Драга Кајгана (виртуелен дневник)

D

dARK_ElementaL

Гостин
Драга ти текнува кога ти реков еднаш дека кај мене во влез живее гад народ кој го фрла ѓубрето во лифт уместо дома во канта.
Епа вчера земав сето тоа ѓубре го исчистив што се собирало со години горе кај празниот простор под плафонот.
Добро бе пичка му матерна, бива ли стапчињата од сладолед или семките од праски, сливи и останати работи што имале контакт со нивната слуз да се фрлаат таму. Преку ракавици ми беше гад да ги фаќам, не па со голи раце. А да не ја заборавам и најважната работа што ја најдов, беше штипка за алишта и тоа здрава и жива. Де бре луѓе ако немате место на терасите дома има најгоре заедничка тераса. Оптегнете еден гајтан таму не мора во лифтот алишта да сушите.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.898
Поени од реакции
30.820
Кајги...
Денес не бев на работа, бев на 8 часовен рок концерт, како ми ги погодија песните понеделнички за добар почеток на неделата и јас сам неможам така да си ги пуштам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поминува некое евросрање од човек посабајлечки со пратња и баш тој ден ги снемува џупците по семафори. Што повторлива коинциденција ќе беше?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.908
Поени од реакции
17.817
Драга

Еднаш ја пофали Парва, ама морам пак да ти ја поздравам екипата што постира песни во "Денов звучи како...", штета во земја со сиромашни радио станици (чест на исклучоци), такви луѓе не пуштаат музика.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
ДК,

Да му ибам се по список на "курназите" што пуштаат долго светло на неколку метри пред да се разминеш!!!!!
Се психопати бре, шо такво добивате што ќе закачите намерно долго кога сте дошле на 10 метри, вибам ѓубрињата неписмени :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom