Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Еееее морам да ти се пофалам дека после пауза од 4 години, повторно се враќам на скијачките патеки. Така да, луд викенд предстои драга, ако уште биде зачинет со победа утре над педерчињата ќе биде 10ка :D.

К

Кики.

Гостин
Драга,
:vozbud: :):):LOL::):):LOL::):) :vozbud:. Што ти кажуваат емот - икончињава? М?
Е да, почнав да се навикнувам вака да ми е секој ден.
Убавини, Драга, убавини...
Инаку, морам да честитам роденден на едно слатко душиче на тета - да биде убава (како што веќе е), паметна (се повеќе со текот на годините) и најсреќна. Јоки, среќен роденден !!! :X3:
Ајде, поздрав Драга.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич и покрај се ќе идам на свирка. Не у планираниот состав, ама од инат ќе идам. Уствари ќе идам оти проклето многу ја сакам главната у бендот. Уствари ќе идам, да се видам со другарка и на казанка ми. Уствари ќе идам ради широките насмевки, пијаЧката и грудима кои секад ги има у изобиле у клубчето. Уствари, ќе идам оти сакам да ја убијам болката у душава. Уствари, ма не е ни битно... Битно, ќе идам на свирка.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
AAAAA Koнечно почна....Се надевам дек ќе продолжи вака секоја недела........ :********
<3
<3
<3

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
slatka kajgi
samo so se pribrav doma do sea bev na rabota i okej mi pomina denot ne bese los imase malku zaebancii ali standard onaka relax inaku sea mislam eden tus da mavnam da zdravam edno ness strong i da spijam ai neznam se misam dali da idam utre na intervju za rabota vo qatar:S nezz aj zavisi od raspolozenie so kako
dobra nok:)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
- Не можам да се сконцентрирам ме замараат пички на фејсбук.
Така ќе се правдам коа ќе го јадам на cs.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, очиве ми се ја волкави. Шо ради флертување, шо ради испиените сто џин тоници. Се заљубив (аген) у пејачката на бендот. Па то немогуче да е реална, ама озбилно. Иначе, да ти кажам многу си го сакам и клуБчето. Си го сакам со сите негови пива на точење, со сите закачалки под масите, со сите грудести створења со црвена ракавица до подлактица ( или надлактица како год) кои вибрираат до Хендрикс , со сите манијакални створења ( со јамболии) кој го опседнуваат шанкот, со сите келнерки и нивниот "фак оф од мојата траекторија" од, со сите анални шуплини и сочни насмевки, со сите карирани локни и ароматизирани гелови, со сите џампери кои урлаат, со сите бендови ( кои си се само наши), со сите бижутерии и мартинси, со сите мани... Си го сакам, да знаеш.

П.с Подочњациве до тастатура.Кој ѓавол ме тераше да продолжам на виолина. Али како плаче виолината у кафана само да знаеш бејб. По по по...

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Некои луѓе се толку сакаат да бидат интересни, а уствари се толку смешни и патетични драга...Но да не мислиме на небитни нешта:) Прати и го овој бакнеж те молам (К):love:

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Драга.
Штуро саботно утро.
Не можам да спијам повеќе од 5 саати? Дали сум тоа јас нормална?! :pos: :pos::pos:

Не, не ништо, кутам.. Не пишувам веќе... Си го знам одговорот. :LOL:
Одам да го фатам денот.
Поздрав.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Изгледа ти неможиш да сфатиш. Значи, имаш право да бидеш тажна, но во 365 дена смееш само неколку пати. Повеќето од тоа е само натрупување и со сила глумење, мислејќи ако глумиш тажна дека по тоа што тажиш на тој начин ќе ти се врати/добиеш/поправиш. Само еднаш и никогаш повеќе, нема назад враќање. Дефиниција за среќа е да не се замараш за ништо, пошо ништо не вреди за да се замараш. Биди Странецот, Драга опрај се во главата !

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Значи,не е фер..Стварно не е фер.
Цело време да се работи,да се труди човек и на крај некој друг да е пред него..:(

L

Ligeia

Гостин
Драга Кајгана денес забележувам,бележувам во мислите и пишувам...ах,како сите војуваат за својот опстанок и инстиктивно дишат тешко низ овој студен воздух за да го најават и потврдат своето гротескно постоење а јас војувам со својата внатрешност и ги вдишувам сите наводно маркирани како геометриски но перверзно изобличени фигури избледени во овој простор кој ме опкружува.Не затоа што кога ќе погледнам низ прозорецот повеќе ја забележувам белината од снегот кој е веќе растопен под илјадниците стапала отколку самите луѓе,не затоа што нема сонце за да можам да ги гледам нивните сенки и со нив да разговарам наместо со нивните здодевни и искривени лица кога ќе ме сретнат додека одам по улица....не...затоа што денес сум дезертер во реалноста и самотник во сопствената фантазија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom