Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.021
Поени од реакции
18.434
Драга,

Април дојде, јас уште не ги избричив нозеве. Мада какво време е надвор, не ме чуди во јуни да ги избричам прв пат годинава.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.842
Поени од реакции
60.900
Dear K,

Малку ме нервира наративот за „херои“ и „ангели“ кои нашиве медиуми го тераат додека ти стане одбивно. Луѓе. Луѓе се тоа. Хероите имаа бисти по парковите. Ги украдовме и продадовме за пари. Ангели се митолошки суштества кои не постојат, а и во митологијата - не се луѓе.

Престанете некако.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
947
Поени од реакции
3.134
ДК,
А мене многу ме нервираат разно разни блогери јутубери и квази пејачи кои за неполни 20-30 дена од случката почнаа кариери да бркаат на прегледи на нивните емисии поврзани со случката, разно разни анализи пичке си матерне па и квази пејачи да не ги именувам да не им правам реклама пратев вчера почнале да пејат песни од ДНК, со оркестар со се и да билдаат публицитет и сл.
ЛЕШИНАРИ.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.199
Поени од реакции
26.191
Пред некој ден тука на форумов на тема се разви некоја дебата која ме натера на кратко да размислам каков свет би бил ако се откажуваме така лесно од работите само поради нечие мислење.

И одма ми падна на памет следнава хипотетичка ситуација. Меџик Мајк конечно се запознава со Вики водителката од ТВ Сонце. Маваат по некоја пијачка, се орасположуваат и смеат и на крај таа му вика да одат до кај неа да ја продолжат вечерта. Одат кај неа и оваа само го симнува од себе тоа фустанчето со кратка сукња а под него ни прслук ни гаќички. Меџик Мајк фрла еден поглед на брзина, длабоко издишува со разочарување и кажува:

-Цел живот, се што сакав е да им влезам на тие цицки како сељак во Мош. Ти пишував поезија, те манијачев на Инста, дури и го шмирглав на суво на тебе како да имам 16 години. Ама на еден форум кај што сум член ми рекоа дека си била дебела, грда и си имала голем нос и како сум можел од толку жени баш на тебе да ми се дига. Така што извини, ама ова нема да се случи. Ех да се запознавме пред само 2-3 години се ќе беше поинаку :(.

Поздрав до дотичниот што го спомнав со следнава кратка ама слатка песна и спот:

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
3.555
Ќе се отворам морам да напишам.
Најголемо задоволство кај жена е да и ја лажеш вагината со ладен јазик,вчера имав таква ситуација препородив една русинка.
За сексот користев и пумпа за пенисот за зголемување на волумен и прстен на крајот за да се држи повеќе време во ерекција,типката е на некој семинар и е 40+ страшен Милф.Сексот беше подолг и од маратон траеше повеќе од 4 саати.
Се надевам нема да ме банирате.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.005
Поени од реакции
22.432
Кд ке Ви ги прочитам патем,чинам и нејсе, присере ми се.

Ебаве чланови на МАНУ, ебаве.
:icon_mrgr:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.598
Поени од реакции
3.399
Војска ахх тешко срање и губење на дел од животот беспотребно..Те учат за надворешен непријател ко да сме 41-ва..глупост на квадрат..Дваес први век сме целиот свет е окупиран до коска,му нема спас..

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.183
Поени од реакции
38.289
the-simpsons-homer-simpson.gif

Кајг,

колку сме запознати и колку го читаме составот на артиклите кои секојдневно ги користиме, на пример на тоалетна хартија, дали ги купуваме по звучните имиња на фабриките што ги произведуваат или сме запознати за некои нивни предности како производ?

... инаку упатството на тоалетната хартија на самата амбалажа не е целосна објаснета, пишува 100% целулоза, ОК целулоза, ама од какво дрво или?

... иглолисните дрвја даваат целулоза чија тоалетна хартија е покрута и тврда, издржува грубо бришење без да се скине на прст, ама кожата на задникот ќе стане решето со таква тврда хартија.:eek:

...листопадните дрвја даваат целулоза чија тоалетна хартија е мека и нежна, многу пријатна за кожата на задникот, но поради мекоста лесно се кине и при бришење ќе се пробие прстот! :D

...затоа секогаш треба да се купува тоалетна хартија која е призводство на поделен процент на мешавина на целулоза од иглолисни дрвја да речеме 60 % и од листопадни дрвја 40% која ќе ги реши нашите критериуми на заштита на кожата на задницата и издржливоста да не се кине тоалетната хартија.

...е сега има уште едне момент на тоалетна хартија за можност на подобро упивање, па тоа се постигнува со вдлабнатините како точки или други шари на тоалетната хартија правопропорционално на упивање со големина и длабочина на тие шари и на крај некои тоалетна хартии кои се во нежна нијанса со боја, е тоа е мал концентрат на парфем на тоалетната хартија!

... е тоа е горе доле околу тоалетната хартија каде никаде не пишува соодносот на целулоза од иглолисни или листопадни дрвја, па да се одреди што преовладува!

...и ако некој ме прашува, што пак во ниедно време ова го пишувам во ДК, е ајде де, зошто? е па сега утврдив дека најповолна тоалетна хартија која ја користам е од босанско производство :pos:

BigEyes

Faster than the wind
Член од
5 април 2025
Мислења
2
Поени од реакции
2
Драга,

Нека се стопли поише за да облечам фустанче како порано.

И имај повеќе концерти..

Kajgana Shop

На врв Bottom