Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.530
Поени од реакции
18.459
Сега ќе мораш да ги убедиш зошто твојот животен сон е да пржиш помфрит и да правиш сендвичи во McDonald's а притоа да не звучиш како тотален идиот. Ова е најтешкиот дел.

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.919
Вчера заборавив да спомнам дека имам ново омилено име за место во Македонија.
Селото ПУХЧЕ :pipi:
Пребарав нешто по интернетов и само некои вести од црна хроника ми дава :(
Болен маж го носеле со багер до болница бидејќи се поплавил патот, магаре утепало човек итн.
Ама статијава за магарево, кој идиот ја пишувал не ми е јасно :tapp:
http://vecer.mk/magare-ubi-chovek

"Трагичната случка денеска ги размуабети жителите на Пухче. Разработуваа шеми како во иднина најдобро да се однесуваат кон домашните животни":popce:
Се размуабетиле и разработувале шеми :lolzz:

Почнав со кроење планови за излети на местава... :kruna:

Уште едно селце ми остави впечаток со неговото име, ЕДНОКУЌАНИ :vrtioci:
Е за него нема никакви податоци на нетов, освен што некој го спомнал во собраниска расправа.

п.с. толку често идам на забар, што толку се навикнав па си дозволив да подзаспијам на забарскиот стол дур ме "обработуваат". Воглавно вака си спијам дури ме шишаат, прв пат на забар да ми се случи :icon_mrgr: Нормално, ова надминување на стравот, ќе трае до следниот расипан заб :D

Член од
27 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
176
Драга, незнам што им е на моиве. Ме обвинуваат дека сум малер, т.е. секогаш кога влегувам во дневна, кога се емитува квизот "сѐ или нешто" натпреварувачот отвара висока сума:( а тие ко да незнаат дека квизот не оди во живо:eek:
^да се надоврзам на постот пред мене, за Еднокуќани не сум чула, но Еднокуќево постои. I live there for almost 24ys. Ако си мислел на тоа село, повели добредојден си, иако нема нешто посебно да се види, освен течението на реката Струмица. Ај да не должам, можеби и навистина да постои Еднокуќани, а јас ја тупам тука за моето село, како бесплатните ЕПП на владата.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Draga ne znam zoshto lugje pishuvaat ogromni postovi bez da stavat nitu tochka nitu zapirka za drug interpuciski znak ni sluchajno ne stanuva zbor bilo kade vo istiot bidejki e mnogu tesko neli pa koj kje ja bara sega na tastatura toa e pregolem intelekutalen i fizicki napor plus isto taka mora da bide na latinica zadolzitelno nema sto tuka da se stisne na alt i shift toa e naucna fantastika taka mislam nema smisla za literaturno izrazuvanje nema muabet voopsto a pa ja sto sum idiot i gi citam koj mi e kriv ne e ubavo znam eve gledate i sami barem malku oset imajte

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Драга,
Нели си виртуелен дневник, па те гњавиме со што ќе ни текне, жално е што се повеќе животот ни се сведува на замарање со политика, нервози со сметки, казни, водење на евиденција за другите, прислушувања, снимања и шпиунирања, па се осеќам како секој околу мене да работи за ЦИА или УДБА. Батали такви работи, греота е да се замараме и труеме со срања, краток и тоа многу краток е животот за такви глупости. Туку знаеш како викаат „ин хелоу боди хелоу гоуст“, па ај да запазам, после цела година, прв пат трчање, месец и пол се кандисувам и се борам со настинката за вечерва кроце по кроце 7.4 км за 56 минути, Ramstein на увце, мозокот на пасење и нозете сами си одат. Како за прв ден задоволен, али од денес барем по 4 пати неделно ќе се дружам во доцните часови со кејот.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Сабајлево прочитав дека денес ќе се одржела презентацијата на новата верзија на нашата овогодишна песна за Евровизија, а воедно и спотот. Си реков ај може ќе направат нешто добро. Во однос на Ок музиката со корекции ќе направеа подобра музика, во однос на добриот текст ќе направеа спот со добра приказна........, а тоа види.....

Музиката која беше онака Ок ја направија во шкарт музика како да е аматерско музичко парче создадено во ,,апликациите" на Sony Ericson k310i. Спотот е крајно досаден, ко да неможеа нешто подобро да смислат.

Па добро бе, до толку ли немаме пејач да си каже што сака, до толку ли немаме видео продукција, до толку ли немаме вкус. Бар ако не друго, бар на Македонски да пееше.

Ама со ова......, далеку сме од финале. Па после другите ни биле криви.... хм.

:)

E

Epsilon

Гостин
Драга.... отепав една бубачка, после 2-3 минутна борба... не можев да ја фатам со прсти (бев сигурен дека е мртва) и заминав да земам варош... се враќам ја нема!

Нема да спијам цела вечер упм, ќе ме мачи. :S

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Драга, многу ми е незгодно кога треба на некого да соопштам лоши (не трагични, туку само лоши) вести. Ама ужасно незгодно, морам да научам да не се однесувам толку awkward и да пружам малку поддршка, без да истресам нешто саркастично... :sramezliv:

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
ДирКеј ( :pos: )

Бетер од женскиве сум. Уш од сеа почнав да прам комбинации како да се облечам за матура :D

Чуј Диркеј :pos: Диркеј бее :pos: :pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.642
Поени од реакции
31.864
Некни во саботата беше едно така тмурно време за следење настава, облачно, само за спиење во тие утрински сати. И предава професоров нешто за трговија со луѓе ова она и спомнува бело робје.
Mу викам-Имам едно прашање професоре, можи?
-Слободно вика, кажи
- Не дека сум нешто расист, али ме интересира една стара оспорувана тематика, дали црнците спаѓаат во бело робје?:D

Ја имам живеачката, во спротивно вакво прашање ми го гарантира нуртексот на испит.....

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom