Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I

InF3cTeD

Гостин
Драга

Само шо ми јавија дека треба да ја напуштам куќава и да одам во амфитеатарон оти ќе има собирање за натпреварот Македонија-Србија во мал фудбал.Одам кајгано и те напуштам до после.Биче весело

Поздрав

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Драга..

Вчера ја имав најсовршената вечер.. Прекрасно си поминав..:pipi::pipi:

Life is good..

:party1::eek:lee::cug::pijan::zver: - накратко.. :pos2:

Те сака..

Насмеаната:back:

Г

Господ

Гостин
Драга Кајги
Ко по старо за почеток на ти едно цветче:smir:
Сеа летс гет даун ту бизнис....Би сакал да ти кажам дека пред некој ден направив голема голема промена.Донесов една многу важна одлука која верувам дека засекогаш ќе ми го промени животот.
Во врска со гејмингот...Конечен одговор

-СЕ ОТКАЖУВАМ и со себе си носам 18 години живот у емотивна хибернација
:party1:ај да ми е со среќа понатака...
И ко шо ја вака се опаметувам и откажувам од једини порок што го имав решив да се подновам и да си земем едно ново гитаруле... едно ибанезуле 200-300 доларчиња абе ме пали љубав би водел со него.
Него остај тоа иам и план за соло кариера ќе и речам на мама да ми сошие суперхеројски костум некој ептен фенси и ќе бидам анонимец ала Кофоглавиот шо многу си го поштувам,еве и за него едно цветче:smir:
То е то се читаме у некоја друга прилика гудбај и хев а најс деј

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Драга,

Топ ден беше вчера.Мзт тепаше се израдував го остаив гласот на утакмица.Денес требаше да учам,али бегај кој ги ебе.Се гледаме у наредна прилика.

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Драга Кајгана

Денес како и секоја недела е многу тапа, цел ден нема што да се прави, времето не е нај нај и све е сиво, досадно и не ми се прави ништо.
Толку

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Кога ме има ме нема, кога ме нема ќе се изгубам :icon_lol:
Чисто онака ја да додадам придонес во споменаров твој :)
Добро е драга, одлично е :pipi: Чувства ме преплавуваат и водена од нив можам се да направам :)
Сведок сум од друга страна на некои ситуации и гледам колку лесно човек потпаѓа под влијание на некои си ситни страсти и моментни желби. До интензитетот ли е на моментот или до желбата за самодокажување? Којзнае...
Ми се пие пивце драга, со некоја си драга личност погодна за некој добар муабет... се помалку остануваат :)

До наредно :back:

I

InF3cTeD

Гостин
Кајгано...само шо си идам од натпреварот Македонија-Србија...добро беше се извикав ама другите како на театар да беа ама јбг важно ја убаво си поминав...и да изгубија нашите од Србија 1-2..тоа е толку си ја знаеле....

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Кеј,
Берлин е голем град, особено кога ќе сфатиш дека пак си го промашил излезот од автопат и си влегол во којзнае кој дел на градот. И забавно е да бараш наоколу виииииииисока зграда, зградата на 200 метра од тебе, уште малце очи ќе ти извади, а ти не можеш да ја приметиш :pipi: Битно стигнав и утре ќе си купам том-том!
Ете така тоа сакав да ти се пофалам.
Ме наместија да возам низ Словачка и Чешка (си биле две кученца, едното се чешка, другото се словачка), од цел пат само таму врнеше снег и беше замрзнато и автопатот беше за правење палачинки (да држев тавче со палачинки во рака, знаеш како ќе ги фрлав во воздух) ама ете го извозев и многу се гордеам со тоа :)
Ај утре рапорт од шетање, сеа идам на спиење, ме боли све, два дана јахања до тука...
Чус

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Драга Кајганнннннна...

Денов ми е лом! Нетов ме фура со 100 на саат, се испокарав со пола мое друштво дека се шупаци и неписмени! Значи договорено у Мамас да идеме а овие си останале во гаража да си пијат додека јас со уште двајца мрзнеме на врата и ги чекаме! Кој ве тркала бе!

