парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 22.003
Драа
Рандом факти за мене овија днови
Беше, устфари служи едну богаташку матуру прееска, не е сфе у паре, малце е и у нофчаник, шалу се
Човек е богат ако е богат одонутра, ако има златан зуб и чисти бели дробови, шалу се
Богаташи су увек посиромашни од нас нормални, али ај ем нот нормал нели
Позитиф беше само орајт кул музика и ситуација "кд е муфте и киселнина е блага" : D hahaaa
Негоооо Куманоо ке ми игра финале, у сред карпош сам се драја како луд за мои, искубасмо ги соколи
У среду сфи у аеродром, после за викенд цела сала фул он, и заааааааааааапад грми цел!!!
Не си сфесна ти дека куманофци жииф за кошарку и чашку ракију!
Ск ке га глеам Карита, за едн сат, марсовац низаедн, едини кошаркаш што мислу дека можда може да биде боље од Џордана, али ем џеј е онли уан нели, добро е што не е вип, на вип мрежа пада.
Само Куманоо!!!
*Праилно на скопски е кд е гага и киселина е лејди, блага
А на куманофски кд е муфте и гомце е ќуфте : D
Пз Нз.
Рандом факти за мене овија днови
Беше, устфари служи едну богаташку матуру прееска, не е сфе у паре, малце е и у нофчаник, шалу се
Човек е богат ако е богат одонутра, ако има златан зуб и чисти бели дробови, шалу се
Богаташи су увек посиромашни од нас нормални, али ај ем нот нормал нели
Позитиф беше само орајт кул музика и ситуација "кд е муфте и киселнина е блага" : D hahaaa
Негоооо Куманоо ке ми игра финале, у сред карпош сам се драја како луд за мои, искубасмо ги соколи
У среду сфи у аеродром, после за викенд цела сала фул он, и заааааааааааапад грми цел!!!
Не си сфесна ти дека куманофци жииф за кошарку и чашку ракију!
Ск ке га глеам Карита, за едн сат, марсовац низаедн, едини кошаркаш што мислу дека можда може да биде боље од Џордана, али ем џеј е онли уан нели, добро е што не е вип, на вип мрежа пада.
Само Куманоо!!!
*Праилно на скопски е кд е гага и киселина е лејди, блага
А на куманофски кд е муфте и гомце е ќуфте : D
Пз Нз.