Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Кејџ,
Денес бил ден нa студентите, a пази и ден нa предвременo рoдените... o_O
Амa кoгa пoдoбрo ќе рaзмислaм, бaш убaвo штo и нa нaс неверниците денoвиве ни се исплaнирaни кo пo верскo кaлендaрче.
А и шo имa врскa? Битнo дa се слaви нештo :pijani:

Биди ми пoздрaвенa цуцo ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Толку ми е разочарувачка 2015 што најголемо достигнување ми е што сум рснал судија со камен по глава на трета лига, крв му ебам предавничка ќе ми суди за тоа булите:kuracc: :oeoeoe:
Иначе, најсмешно ми е кога некој муслиман своите објаснувања ги почнува со реченицата Исламот е религија на мирот :pos::pos::pos:
Исламот е религија на мирот колку што јас сум Неџмедин Мемеди.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Не ми е јасно,хипокритството у народот.Лажњаци.Неколку дена не уклучувам фејсбук,ради квази стручњаци и самопрозвани експерти,коментирајќи ситуација у Париз.Неписменост и неедуцираност а лаење,друга тема.
Дунавка Трифуновска и смеење по истата,дека нели истите што умреа од смеење,дворот си го средиле и сега останало да се занимаваат у свои бедни животи пиејќи кафе со иде ДунавКА.
Важно имаме нов воз,он не може да си дозволи да достигне максимална брзина,јер македонски железници бајо мој.
Неписменост ме нервира,ма Кајги..Хронична неначитаност и истовремено уста не затварање,сменети тробојки и молење за Париз.
Се поставува прашање,колку и каде како вреди,ЕДЕН ИСТ ЕБАН ЧОВЕЧКИ ЖИВОТ.
12219458_10207015364776857_5579801802863523191_n.jpg

Види сега,уствари морам да учам,а ме уби циклусов (кичмата).Поздрав.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Dear Key,

Почнав да сањам свичеви, рутери, кабли, типови на конекција, IP адреси, протокли, команди, курци и палци и мислам дека ќе полудам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Касно ми е сеа за партии :(

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Најлошо чувство е кога работите ти се лизгаат од рака и немоеш да ги фатиш, да ги сопреш...
Бараш само некаков начин да правиш некоја сосема 10та работа да не мислиш на срањата што ти се случуваат и до некаде успеваш. Но доаѓаат и тија минути кај што се враќаш во реалноста и сфаќаш колку боли. Како на пример сега да спијам како секој нормален човек јас се замарам со глупости.
Но како викаат утрата се попаметни.... Ќе видиме сабајле.
Остани ми поздравена.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Комшиите ми го познаваат мачето, му ја отвараат влезната врата од зградата и ми ѕвонат на врата за да го пуштам. Е еден комшо фатил и го научил мачоров сам да си заѕвони, ѕвончето се наоѓа ниско, под кваката. Знаев дека во тоа разгалено шведско копиле се крие гениј!

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Драга Кајги,

Едвај чекам да се преселам кај него. Тој станот има да го средам, па поубав ќе биде од Белата куќа.
Уште сега го гледам во главата што се ќе сменам и каков ќе го направам. И каков ќе биде поубав со женска рака во него, со женски ручек од него само за мојот најубав, со жена во него.

Не, не ми дојдено до мажачка, мене ми е дојдено до живот со него. Ич не ми е гајле дали ќе ми стое на хартија тоа или ќе имам прстен или не од него. И без тоа сум негова.

Тоа Кајги.
Те гушкам.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Ех,срце ме боли ама не се откажувам додека не дојде оној вистинскиот финиш :place: KoSDMofQRS.png

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Имa некoaш убaви ствaри.
Имa и неубaви. Кaкo и oбичнo и лoгичнo...

Си легнувaм, се превртувaм, мисли ми фaќaaт кривини. Зaспивaм вaљдa oкoлу 4,oткaкo сум се изнервирaлa претхoднo зaшo не ми иде сoн.
И сoнувaм, сoнувaм..другaр шo се нaшминкaл и личел нa Тoше тaкa нaшминкaн. А немa шaнси дa личи, дечкoвo е плaв :rolleyes:
:tapp:

Се будaм, се сoземaм, пaк зaспивaм. Сегa сoнувaм декa сум нa кoнцерт кaј еден oд oмилени бендoви и oсеќaм кaкo oд вoзбудa ми бие се пoсилнo и пoзaбрзaнo срцетo и пaк се будaм. Немa више спиење.
Сoништaтa секoгaш ми се пререaлни, без рaзликa нa кoшмaри или не :confused: еее имaм дoстa нa темa сoништa, ќе се чуеме пaк:D

Kajgana Shop

На врв Bottom