Драга Кајгана,
Вчера бев на фамозното отварање на новиот локал на бившиот мој...Како прво не ми се допадна уопште ентериерот внатре (претходниот локал му беше подобар...) Фаците внатре беа онака, како секогаш што ги гледам во негова близина( најголемиот дел од нив му се лижат само, од интерес...) И му реков во една прилика еднаш - кога ќе стане никој и ништо во градов, е тогаш да видам кои му се вистински пријатели и пријателКи да не заборавам...
Инаку таман кога ќе помислам за него дека не може да биде поголем кретен, се лажам (така и вчера...) Ама не ме погаѓа веќе, имуна сум на неговото раскалашено понашање и промискуитетен живот...
И уште нешто...Вчера сретнав една личност таму, поточно еден дечко којшто го запознав лани на пат кон Белград и до сега само фб, скајп и сл...И вчера таму го гледам
Инаку јавна личност е...
И кога излегов надвор да си одам дома, не ми палеше колата
Марфиев закон...Сум оставила позициони светла и ми се испразнил акумулаторот...Му се јавив на "јавната личност" да излезе од кафичот да ми помогне...Дојде и викна на телефон еден другар, па овој со едни кабли и запали колата
Ова се дешаваше во 2 после полноќ на сред Ленинова...
Да дознаеше бившиот за ова, поточно него да го викнев ќе си речеше одма намерно сум ја расипала колата да имам изговор да го викнам да излезе надвор
Тоа е...Јас не сум јас ако не оплескам нешто...