Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Драгано. Имам слушнато:
"Мудрост је знати када причати и кад ти се не прича, а кад чутати и кад ти се не чути."
Није увек фер, али је мудро.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.887
Поени од реакции
36.946
Предлагам улица Орце Николов да се направи булевар со четири ленти и Албанци од Студеничани да возат со 150 km/h дур се снимаат за на ТикТок. А у меѓувреме скопската интелектуала со своите бели чорапи ќе седи во кафанчињата до новиот булевар и ќе разговара дека потаж не е чорба. Ауу ерекција доживувам од самата помисла на ова сценарио.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.393
Поени од реакции
84.650
Многу одамна, еден другар кога си доаѓаше дома камен пијан, у никое време, кога сите спијат, влегол у детска (кај што спијат со сестра му) и пред да се трупне у кревет, се посрал на столчето од бирото, у теминцата, а сестра му не го осетила, пошто спиела цврсто.
Набрзо после некое време се разбудила и видела што се десило, пошто мирисало, а и така веќе сабајле било.
Најбоље е тоа што сабајлето негирал дека е он, што би значело дека или е сестра му, или татко му, или мајка му. Некој од тие тројца се посрал ноќта на столче, нема друг кој да биде.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Некој кажа дека пробал „бадемово млеко“.

Се додека на бадемите не им пораснат цицки, не може да постои нешто како бадемово млеко.
Може да биде „сок од бадем“, ама никако „млеко“.

Исто како што таа гнасна мрснотија што ја ставаат во евтини сендвичари и гостилници не може да се нарече „кашкавал“.

Ф

Флеш

Гостин
Растителен,млечен ....иста работа е за мене ....разлика што ми наплаќаат е 20 денари ..... Пред некој ден прв пат пробав похована зденка ....Можеби и сум пробал,ама ова е свежо свесно прво сеќавање ....Поубаво нешто не сум пробал ....Ја сакам таа течна текстура истопена и вкусно истовремено. Исто како кашкавалот у тостот .... :love:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Драга Драганке. Животот е игра и се во него е игра. Исто и форумот е игра. Озбилна или сеирџиска
важно игра е. Кога воскреснав гледам Профаундли си беше во топ форма, енергичен, силен, незапирлив. Тоа е прилика да употребете аикидо техника. Не ти треба тебе лична снага.
Треба само да ја насочиш снагата на опонентот во друг правец.
Затоа створив нова плажа и почнав да го подржувам секаде и да му бидам ветар во леџа.
Тогаш опоментот многу лесно помислува и паѓа во заблуда дека ти си почнала со мотото:
"Ако не можеш да го победиш придружи му се". И процесот се одвива многу забрзано и се завршува усшено. Затоа и си го вратив првобитниот аватар.
Само ми е жал за буразерот кој испадна колатерална штета ради ќепабчињата.
Најголемата maya - заблуда е што многумина помислиле дека јас сум нечиј сојузник.
Ја сум само вјетар у леџа.
AUM

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Леле овој рептилов еј :lolzz::lolzz::lolzz:

Ме изнасмеа. :smirce:

:brlav:

Драга, дај бе кажи му/и ако сака нешто нека ми пише во ПП, ако не нека ме остави на мира. :lolzz: :brlav:

Едит: Рептилко, па што не кажеш дека си Елизабета. Земјаци сме биле. Се надевам дека ќе ме крунисаш за СЕР еден ден.
Sir Trent Alexander Arnold :cool:

Последно уредено:
Ф

Флеш

Гостин
Име ни смени ја , јазик ни пререкоа,црква ни негираат , Шпанците власт станаа ...... Мува не лазе,народ по апарати тапан удира во кладилница ..... А пречело протести :LOL: Фали уште да ти влезат у двор или како змија пред врата да те пречека и да кажеш бујрум .....:LOL: Абе луѓе,кога кампираа пред Влада и частеа сендвичи,сокови,сладоледи,лиснато и даље за дома да носиш не пречеше,се деси Шарена боенка ,пак ништо не беше ,а демолираа пола град и беше бетер помина .... Ама ајде,пречело протести ....

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.936
Поени од реакции
17.960
Драга

Трет ден како имам нехумано чешање по телото од убоди од некој инсект.

Вечерва почнува ЕВРО, таман причина плус да останам дома, мада некои натпревари ке ги прескокнам.

Најдов видео како да го склопам менувачот, ама како сум несмасен, мислам дека нема да го направам тоа.

Остани ми жива и здрава!

J

joli1

Гостин
У да ти еб*м денот.

Кога се разбудив, кога дојдов на работа, кога се изнервирав до овој степен.

На вакви денови мило ми е што не шетам наоружан дан збрцам некого.

Kajgana Shop

На врв Bottom