Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Моментот коа седиш у кафуленце со личност што ти значи, правиш муабет и одеднаш слушаш едно ТРАААС!!! Следниот момент гледаш истурено кафе по целата маса и келнерот сака да ти даде салфетка за да избришеш и доаѓа и сфаќа со кој си фатил работа :pos:
Мало, закон си:) Камо почесто да има вакви моменти.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.125
Драга Кајгана , знам дека ќе звучи клише али стварно ми е од све пре к**...Од станувањето рано сабајле заради некој небитни работи , од излегувањето навечер само за да се вратиш попразен однего што си бил , од залудното пиење само заради да заборавиш на "реалноста" .Се надевам дека ќе дојдат подобри времиња за сите нас.

Скопјанка

urbana revolucionerka
Член од
4 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
15
Здраво, мила ем драга Кајг. Видов луѓево си отвораат душа тука, па еве и јас. Нова сум (барем мислам така), не знам никого од тука (барем мислам така), а и никој не ме знае од тука (барем мислам така). И да не е, остави ме да верувам дека е. :confused:
Некни се запрепастив (добро е, најдов начин да си ја кажам маката). Бев некни на интервју на работа (значи газдиве се “чудо“), ми закажува типот во 3 саат, а става цедулче дека ќе го нема до 5. А бе чудесија, после ми се јавува да ме праша што ме нема, а и патем да се пофали дека “имал реноме на интернет“. Ееехх, каде отиде светов бре. Кажи ми, луѓево побудалеле или нешто не е во ред со мене? м? Дали сум јас единствената нормална на светов, ма? хмм, нормална, штом ти пишувам, а знам дека нема да ми одговориш изгледа и јас забегав :)

ајт, we'll be in touch

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Драга, ќе и стаам на едно девојче шпанска мушичка во сокчето .. :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Драга, хејтам денес ама многу. Сите ме нервираат, а јас се нервирам оти се нервирам оти сите ме нервираат..... Пуса... :love:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Dear Kajgo.
Brown Sugar,brown sugar, Brown sugar, brown Sugar..

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Колку е убав моментот кога дознаваш дека најпосле си го исчистил семестарот и конечно имаш време за гледање филмови и читање книги.All night long.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга,

Изминатиов период имав осет како да сум на оние тракине за трчање на кои имаш осет дека никогаш нема да прекинат да се движат, па така и ти никогаш нема да прекинеш да трчаш. И исто како и со нив, на почетокот чувството е неверојатно, полн си со елан, мотивација, ги гледаш километрите поминати во трчање на малото екранче, се забавуваш.
Поминува извесно време, подолго време трчаш, уморен си, но сепак полетот е тука, енергијата исто.
Уште повеќе време минува, почнуваш да се уморуваш, размислуваш за сопирање, ама ти текнува на мотивацијата, ти текнува на милион други работи и некако продолжуваш...
Доаѓаш до точката каде што не можеш више. Го осмислуваш моментот кога ќе сопреш, уште минута, уште 30 секунди, не сега ајде уште малце, уште само малце...и тоа е тоа.
Моментот кога стануваш зависен од трчањето.
Не сакаш да застанеш, затоа што е страшно кога ќе се сопреш и замислиш за момент.
Премногу мисли, сценарија, забелешки,пораки и повици, коментари, страници и станици, слики, филмови, песни.
Премногу и премалку во едно.
И иако е зима, продолжувам да трчам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom