Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Da gi se izmocam u forumo ja navas..seriozna tema bila ljubovni petagolnici biseksualci pederi mu se pustale...ebava ve kako saka zaebancii si prae ozbilna bila temata ban mi stavat..odma da ste me banirale skroz od ovaj smesen forum..oti.nema da prestanam da pisuvam gluposti..i zajnat na latinica ke pisam..smesen forum ste bez politika drzavata propaga oni politika nedavat da se diskutira Mrs tam da vise mocam u forumo glup.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.566
Диар Кајгана,
Едно фиќо не може да се расипе колку шо може јас да се расипам со спиењето. Енивеј, ќе те полистам уште малку, па ќе доучам за испитот кој шо го полагам у 10.
Виш ми лак.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.358
Поени од реакции
21.773
Da gi se izmocam u forumo ja navas..seriozna tema bila ljubovni petagolnici biseksualci pederi mu se pustale...ebava ve kako saka zaebancii si prae ozbilna bila temata ban mi stavat..odma da ste me banirale skroz od ovaj smesen forum..oti.nema da prestanam da pisuvam gluposti..i zajnat na latinica ke pisam..smesen forum ste bez politika drzavata propaga oni politika nedavat da se diskutira Mrs tam da vise mocam u forumo glup.
Не биди плачко, ја не знам како не ви е срам за вакви глупости да плачете. Леле мајко што ти направиле, те банирале од глупа тема, па услуга ти направиле, бе кокошкар. Треба пиво да го частиш тој што те банирал, ти заштедил време со тоа.

Иди јади бели бубрези, бркај кокошки, било што само не замарај со глупости.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Денoв гo пoчнувaм сo еднoминутнo мoлчење зa сите кoмaрци и пеперутки штo трaгичнo гo зaгубијa синoјкa свoјoт живoт...
Вo oвaa приликa би сaкaл дa им кaжaм и еднo гoлемo брaвo нa тие 2 кoмaрци шo ми се сoкријa и јa избегнaa судбинaтa нa свoите брaќa.

Едит. Гoлемa грешкa нaпрaви едниoт кoмaрец,јa преживеa нoќтa и реши дa иде у извидници сaбaјлевo...
Тaктички мнoгу пoгрешнo...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Последно уредено:
A

Antigona

Гостин
Кајги - друже , хелоу :)

Како што знаеш дојдов на 20 дена одмор во Мк за психички да се одморам од сите арапски срања и уз пат ајвар да направам и да си носам со мене.
Шетам низ Штип-ов наш и од време на време читам по некоја реклама :
Пицерија Рома има потреба од келнери-ки .....
Телекабел има потреба од лице за техничка поддршка .....
КАМ маркет има потреба од касиерки......
ОУ Гоце Делчев има потреба од наставник по Англиски јазик....
Салон за убавина Хера има потреба од козметичарка ....
Фабрика за чевли Баргала има потреба од работници.....

........

Па се чудам , каде се луѓево ? :confused: Очигледно има вишок работни места тука.

После кај 19;30 има јога часови во домот на културата Ацо Шопов, па може да отидам да се опуштам малку , мош и ќе сретнам некоја фаца убица :D

А додека сум јас тука, другарка ми е замината на одмор у Грчка и баш и чуе за работа и било какви обврски

Затоа ќе ја чекам да се прибере од работа другата другарка (имиња не спомнувам оти секој со секој се познава) па со неа да отидеме на црква за здравје.

АААААА да , ќе заборавев - утре доаѓа на гости прилепчанецот мој јухууууу :vozbud:

Ај чао друже, одам да средувам ствари по дома.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дрaгa кaжи и нa Антигoнa декa се приметуе oти не живее вo Мaкедoнијa.
Инфoрмирaј јa декa oд АВРМ тaму негде у јуни-јули кaжaa oти вo Мaкедoнијa секoј ден се oтвaрaa пo 600 нoви рaбoтни местa.
Некa не се чуди декa сеa иaме вишoк рaбoтни местa.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Се сеќавам кога прв пат ја слушнав песнава пред 16 години, исто ваков неодлучен ден беше со дождов. И на целиот ден се сеќавам. Кога мислев дека животот ми е претежок и дека само мене може да ми се случуваат ситуации со кои не знам да се справам. Детиште. :)

Денес сум сигурна дека има ситуации во кои не можам да бидам победник. Ниту пред себе. И пак не знам дали имам право да кажам колку ми е тежок животот, затоа што свесно очекувам дека допрва ќе ми биде потежок.

Ама исто сум сигурна дека ако нешто не изгубив низ годиниве тоа е сонувањето, и желбата за убави нешта, макар краткотрајни, макар покосувачки. И ако нешто на крај ме убие ќе биде надежта и компромисот со себе, за оние, некраткотрајните делови од животот.

За нештата кои немаат временска рамка, а имаат само живот во себе.

Последно уредено:
М

мојќен

Гостин
Легендата вика дека има туториал на Јутјуб што не го прави некој рандом Индиец/Пакистанец. Аман веќе, сегде ги има на туториаливе, све стручњаци се.

За проект ми треба да слушам индиец 6-7 саати. Нема да се случи макар и да знам дека ќе го паднам предметов.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
@silmarillion @мојќен

Дури учев C# од тие индијците, сфатив дека не кажуваат се во целост на видеата, на еден проект отепав 3 саати додека да се опраам за две работи што цигото ги прескокна во видеото, а не напомена :D
Заебани играчи се и тие, али бркаат работа, „експерти“ или не знаат да поможат понекогаш на гага да се научи нешто ново.

Kajgana Shop

На врв Bottom