Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Многу сум тажна, ништо во животов не ми оди како што треба, се ми е наопаку... се било лага.... немам среќа, проклета судбина.:place:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Излези моме право на тераса :icon_lol:....
Попуште времево малку инаку готови бевме ќе испоцркавме како глувци, до сега ги одмрзнувавме тоа цевките со апаратот за електрочлачно заварување и има вода низ цела куќа :icon_lol:. Ме собра брачката на англиски да одам ќе се радувала професорката повеќе луѓе повеќе пари за нејзе :icon_lol:, втор степен. Се изненади од моето познавање на јазикот и јас не сум за втор степен :icon_lol:, не се разбирам многу од структури граматики ама читам книги и гледам филмови без превод без никаков проблем на уште неколку европски јазици :icon_lol:. А и шо се заебавам а морам да го послушам братучед ми затоа што многу ми се има најдено во животот а и јас него, на лето кооперација ќе правиме со штандот.
Добив друга идеја заебана мноооооооогггуууууууу :icon_lol:.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Ајдеее кеј итс фарјдеј и ќе има биг парти тунајт:vozbud::pipi:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, зашто толку искрено сакам? Никој не знае btw, не покажувам ( или бар така мислам) за инат на сите индиски митологии. Јас мислам дека љубов е она на шо прво помислиш пред првата утринска ерекција. Тоа е она искрено, чисто, невино ко кокиче.. Ка зурло шо би рекле убавите влаинки. Кога сум кај нив, абе кај ти е Мачорка? Само јас ли приметувам дека ти ја нема?Мачорке низаедна чат пат ти лајкнував мислења чат пат заборавав али тоа од духовитоста и остроумноста на твојата мачкевидност.Не те познавам, али ми фалиш да знаеш.

Ќе идам на свирка Кајгич. У мојот лузерски живот не се ни инзажуркав, не се ни изнасмеав, све некако ми е малку. Хедноиста по уверење, јбг. И утре на работа со подочњаци до колена, овај до тастатура. Те сакам.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга, бегам за Белград сабајле.
Изненадно ми излезе, па откажав се.
Македонија пред се.
Таман кафе договорив по кузнај колку време договарање и сеа ова ми излезе.
Ти мафкам утре на камера, гледај ме.
Да видиш како се навива, се ќе искршам таму.
xD

С

Сатори

Гостин
Кајго ма, арна ли си? :icon_lol:
Се извињавам за испадов, ама многу убав ден имав денес. Другарка ми ме расположи сабајле (кој знае зошто ме трпи), другата ме разбуди така утрински, не дај Боже да поспијам некој саат, цел ден си играв Sims Medieval, мамичка ми направи торта, го убив од гњавење дечко ми. Ах што ми е убав животов!
Уште да немав изблици на фрустрација и ќе немаше за што да се жалам. :pipi:

П.с. Идам да си направам капучино од лешник со цимет? Да не сакаш? :)

L

Ligeia

Гостин
Кајго ма, арна ли си? :icon_lol:
Се извињавам за испадов, ама многу убав ден имав денес. Другарка ми ме расположи сабајле (кој знае зошто ме трпи), другата ме разбуди така утрински, не дај Боже да поспијам некој саат, цел ден си играв Sims Medieval, мамичка ми направи торта, го убив од гњавење дечко ми. Ах што ми е убав животов!
Уште да немав изблици на фрустрација и ќе немаше за што да се жалам. :pipi:

П.с. Идам да си направам капучино од лешник со цимет? Да не сакаш? :)
Sims Medieval (y)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Планирам да те стаам на блек листа на рутер директно. И тебе и најнгег и имгур и се шо ми ја цеди енергијава.
Уше да зберам храброст.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ајм беккккгггг. Замисли комшиница се осмели (преку фејсбук) да ме праша дали ја сакам или само секс? Чуднооо.... Иначе, бев на свирка ти кажав и ич не помислив на најубавите очи на свет, али проклето турско ја свиреа нашата песна:

Пијан сум кајгич. Да знаеш само колку сум убав пијан. Колку сум шизик. Идемо, Данска мора да падне. Те сакам!!!

П

Пепси_

Гостин
Кајги,ова јегеров е тоБ ама зафркнат е кога ќе си легнеш :D

Патем виде ли како ме гледаше бе онаа цц а се праве дека не ме знае ок ок....
и друго да знаеш што ми се деси....ме вратија,и фин нежен глас слушнав зад мене,абе ајде пуштете го....ама дебилов јок бее...да видиш мене едно срам кога ме фати....пу си велам баш сеа бе пред овие ли :(

и така кајги епик најт ис епик најт

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Дк
По вторпат нека се раздени, филм ми е да џогирам по снегов.
Ако се опружам на патека викни брза помош и штаки да донесат. :cautious:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
sonceeeeeeeeeeeeeeeee, konecno
dosta bese studenilo daj malku i nie da zivneme troa,ova vremeto ne otepa veke , ne se trpi ,samo tonis vo depresija :) volja nitu troska, nalet toa nemam ni voda na rabota veke 3 den(ni zamrzna)i sega......traaaj duso traaaj, ne se predavaj:) ama ajde jas uste pogolem inat sum ke izdrzam maski do kraj.Samo da imase uste nekoj avtomat vo blizina ,barem kafe da se napijam ko coek.
E nema pravda:(

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
добро утро драга. немам никакви планови за денес, изгледа цело време ќе бидам слободен и сам..па се прашувам да не имаш некоја креативна идеја како да го поминам:) да, да, почнувам да се истражувам и на тоа поле. што велиш, да пробам со цртање некои уште невидени форми и да го шутнам вообразениот Пикасо и од Герника и од Иберија и од земјиното топче засекогаш..или пишување посветли љубовни поеми по кои пловат два лебеди, само колку да го изнервирам мојот монструозен идол Е.Алан По? а да почнам од скотот?:D

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Само да знаеш колку е убаво сабајле во 5саат кога нема жив човек надвор а се е бело и ти иде да се фрлиш во неразгазениот снег. Ама не можеш.
И после се будиш и гледаш само рашлакани улици.

Ама ако.И така нема мрдање од учењево.Ме чекаат мене книгите,кафето и Мајлс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom