Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Полесно беше со новороденче, отколку еве со поголемо. Викaат дека човекот не е само to-do листа, ама не знам, изгледа така е, себе се гледам само преку тоа што и колку брзо можам да направам. Exhausted all the time.

Член од
11 март 2022
Мислења
37
Поени од реакции
48

Јели буздоване? Знаш како се понаша твој син? а? Он шаље поруке. Види, следечи пут кад буде послао поруку, кад чујем ја, има да доџем и да изломим и тебе и целу твоју фамилију. Ти га тако учиш и дозвољаваш да да, да се он тако понаша?!?! То ако очеш тако да се понашаш иди бре у Брисел, у Вашингтон, у Берлин... тамо је све то дозвољено. У Србији не може.. крај приче. ( у теократији )

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.427
Поени од реакции
13.492
Нешто што секој пат ме нервирало е одењето на фризер. Или јас не знам да објаснам или толку им фаќа црпката, само пари да се земат е работата. Последните неколку месеци секој пат одам кај различен фризер. Од сите овие само кај еден ми се погоди, ама еден саат ме шишаше. Пошто не носам обична фризура секогаш покажувам фотка како да ме шишаат. Ке те ошиша колку да те помине и ај зз. Сега нормално дечките со добра структура на черепот ке си речат абе удри кец и те боли кур. Ја не можам, пробав, личам на топка за фудбал од тие шо игравме по 4 год со нив и само конците ке и излезат. Само издишнана малку. descarga.jpeg

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Дојде ред и јас да не можам да поднесам одреден зачин/храна, а мислев имам чкембе за секаков бучкуруш :toe:
Што е најтрагично уште не сум го детектирал кој зачин точно ми го заебува јадењето, ама е некое азиско створење, и се зезнав два пати со ред :cautious:

Член од
15 јуни 2020
Мислења
249
Поени од реакции
922
Имаше негде пишано: Да, точно е дека не умревме на 21 декември 2012 според календарот на Маите, али дали од тогаш некој се чуствувал среќен или жив... ми текнува секогаш на нештово последниве 2 и пол години заклучно со декември 2019, кога би дал се за да се врати тој проклет датум. Ми прави огромна дилема посебно изминативе 4-5 месеци, дали се досега шо сум правел било погрешно и неморално. Април 2020 кога изби нештово си седев дома, не се рашетував да ширам зараза, не хордав тоалетна како улав, при првата вакцина се вакцинирав, пошто нели беше човечно, имаше пандемија и требаше да се заштитиме... Сега со војнава не заземам страна, сакам мир во најскоро време, не хордав бензин со најлончиња, не хордав брашно и шеќер од кам, пошто нели не треба да се шири паника и да се остава за сите подеднакво... Оти вчера во 2 саат размислував дека уствари сите ние шо се прајме на светци и гуд самаританс ќе го јадиме к*рот и дека ќе немаме за леб во наредниве година дена? Можеби требаше и мене да ме боли стапот и да паркирам цистерната пред макпетрол и количката во кам за брашно? Се мислам дека се пореметија тие вредностите шо ги сметавме за добронамерни, и дека на крајот бомбата доаѓа баш од тие шо сте делеле леб цел живот и култура.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.737
Поени од реакции
4.488
Во мојата политичка кампања централно место зафаќа програмата за креирање работни места, на пример ако ме изберете мене автоматски ќе има еден невработен помалку.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Одвреме навреме посетувам и некои други форуми и социјални платформи, странски и домашни и ваква сељачка и идиотска ехо комора на тупинофили не постои никаде како на оваа бакалница која се нарекува форум (евентуачно некое српско форумче за шешељовци но прашање и таму дали е вака)

Секаде каде се дискутира за војнава, има по некој будала руски бот што брзо е дискредитиран и раскринкан, но овде сосем обратно чопоративно настапуваат бандите на чело со знаменосецот господинот “кинески систем“ , си дркаат меѓу себе, си постираат мапи, се храбрат и се радуваат на снимки на убиства, на гранатирање градови, на муџи исламски кои колат христијанско словенско население, се радуваат на „ослободени територии“ како што тие ја нарекуваат окупацијата на суверена држава и најсмешно, македонци наше да негираат национално чувство на украинци нарекувајќи ги малоруси, кретенизам до крај. И пак ќе повторам, од луѓе кои во најголем дел живат, работат во или работат со т.н западнен свет.

Но тоа што овој собир од 20 будали така размислува, мислат и дека сите го имаат тој став, да си знаат дека се во голема заблуда, нека излезат малце на улица и нека поразговаат со луѓе, а не надвиснати тука како на некоја норма. Па ваљда има некоја норма, сега како ги примаат парите не знам, тешко е со овие санкциите.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.529
Поени од реакции
26.209
Драга,

- Сакаш секс ?
- Не бе мир во светот сакам.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.510
Поени од реакции
37.350
pigeon-cool.gif 200w.gif
Кајг,
порано гулабот имаше 5Г улога, ама ептен многу порано, кога заљубениот ќе ја праша љубената:
- Дали имаш голубарник, да стапиме во контакт! :P

П.С.
...извадок од филмот со Астерикс и Обеликс!

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.074
Си одел Жељко Јоксимовиќ по улица и сретнал плавуша и ја прашал:
- Знаеш ли кој дел е најважен на метла?
Немам појма?
- ДрШка жено плава!

Лека ноќ и на вас. Се надевам дека нема да се разбудам утре сабајле.

Член од
14 март 2022
Мислења
2
Поени од реакции
0
D kej
Si go praifme pa muabeto so cimerkata nokva,,onamu ko lezevme v osmi sebtembri najgore na poslednio sprat odma od lifto nalevo ko ke ois. Go velat zalulavi deka e,,kikikikikikiki, More ja nesum ulaa arna si sum,,togas prvpat viov deka postoi forum cimerkata mikaza,, ona clenvase na forumo itogas,, more tuka majmuni veprai svite doktorka deka e,,hihihihihihi malku e ulaa taa vervase vo filmo da e doktorka a onoi doktoro pravio ivagjase moabet da neverva hihihihi,,ja vervam pilotka vo mlaznak sum hihihihi,,ubo mor mi naprai cimerko moja najmila somi gokaza forumo

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
In the beginning God created the heaven and the earth. And the earth was without form, and void; and darkness was upon the face of the deep. And the Spirit of God was hovering over the surface of the waters. And God said, Let there be light: and there was light. And God saw that the light was good, and He separated the light from the darkness.…I command light to shine! Let there be light. Let there be light.

Kajgana Shop

На врв Bottom