Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич бејб, ај прашај кој го казнија денес на работа, едно незнам колку % (не ни успеав да ги запаметам).

- Форест Гамп, Форест Гамп, Форест Гамп...

Прва моја казна ( за 4 години работа) и ме заболе за казната. Има тука нешо у делумно загубената репутација, у загубената доверба, у чудната неодговорност ( која никако не смеев да си ја дозволам) шо повише ме боли.

Знаеш на шо сум горд?

Шо и покрај таквата срање ситуација ја преземав целата одговорност ( иако не сум сам у целава приказна со илето на глава). Јас сум одговорен за тој сектор и најјака фора е шо уствари неможе да се утврди одговорноста, али ако више мора некој да го јаде стапот тогаш нека сум јас. Не дека земам голема плата или дека нема да ми фалат тие пари наредниот месец, али не можам да бидам нем посматрач кога летаат глави. Воспитуван сум така јбг.

Случајна песничка...

К

Кики.

Гостин
Драга,
не е дека не ми беше криво кога цел труд ми падна во вода, ама барем знам дека не бев виновна т.е. бев само затоа што премногу верував.
Сепак, многу е гадно чувството некој да те зезне, а ти со денови си се мачел да успееш. Ама нема врска, едно искуство плус и памет за друг пат.
Инаку, Драга утре очекувам супер да си поминам на факултет и да уживам во сонцето.
Еве ти една за добра ноќ

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Крајот го краси делото драга...o_O

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
ти се лутам....:mad:
Знам дека стана ептен популарна, ама драга, па секакви Ретардињи ти се закачија. И што е најјако логиката им е во регрес... Тажна сум...

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Како си? Добра? Ја онака :)
Иначе, причината поради која одам во четврток на After Work Party, а на у сабота у дискотека, е да не се замарам со сељачаната што доаѓа, во најголем број случаеви, пијана... Ама, денеска теоријата ми падна во вода :place: Една Бардовчанка (проверен извор ми кажа), ми влезе фино поштено со штиклата у нога... Ако немам утре модрица на оволкава, еве на... Ионака во последно време ми никнуваат од нигде никаде, сега бар ќе знам од кај ми е.... И госпожата ни едно ебано извини не отвори уста да каже. Свашта. Па да кажеше извини, и коска да ми искршеше ќе речев ок е. Ама не бе, што се тоа манири? Зашто ли се користат воопшто...
Дај кажи му на тоа брат ми да не ми ја зима кучката :( Ќе умрам од досада викендов... Па не е фер. Обврска е, точно, ама мила обврска :X3: Незнам што би правела ако ја земе... Дупка ќе имам. Башка недела е тоа денот за дружба со миленици, ќе си запознае нови другарчиња :X3: А многу е дружељубива, просто да ти е мерак да и наоѓаш другарчиња, како им се радува :)
И тоа. Сакам мартов да помине да си симнам нови песни, има многу убави :love:

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Кајгиииииииииич !!!
Морам Да ти кажам !!!
поминав прекрасна вечеееееееер !!! ммммммммм
Ми лепат уште усниве :rolleyes::vozbud:
Педофил станав ! :eek: :facepalm:
мммммм Ќе го сонувам да знаеш !

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кајгич, иде викенд... а, тоа што значи .. Тоа значи дека ќе лудуваме ко волови !

Ај доста ми е од кајгана и од интернет .. Иди у курац !

Дивеам ко пистолеро на фријстајл !!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Да незнае човек како да се постави, на кого да му верува.... Од оној што најмачку очекуваш тој ќе ти го збрца ножот у грб. Бар у лице да беше а не така педерски. Со какви луѓе работам бе ццц :гомце:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
Passed down to you...

Тии му еам мајјата виреме од експерти. Експерти по новинарство, експерти по политика, по фудбал... жими варените јајца за велгиден. Ептен хејтерски сум расположен деновиве во тоа кога некој ќе ми се испречи со некаков си демек mindfuck тролололо булшит. Посебно ги хејтам ваквиве експерти. Остајте нек просперира човекот како единка да му еам. Јадење трици. Вака требало, онака требало. Шо знаете бе вие? Дека демек овака требало затоа што правилникот пишувако така. Проширете го видиот малку. Му еам, се тропаме по гради на нет демек највечи фраери, а у живо бегаме ко бубашваби под веш машина. Достоинсртво бе мамата. За себе.

Е така

So says Saladin.
To my close friend - Does it matter after being all yellow?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
... најавна шпица.

Ииии, ме снема... чудо е то. Ако, ако, подобро... се надевам дури и на цело ќе ме снемува полека... редно е малце измени. И така ти викам, арно е сеа за сеа... се оди според плановите :rolleyes:

PS, ќе се најдеме на полпат :X3:

... одјавна шпица.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Морам негде да се пофаљам... пошо џупката ојде јабана.
Сега за сега 4 матурски проектни без грешки :D его-буст! кам ту мама! :*

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга Кајгана.
Некој се прави многу паметен. Кој високо лета, ниско паѓа или ќе има око посинато.
Оооо ganja,ganja.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Чудно е чувството пак да пишувам тука......како да се враќам во минатото на момент. ми фали форумов во старото светло. После година дена пауза се чувствувам како средношколче што влегува на прв час. Само што помислив дека форумов го изгубил целосно сјајот, денес си најдов теми што ме потсетија на тоа што значи слевање на мисли во добар пост. Дали само ми се погоди денов ќе видиме понатаму.....Good feeling to be again here.....се надевам нема да исчезне....
Нека биде на арно;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom