Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
ај нид а гејнер кајги!
luvumonchy
Lucky you,Драга. од дамна не сум ти пишал па ај да го почнеме денов со темава.
Драга - ми го разубавиа денов посабајлечки!
деновиве се чуствувам некако... шознам - депресивно даун не сум баш расположен али секое чудо за 3 дена. пред некој ден бев на интервју за работа и бев напнат пошто ми беше прво интервју незнаев ни шо прашуваат ни како иде постапка бев ко изгубен германец и коа дојдов у фирмата се помина најубаво. е арно ама заврши со зборовите у стил „99% си примен само ке ти се јавиме за сигурно“ и коа го слушнав ова си реков којзнае на уште колку души им го кажале муабетов..
прееска телефон ѕвони - број непознат и јас АЛО? - од другата страна Александар? - да ... дрн дрн дрн дрн муабет.... примен си на работа ке ти се приејавиме во текот на деновиве да ти кажеме точно од кога може да почнеш.
епа драга искрено поубаво неможеше да ми почне денов... прво интервју прва апликација прва среќа... одма загризав на мамецот. хехе неможам да си ја скриам радоста
Не викам дека не сум среќен. не си прв што кажал ни последен јбг секој со своја среќа али чекај да не рипам пред време кога официјално ке почнам па ке се пофалам на темава и неверувам дека сум прв.. или можда сум?Lucky you,
Веројатно си првиот македонец на којшто му се случило ова.
Инаку Драга К,
Доста ми е од животите на другите, сакам да направам нешто од мојот f...ing, miserable, pointless life.
Во право си. Иако јас лично не познавам некој што на првото интервју за работа ја добил работата, тоа не значи дека нема такви, нели. Со срека, и се најубаво!Не викам дека не сум среќен. не си прв што кажал ни последен јбг секој со своја среќа али чекај да не рипам пред време кога официјално ке почнам па ке се пофалам на темава и неверувам дека сум прв.. или можда сум?