M

M del Mar

Гостин
Мури
вад д фак ми е бе?!? (не знам веќе шо праам у животов) ни сама не знам не па ти ќе знаеш....
слушам некој си геј лош рок:nesum: :tapp: и ме пукаат бед флешови

чао, пријатно, фала

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Здраво Кајгана.

Денес бев она што бев, што ќе рече - за никаде.

Утре ќе се доврши тоа. Ај, како и да е, ќе се истакнам до крај. Барем ќе се види (пак) колку ми е силата.

Поздрав, Кајгана, одам да соберам сила за искушенијата што следат. Ќе имам барем помош, па веројатно не е сè за жалење работата.

Како и да е, добра ноќ.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
О да.
Саботната треска со каранфилче и вино ескалираше со експлицитни признанија и дамари скриени со векови од страна на нашите женски усти.
Но не се заклавме, нити се опивме до милога бога да би повраќале и потоа да би се каеле за веќе реченото.
Јас во момент на бес и стреС, поради икс гомноидни сопствени кенкави предменструални причини, манијачки го грабнав чоколадниот Дедо Мраз (требаше да го подарам на една личност) и му ја одгризав главата.
Макар симулакрум-ационо си го средив комплексот на Хепи ну јиар и остали драматично апатични празници што не ме дрмаат.
И што би рекол еден мој колега, кого сакам да го нашлапам со сукало, сега траскам без образложенија.
Бевме да бакнеме порти во Миднајт. Паднаа дијалози со некултурна содржина зошто не бевме удостоени со влез.
Едната пијана и малечка, другата попијана со скината штикла, а третата - Јас,со шарен шал како манично депресивен бегалец од Бардовци, па и не бевме лика и прилика за саботна секси претстава. Ама ми е гајле.
И трк у Џубокс. Тисканици, скапаници, старци и комарци. Фуј.
Имам 22, не влегувам веќе таму, што сака нека е.
На пат накај бурекџилница, манијак проба да не подведе. Ми дојде првпат во живот, потреба од - Пиштол. Не се зезам. Не беше ни смешно, а богами ни трагично. Како и да е, се надевам фатил гангрена на двете нозе тој гадник.
Го мразам Скопје многу понекогаш.
Како да си во фатална врска со градот, кога имаш секс со него, тој те гори со цигара. Утредента ти носи појадок во кревет. Така некако.
Дремам неделно дома, и ќе спијам во креветот на сестра ми. Со индексот негов во рака, како напатена некоја. Не заради нешто друго, сакам да му ги гледам оценките. :)
Денес бев конгломератски помагач во креативни решенија и се надевам љубениот мој ќе отиде во Гдањск и ќе ми купи црвена кондура за успомен. Јадевме супа кај него и шмркавме, невоспитано, само зошто и двајцата во ритам бевме некултурни. И ми се допадна тоа, кога е таков само пред мене.
Мајка ми ме гњави кои менѓуши да ги носела утре на работа. Жал ме фати за татка, втора смена е на работа...:jaj: Е ова е неговата положба.
Како и да е...
Времево ама брзо поминува.
Сакам снег, и елка, чисто ради носталгија. И корки од портокал на радијатори.
Сакам милион работи.
А имам една.
Себеси.
Добра ноќ и остани осамена.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мила...:pipi:
На моменти неможам да си се изначудам сама себе колку лесно можам да откријам било што...Тоа било што некогаш знае многу да значи.Ама ќе гледам било што-то интелигентно да го зачувам за мене и притоа на никој да не говорам. :pipi:
:тс:

C

Celsius

Гостин
хммм интересна вечер.. неколку бакнежи, милувања и се останато зачинето со малку караница и неколку солзи.. добро е кога се ќе помине добро а го очекуваш најлошиот исход..
го сакам светот иако е за никаде понекогаш...
бајДвеј прв пат ти пишам денеска ти дојдов тука се надевам долго ќе се дружиме иако ми требаше долго време да се решам на ваков чекор. уште добро да ме прифатат во заедницава и се оК :)
pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom