Драга Кајгана (виртуелен дневник)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.898
Поени од реакции
23.299
So vi e muabetot so brisenje na akauntot, kao vidi oficijalno go izbrisav radi revolt ili neznam sto.
Golem tasak sto ste napravile, sekako ke si go koristite rezervniot ili ke napravite dupli :sneaky:
Odlogirajte se i ne vleguvajte povekje ako vi e za toa.
Ne mora drama queen da izigravate, nobody gives a fuck :toe:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.816
Поени од реакции
21.438
Драа

Била си некоја очајна плавуша, личи малце на певачку Нуулсс, много била вруќа, ама избришала га акаунт на форум, па нема што да праи и отишла да си купи дилдо.
Добар дан добар дан.
Кажем добар дан(Мето Јовановски).
За мене овј црвен.
Извини тој е пепе апарат.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.513
Поени од реакции
37.352
Кајг,
кумановацов е цар , не само како Шефќет Рамадани, туку и како Азем, имамо и ми наш Којо, кој исто глуми толку природно бољи од оригинала! "Ова е Сова, она ради треча смена! " :vozbud:
...иначе, Тони, Тони му е име, али му паше улогава, текстот му е пајт нанас!

Последно уредено:
Ф

Флеш

Гостин
Драа

Ако само уште еднаш слушнам на нет од некој или некоја да ми се испрчи со Џонатан Рој и Бјутифл Деј,че тепам некој жифи сфе на Свети Илија и тоа . Ни Заев нема да ме спречи. Аман со песнава . Фак офф дека сте биле негде и ват евр .... Џииззз крајз

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Драга Кајгана,
Не сум за да ме пратат на терен со вишок слободно време, како трошам пари... Ко да се уште печалам по 3000 долари месечно.

Туку да пишам некој детал повеќе.
Стигам у Тирана у 8 сабајле и го наоѓам хостелот што го букирав, и дури и мојот кревет беше спремен уште одма да се спружам ама си викам на Букинг апликацијата пишува чекин од пладне па викам само да оставам една од торбите па ќе идам да се прошетам. Исто така видов дека овој хостел не е чист ко оној у Дубровник и дека ќе морам да си купам влечки кога моите ги заборавив дома. И има у центарот на Тирана една улица со продавнички што продаваат чкарт роба, и влагам у една продавница и продавачка нигде нема. Си викам бегај Тончи, ти само уриѓинал купуваш, накар и на кредитна картица па после смислувам како да вратам пари. И гугл мапс ми вика дека има адидас продавница у трговски центар што се вика Топ Тани
И влагам у спорт вижн, си купив адидас влечки за 20 и некое евро и наместо да си оправам назад си викам чек да видам што се има тука и како што се возам на ескалатор у Баз на дно Air Jordan XXXVI Black/Infrared, и правам налево круг и дечкото таму ми вика овие ни се последен пар, затоа се 50% попуст. Ја зимам левата, ја ставам на нога и доживувам Пепелашка момент. На каса ми викаат 138 евра, а јас им викам не е до парите, дали знаете колку е тешко да се најдат патикиве?
Слики ќе ставам у темата за патики, за некој лајк вишок

Kajgana Shop

На врв Bottom