање теми кај тебе, не може некој регистриран денес одма да отвара теми ( кои претежно се глупави и врска немаат).
Така Драга, еве ти една песна, што ме следи од сабајле:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Интересно е коа луѓето сакаат да напраам да се осеќам бедно. Не контаат дека више така се осеќам и тоа од многу побитни причини од нив.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Знаеш кој дел ми е многу интересен? :)
Коа се збори за масакров кај езерово, никој не го спомиња постариот човек :)
Кој го ебе бе, не е он дете! :D
Што кур ако го рокнале!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Драга, и ти се испрди ??
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:56 ---
Не ми се верува што видов денес :tapp:
Наставничката на која дркавме цело осмо одделение, наставничката која се стегаше во миничи и деколтиња секој ден, наставничката на која братучед ми и се пикна под сукња за да и ги види гаќичките, СТАНАЛА ПРОФЕСОРКА ВО ПОПСКО ШКОЛО :place:
I'm sorry to tell you this, but the Pope is getting more pussy than you.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgic i'm drunk i toa od malku pienje ali toa e toa umorot si goo prai svoeto
inace dobiv edna epten dobra ponuda mi dadoa eden proekt za nedela dena treba da go zavrsam dali ke uspeam kajgi neznam ali ke volzam malce poise trud i valda ke uspeam da go realiziram
inace kajgi na rabota sam old shit all over and over again and again and again sea za pred spienje ke napraam edna pizza i 2 and a half man i vo krevet kajgi zosto tolku pretepan sum
dobra nok:vozbud:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Здраво,
Утре вечер идам на сладолед со бившиот...Се договараме веќе неколку пати да идеме и одлучивме утре да биде тоа...

Фала пријатно! :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Одамна не сум имала волку грд ден.
Одамна.

Статус