Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
кајгано мори душманке.....сум се радувал ко мало дете на линкот кој ми го лајкнала симпатијата... :D
мислам дека сум луд.......луд ко струја....шо ти прај љубовта.....денес треба да поддавам документи за лична карта.....ом да спијам.
воедно и поздрав до дилерката на љубов и нејзините совети :*
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 00:56 ---
Драга, си згрижив три мачиња во дворот, ептен се жални:( Ги сместив на место каде нема да им дува, им послав меки работи и им дадов храна. Колку само беа среќни ...
да беше од ПП сеа че ти ги земев.....

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
... најавна шпица.

Сé тргнува на лошо одеднаш.

... одјавна шпица.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Кајганоу, и ти не си тоа што беше....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Две десетчиња денес, а? :vozbud:
Кој е ѕверот, кој, да чујам?:pipi:
Едното на усмен испит, другото резултати на mail добив. :icon_mrgr:
Иначе убаво ми прија снегов, ме смирува некако. Не знам зошто, ама кога гледам како паѓа, имам чувство дека запрело времето... убаво е.
Еве мое првенче од овие фациве... Прв пат нешто и јас да направам. Што ти прави омраза спрема месец.:icon_mrgr: Не дека е нешо посебно, ама мое е...:icon_mrgr:

П.С. Човече не ми се верува дека ќе дочекам да има избор за најубав заљубен пар! А како ќе ја мерат заљубеноста? И само убавите луѓе можат да се заљубени? Или заљубените луѓе стануваат убави? Поголема глупост одамна не сум чула да се организира. Мислам ај... :facepalm:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.431
Две десетчиња денес, а? :vozbud:
Кој е ѕверот, кој, да чујам?:pipi:
Едното на усмен испит, другото резултати на mail добив. :icon_mrgr:
Иначе убаво ми прија снегов, ме смирува некако. Не знам зошто, ама кога гледам како паѓа, имам чувство дека запрело времето... убаво е.
Еве мое првенче од овие фациве... Прв пат нешто и јас да направат. Што ти прави омраза спрема месец.:icon_mrgr: Не дека е нешо посебно, ама мое е...:icon_mrgr:

П.С. Човече не ми се верува дека ќе дочекам да има избор за најубав заљубен пар! А како ќе ја мерат заљубеноста? И само убавите луѓе можат да се заљубени? Или заљубените луѓе стануваат убави? Поголема глупост одамна не сум чула да се организира. Мислам ај... :facepalm:
Со ваков избор почнав да се осеќам као Barney Stinson од HIMYM. :pos:

Passed down to you...
Трет ден од чернобилскиов ми месец. Уше малце. Не знам зашо ме пука инспирација вака во ситниве часови. Мамата...Кај беше пред 6 часа....
So says Saladin...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, да ти кажам решив да избришам некој од мојов живот. Болело бе бејби тоа. Ја чуствувам дури и физички, болката. Ја чуствувам проклетницата како пенетрира низ моево срце и тоа без лубрикант. Како ме пустоши. Имаше милион зошто - но си премолчив. И покрај милионите извини - си премолчив.Сега молкот и неприсуството ме убиваат. Досега не ми успеало да избришам некој од мојов живот, Кајгич. Се надевам нема да ми успее и сега. И покрај се, и покрај тоа шо знам дека нема да прочита, дозволи Кајгич барем овде да признаам дека претерав и дека згрешив. Мир...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Рататататата..
Сум се затворил ко вакум, неможеш ни да ме пробиеш ни со харпун. (римата јака) Пак сум во право, да не треба да плачам ? Попрво би плачел на цртан со прича тажна. Имам проблеми и сам ги решавам. Ако ги кажам на некој да не ми ги реши тој, нели ?? Ок е се. Али едно ме нервира, шо неможам да бидам озбилен ни во најозбилните моменти (Ba dum tss*) - за ова ти зборам. Сарказам и иронија се исфрла од мене со брзина на светлината. Стварно незнам каде и што да правам. Вчера цел ден само совети ми делеа, ме караа и што не. Прејако ми беше порано, ќе ме искараа и одма една депресија ќе ме рокнеше и одма за плачење ми идеше, али советите ги заклучвав во глава и ги користев во следна прилика и ми немаше равен во што и да било. Сеа, шо ве ебам, така изгледа. Демек хц сум, е нејќам да сум. И така ти викам, неможам да се отворам ете веќе 3-4 месец. Што не пробав. Ебен титан. Ако ова е адолесценција, да ги изгубиш чувствата и емоциите, па не сакам никогаш да пораснам. Packed event. Клошар сум бил и клошар ќе останам. Мислиш сум пред сите, а сум само чекор напред. Збунка на векот се вика ова. Немам пафнато долго време, кузнај шо се дешава. Незнам шо се дешава, готов сум незнам повеќе ништо, не ме интересира повеќе ништо, ама баш ништо. Пред некоја недела главата ми беше празна, сеа е полна, али пределот кај градите е празен и шуплив. На моменти се допирам да видам дали градниот кош ми е тука.. И покрај сето срање, пак ме мава позитива, ваљда му помешав нешто на универзумот и на грешка од повеќе надоаѓа позитивна енергија во мене. Нивото на креативност е надвор од нормала, верниците би ги запознал со Бога, нас другите со вонземската раса. Radiant. Sen-sei.

Don't, don't change what you are doing. Don't compromise your expresions. Don't try to reach those people, they are not willing to accept right now. You know, the only reason you have the following that you do and that your following will grow, it is because people that are at that level of accepting and that are in the need of what you have to say. They are enthusiastic about what you are saying and what you do, because they are going through the exact same thing as you. They are trying to stay on that right path, they are trying to find the truth, they are stuck, they are humans just like us. Trying to fight, trying to fight for what is right, trying to fight for what they believe in and trying to be as honest as they can. All the people that are gathering around you and that are going to cheer for you, those people are the only ones that matter. Who cares about the rest. Because you use hip-hop not for your own ego, you use hip-hop to reflect what you have learned in life. What you learn in life is that life in the true essence of life, all the dragging force of life, everything behind it is love. Not some movie concept of love, not some corny love song about love. Love is the pure essence of life and when people understand that and are in need of it, they are going to put everything that they believe in into it and for it, just like you do it for your music. Love, that is what matters.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Ме сјебаа за стипендија по n-ти пат, а си планирав барем за слабодна, кафе и геврек да извадам... Криво ми е, ама изгледа ќе морам да ја напуштам мојата држава, леб за наука овдека нема.
Овдека леб има само за ленташи, скрипташи, и оние што се по високата технологија.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
^ Не, само бебе со перика и пу(д)ра(y)

Кајганче, ми студи:( Посакувам некој да ме стопли сега..

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
^Не се работи за педофилија драга, се работи за фетиш кон периките и сл.:P А замисли, не сум ни геј:icon_mrgr:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
^Не се работи за педофилија драга, се работи за фетиш кон периките и сл.:P А замисли, не сум ни геј:icon_mrgr:
Драга на дечко ти. Празникот ти беше вчера, така да не се опуштај по многу.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Драга на дечко ти. Празникот ти беше вчера, така да не се опуштај по многу.
Морав да и се обратам на Кајганава за да не ми го избришат постот, како што не можеш да приметиш. Човек не може да се насмее.. Батали:notworthy:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како је добро видјети те опет, ставити руке на твоја рамена .. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop