Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
4 август 2018
Мислења
1.572
Поени од реакции
3.366
@Диле Јоргачев Диле welcome to the club..се реши конечно црвенава пилула да га џапнеш на екс..ја сетики црвени пијам..плавите не ми одговараат на карактерот..

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.478
Летово го врвам воглавно јахтинг по езера и ривиери. Се распостирам слики? Envy inducing?

Envy
Emotional condition
Envy is an emotion which occurs when a person
lacks another's quality, skill, achievement,
or possession and either desires it or wishes
that the other lacked it too.

Да ве научам две-три нешта на темата survival of the fittest?? со сликовница од кристални одблесоци или да се воздржам? heee. После се најавувам по 2 недели и го гледам Бандини ме тагирал дека некој трет ме тагирал во негативна конотација претпоставувам, треперам целиот, па ја не сум му вратил. Еј озбилоно? хахаха абе да му и'бам џупската на таквите. Само попот Калвин му бил мајката за таквите. Aber Echt jetzt.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Точен е муабетот за РАТМ и нивниот бес кон машините, или во конкретниот случај принтер.
Еве пилот видео од моментите на основањето на бендот.

Постов нема допирна точка со било кој пост сличен на темава, на темава.
Секоја случајност е случајна.

J

joli1

Гостин
хахахахаха, отвараш огласи за работа - англиски тражат за месар, возачка дозвола за програмер, милион барања, ама за конкурентска плата од 50 евра нешто повеќе од минималецот, бенефит топол оброк и осветлени канцеларии. :pos:

затоа со месеци ќе тражите вработени, turnover-от у фирмите ви е таков што у година дена повеќе луѓе ви излегле од фирма него што се родиле у државава.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.918
Поени од реакции
21.979
Драа

Ја мислам дека муабето "терај магаарето" евоулираше(факју @Bafra haha) у "терај тротинето".

Не ми се веруе дека још се употребуе тј муабет. Па нема више ни магариња у државу. Осфен онија у парламент и петшеснаес по села.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.707
Поени од реакции
31.778
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom