О да.
Саботната треска со каранфилче и вино ескалираше со експлицитни признанија и дамари скриени со векови од страна на нашите женски усти.
Но не се заклавме, нити се опивме до милога бога да би повраќале и потоа да би се каеле за веќе реченото.
Јас во момент на бес и стреС, поради икс гомноидни сопствени кенкави предменструални причини, манијачки го грабнав чоколадниот Дедо Мраз (требаше да го подарам на една личност) и му ја одгризав главата.
Макар симулакрум-ационо си го средив комплексот на Хепи ну јиар и остали драматично апатични празници што не ме дрмаат.
И што би рекол еден мој колега, кого сакам да го нашлапам со сукало, сега траскам без образложенија.
Бевме да бакнеме порти во Миднајт. Паднаа дијалози со некултурна содржина зошто не бевме удостоени со влез.
Едната пијана и малечка, другата попијана со скината штикла, а третата - Јас,со шарен шал како манично депресивен бегалец од Бардовци, па и не бевме лика и прилика за саботна секси претстава. Ама ми е гајле.
И трк у Џубокс. Тисканици, скапаници, старци и комарци. Фуј.
Имам 22, не влегувам веќе таму, што сака нека е.
На пат накај бурекџилница, манијак проба да не подведе. Ми дојде првпат во живот, потреба од - Пиштол. Не се зезам. Не беше ни смешно, а богами ни трагично. Како и да е, се надевам фатил гангрена на двете нозе тој гадник.
Го мразам Скопје многу понекогаш.
Како да си во фатална врска со градот, кога имаш секс со него, тој те гори со цигара. Утредента ти носи појадок во кревет. Така некако.
Дремам неделно дома, и ќе спијам во креветот на сестра ми. Со индексот негов во рака, како напатена некоја. Не заради нешто друго, сакам да му ги гледам оценките.
Денес бев конгломератски помагач во креативни решенија и се надевам љубениот мој ќе отиде во Гдањск и ќе ми купи црвена кондура за успомен. Јадевме супа кај него и шмркавме, невоспитано, само зошто и двајцата во ритам бевме некултурни. И ми се допадна тоа, кога е таков само пред мене.
Мајка ми ме гњави кои менѓуши да ги носела утре на работа. Жал ме фати за татка, втора смена е на работа...:jaj: Е ова е неговата положба.
Како и да е...
Времево ама брзо поминува.
Сакам снег, и елка, чисто ради носталгија. И корки од портокал на радијатори.
Сакам милион работи.
А имам една.
Себеси.
Добра ноќ и остани осамена.