Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Се двоумам... да станам курва или лезбејка? хммм...
Ич не сум исфрустрирана, не?

Ај, можда и ова ќе е ко се’ останато - свако чудо за три дана.

:*

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ај да ти се исповедам и ја О_О
..
Ја спиев прееска,сеа па ќе спијам..Утре коа ќе станам па ќе си легнам..И така,без врска...Знаеш како ти е у рајот на шиткачите..Ако се упеца некоја ситна риба,да зеам све што има,ако не ќе спијам..

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга кајгана

Го сакам мрчаторот :pipi:

G

_Ghost_

Гостин
Одамна немав влезено во гурманско катче, не знам кој џаол ме тераше сега во 5 сабалје. Сеа морам да јадам нешто пред спијање, или 3 дена нема да заспијам :mad:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Драга. од дамна не сум ти пишал па ај да го почнеме денов со темава.
Драга - ми го разубавиа денов посабајлечки!

деновиве се чуствувам некако... шознам - депресивно даун не сум баш расположен али секое чудо за 3 дена. пред некој ден бев на интервју за работа и бев напнат пошто ми беше прво интервју незнаев ни шо прашуваат ни како иде постапка бев ко изгубен германец и коа дојдов у фирмата се помина најубаво. е арно ама заврши со зборовите у стил „99% си примен само ке ти се јавиме за сигурно“ и коа го слушнав ова си реков којзнае на уште колку души им го кажале муабетов..

прееска телефон ѕвони - број непознат и јас АЛО? - од другата страна Александар? - да ... дрн дрн дрн дрн муабет.... примен си на работа ке ти се приејавиме во текот на деновиве да ти кажеме точно од кога може да почнеш.

епа драга искрено поубаво неможеше да ми почне денов... прво интервју прва апликација прва среќа... одма загризав на мамецот. хехе неможам да си ја скриам радоста :)

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга. од дамна не сум ти пишал па ај да го почнеме денов со темава.
Драга - ми го разубавиа денов посабајлечки!

деновиве се чуствувам некако... шознам - депресивно даун не сум баш расположен али секое чудо за 3 дена. пред некој ден бев на интервју за работа и бев напнат пошто ми беше прво интервју незнаев ни шо прашуваат ни како иде постапка бев ко изгубен германец и коа дојдов у фирмата се помина најубаво. е арно ама заврши со зборовите у стил „99% си примен само ке ти се јавиме за сигурно“ и коа го слушнав ова си реков којзнае на уште колку души им го кажале муабетов..

прееска телефон ѕвони - број непознат и јас АЛО? - од другата страна Александар? - да ... дрн дрн дрн дрн муабет.... примен си на работа ке ти се приејавиме во текот на деновиве да ти кажеме точно од кога може да почнеш.

епа драга искрено поубаво неможеше да ми почне денов... прво интервју прва апликација прва среќа... одма загризав на мамецот. хехе неможам да си ја скриам радоста :)
Lucky you,
Веројатно си првиот македонец на којшто му се случило ова.

Инаку Драга К,
Доста ми е од животите на другите, сакам да направам нешто од мојот f...ing, miserable, pointless life.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Lucky you,
Веројатно си првиот македонец на којшто му се случило ова.

Инаку Драга К,
Доста ми е од животите на другите, сакам да направам нешто од мојот f...ing, miserable, pointless life.
Не викам дека не сум среќен. не си прв што кажал ни последен :) јбг секој со своја среќа али чекај да не рипам пред време кога официјално ке почнам па ке се пофалам на темава :) и неверувам дека сум прв.. или можда сум?

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Не викам дека не сум среќен. не си прв што кажал ни последен :) јбг секој со своја среќа али чекај да не рипам пред време кога официјално ке почнам па ке се пофалам на темава :) и неверувам дека сум прв.. или можда сум?
Во право си. Иако јас лично не познавам некој што на првото интервју за работа ја добил работата, тоа не значи дека нема такви, нели. Со срека, и се најубаво!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Зошто си го обожавам животов деновиве!

А, да. Страшно ме интересира изложбата Секспресија, денес или утре мора тоа чудо да се види. Си трепкам ко Бети Буп и фино ми е.
Вчера отидовме сите 4 другачки со мајките на вечера.
Мајка ми откачи и почна да споделува мрсни вицови. Се смеевме ко улави.
Ја сакам.
Го сакам и татко ми што ја прави среќна.
И даде.

Неам добиено, едноставно си ги сакам своите, зошто себично ми требаат, а знам дека и јас им требам ним.
Чувајте ги, какви и да се.

М.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
I discovered hip-hop as a little tike
Before I kissed a girl or ever rid a bike
There was nothing about it the kid didn't like
So an obsession was born for written rhymes ripping mics!

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Не ми се допаѓа таа работа кајги ама воопшто, aма мудро ќе си молчам. Нема ама баш ништо да прокоментирам.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Драга, денес паднав од стол од церекање. На другарка ми тетка и работи у служба за информации и така вчера се јавува една бабетина целата расплакана и барала број од полициската станица во Истанбул за да им каже на полицајците таму дека Саваш/ж (or whatever) не е крив и не треба да го стават во затвор, и така теткава и спуштила, а бабетината била упорна и и' плачела и и' објаснувала за неправедно затворениот... :pos::pos:
Прва работа, еве оти Гwујо тепа на избори.
Втора работа, шо мајка бара тетка и на другарка ми на работа а не у кујна?!?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom