Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
584
Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
 

Attachments

  • 68,5 KB Прегледи: 18
Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.475
Поени од реакции
8.707
Ако јас бев наратор на мојот животец:
-И сега свињата се упатува кон својот дом каде што ќе се труе со кафиња варени на огин и ќе чита стрипови на својот таблет.
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.554
Поени од реакции
20.216
Кој осмех жити сфе. Види га како некој циган од Геге што дреме пред коперацију сс онуј малу циганску кафену флашичку од ладан чај или некој црн сок ли е што ли е.Ечи сомангела музика на телефон и ги брои дваесдвојке колко ке пројдеф накуде Волково.Најголем доживљај у живот му е што се возија едн круг у беемве сс братучеда му од Антверп кој фарба бродови на пристаниште и дила старо железо и бронзу за дување у најлонски кесе.
 

Лаик

Калдераш
Член од
4 август 2018
Мислења
1.454
Поени од реакции
3.184
Најголемото срање го "собраа" од западот и ми го промовираат овде као традиција од типот-хелоувин,блек фрајдеј,родендени на деца на ниво на свадби,вуман тату и други будалаштини усерени..:kafence:
 

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.362
Поени од реакции
3.345
Абе драга мозоков ми изветреал.

Вчера се направив црвенокоса во 11 саат навечер и легнав а сабајле мини срцев удар кога се видов во огледало јер забораив дека се фарбав пред помалку од 10 саати. Тие милисекунди додека да сфатам зошто сум таква каква што сум со остатоци црвени по чело дали ја сонувам мене ми беа цела вечност. Утрово ми беше најблиску до врзување еден врел шамар на себе за освестување.

Ама добро ако не ова утро ќе има следно.

Поздрав.
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.795
Татко ми боледуваше од Паркинс едно десетина дванаесет години (починат е), последната година две ми се жалеше кога спиел ништо не сонувал.Човек без соништа е жив мртовец, сонувам јас од оние реалните како ги викаа ги заборавив. Чим заспијам соништата ми се пререални со допир, мирис, детали...
Шо значи има надеж за мене.


П.С. За 200 грама сирење ќе ме избркаат, ама биено 650-700 денари кило. Сериозно не се заебавам смеа ме фаќа.
 
Член од
17 септември 2022
Мислења
714
Поени од реакции
1.665
@Лаик знаеш дека многу те сакам, знам дека и ти мене, заедно го браниме рисјанството, и двајцата ја сакаме Микрокосма и секоја Његошева и тако даље али христијански е да се зборува вистина... а вистината е дека еднаш на бензиска овај ми точи гориво, љубената излезе да земе нешто од внатре за по пат... и кутриот ми вика... " Оче , да те прашам нешто?"... ја одма влегов у филм... " Кажи синко..".... " Абе како така ти свештено лице а попадиката цела истетовирана и плус на знакот на колата си ставил лепенка ѓаолче ?"
Друже мене тие " ду нот компјут " моменти ми се голема посластица у животу, направив с'спенс пауза гледајќи го у збунетата фаца и само кажав... " Ние сме од друга црква. "

На инста обавезно лајкам вакви...
20221217_172840.jpg

Малата не ја крстивме по некоја и баба ко шо си е ред ами по некој од Дракула... роденденот сега и имаше тема.. ко на запад... Wednesday пошто В личела на неа.
На Блек Фрајдеј подновив по дома нешто техника, имаше доста попусти.

Скроз ќе те разберам ако никогаш повеќе не ми прајш муабет но сакам да знаеш дека мислам оти си една од најискрените и чисти души овде и како таков секогаш ќе бидеш у моето срце.
 
Последно уредено:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
Кајги мори, Скопјево денес беше филмски ужас.
Ама, и некои членови денес не ти се во ред.Или се опијаниле или не зеле терапија. :icon_lol:
 

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.570
Поени од реакции
34.961
Кајгич :love:

Одамна не ми биле вака раздразнети сите рецептори.
Вкусовни, мирисни, допирливи и видливи (слушните одат во позадина и не се битни за случајов:icon_mrgr:).
Пред мене, гледам, допирам со усни, мирисам и вкусувам. Буквално сите рецептори се активирани. Гламурозно, елегантно и префинето.
А чудово се вика Тартуфо :vozbud:Моцарела, чаден пршут, тартуфи и ореви. Ако умрев вчера, ќе бев лишена од оваа прекраснотија. Порн фуд.

Инаку 5000 пост ти го посветувам тебе :love:
11 години дружење и кајганисување. Прекрасни дружби и пријателства, филмови, книги и тон музика. :love:

 

Kajgana Shop

На врв Bottom