Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Јака ти душа. :)
Ме јаде психа.
Ќе ти пишам друг пат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.115
Поени од реакции
75.018
Татко ми ѕвонел 10 минути на врата и дремел на ладново, кога пробал да отклучи неможел пошто мојот клуч е на врата...

Што си помислува он:
Дека сум умрел или дека ми се лоши :pos: 10 минути викал по мене, али тек сега го слушнав :icon_mrgr: Вика, срцево ме стегна, мислев си се онесвестил :D

Што би помислила женска ми дека правам:

Што навистина се случуваше:
Рокнато Еј Би Си до даска. Сум ја фатил мачката за предните нозе, сум ја качил на столчево и денсаме :icon_mrgr:

Anyway, полагам на мојот ден 02.02 <3
Знам дека ќе положам :гик:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
Знаеш шо рекол Џамбазов, цитирам: “И немој да се нервираш ако неможеш да излезеш на крај со луѓето. Со нив ни горнион не излегува на крај„.
Од сега натака не ни покушавам да објаснувам на некого нешто, со што тој цело време иде со глава у ѕид.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Досада ме пукна, па си читав коментари на профил од пред 3 и пол години. Се згазив од смеење.:pos: Какви муабети. Тогаш можеше и бои да се ставаат, а не можев никако складно да го направам профилот.:pos:Џену ако прочиташ, како сум се смеела на некои коментари.:pos:
Убаво ми дојде, се изнасмеав, ако ништо друго.:D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
ми се чита книга ама никако да се натерам да идам да ја купам.
Година дена ми стојат постерине у ќош у соба и не ми текнува да идам да им направам рамки, ебати мрзата.
Од први, дефинитивно и книгата ќе ја купам и рамки ќе направам!
Уствари ќе чекам да заврши првенствово па и за ракометарите ќе зеам добар постер да урамам :)

С

сашенко

Гостин
Драга, па јас тебе те забравив драга.Колку време помина да ти немам пишано овде.Женска фатив и сега немам време за тебе веќе.Абе ти се немав пофалено бееее...Од форум е иначе (наше дете ;))... Ок, батали тоа, да се жалам дојдов.Се напнав деновиве со семинарскиве.Уф главава ми пукна, не ми се верува колку се напнав.Не од што беше тешко ама една мрза ме фатила распустов и ич не ми се седнуваше да пишувам такви ствари.А едно другарче ме замоли да му направам семинарска и абер си немам.Еве се лажам деновиве кога да почнам ама вчера Јуве играше, денес Надал и Федерер играа и кога? Утре малава сака да се видиме а јас главата незнам кај ми е :pos:.Ај може ќе прочита па ќе се смилува хаха.Иначе ме манијачела деновиве и сите постови од 2010 навака ми ги прочитала :confused:.Ок, освен спорт ама тоа му доаѓа некаде 60% од мислењата :D.Фино девојче, ја знаеш.Еј, не се лутиш за тролањето по тенис форумите нели? Знаеш ти, јас на шала хехе.Него ти како си? Те чуваат ли овие модераториве? Да се жалиш слободно ако има некој проблем, ние сме тука за тебе увек.Еееј ме викаат да јадам драга... демн.Ај ќе ти допишам после се читикаме....

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга
Ја мразам македонска пошта... Пакет од Америка кој треба да ти стигне за максимум 10 дена, го нема веќе 19...
Идам до пошта да се покарам, ми вика таа дека 19 дена, минус празници и викенди - ни 7 дена нема уствари ако така рачунаме.
Виша математика се вика тоа, од цела недела изглеа 2 дена само работат...
Ебате!
Ако работи некој у пошта, нека ми објасни зашо едни пратки се на полици а други у посебно шкафче...
Сфашта значи, ќе се изнервирам за некој ден кај и да е, пак ќе им идам!!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Драга,
не си свесна колку таленти тежат на плеќи.
Чувството кога ќе прочиташ некоја теорија на некој научник, која си ја разработил ти и твојата екипа уште пред неколку месеци, но нели ние сме ганџерија па на нас ќе ни се смеат. Не е веќе битно дали ќе бидам сфатен, најважно е што тоа што го разработувам и расознавам е прецизно и точно и горд си сум на самиот себе, а пред се спокоен што сите напори и муабети не биле залудни и секоја капка пот е вредна. Јас знам колку вредам и еден ден сето тоа ќе излезе на површина.
И дај ми само шат и те пратам во секој чекор.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Yo
онака само да те прашам како си и што има ново, јас се мислам дали да си праам кафе или чај..тешка одлука у секој случај :LOL: биди ми поздравена <3

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Драга кајгана,
Еве и јас се зачленив, имав топло добредојде од некои членови.
Ма, мило ми е што некои од вас ме прочитале во тие 20 мислења што ги начукав за еден ден. :pos:
Одвоив и некои што ми се интересни за читање :eek:
Не дека сите не сте интересни, има луѓе со поесбна дарба да напишат пост, и да ги привлече на читење. :vozbud:
Ми требаше уште едно виртуелно катче за да се искажам. Их, што сум јас. :свиркам:
Како и да е... Остани ми поздравена.

К

Кики.

Гостин
Драга,
животот оди понатаму, без разлика дали јас сум ок или не сум.
Денес, какви убави вести ме разбудија, немаш поим. Конечно, дечкото што го сака другарка ми ја викнал на кафе :) Среќна сум, бе Драга, конечно и тоа девојче да ужива малку, после сите неубави работи што и се случија. Другата е во депресија, од дечкото... сега веќе бивш. :(
Инаку, после вчерашните две 10-ки (ама си се пофалив), вечерва се собравме само женски и супер си поминавме. Иако, беше ладно нас љубовта не грееше, т.е. нив повеќе алокохолот, а мене љубовта повеќе ме смрзнуваше, ама да не им расипувам расположение. :)
Морам јавно да им се заблагодарам што, по не знам кој пат, ми спомнаа дека дошло време за да си најдам дечко - ова стварно не им требаше. Се почувствував како 40- годишна разведена жена. :(
И така Драга, ајде доста ти беше замарање. Поздрав :pipi:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Хелоу драга :D
Long time no see. Прво да ти честитам нова година (иако некој ми кажа дека се честитало до стара нова... булшит... Ќе честитам до кога сакам :P)...
Соу, ете уше една ноќ јас никако да си легнам пред 2 и да се наспијам ко чоек без да ме буди кучето на секои 5 мин од сабајле. Еве ја дојде да ме прашува до кај сум, и кога ќе си легне со мене за да ја галам... Маза!
Гледам си се подновила бааги. Епа и јас :cool: Треба кафе да пиеме да си поприкажеме.
Океј, еве ја и мама се јави. До кога? :rolleyes:
Ми се свиѓаат разнобојниве смешковци (ако не примети)... :love:
Доста беше... Идеме....
:sleep:

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Драга денес ќе препишувам на факс со бубица рачна изработка од студенти на електро и дефинитивно рака им пуштам на батките, перфектна е, само да не одам после на болница да ми го вадат магнетчето од уво:eek:

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга, почнав да ти пишам, ама по грешка кликнав на мојот ник и отидов во „лични подесувања“... и сеа ме мрзи пак да го пишам истово, фак. Ај добра ноќ, оти многу ми се спие. :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom