Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.388
Поени од реакции
38.840
Кеј, добар ден.

Извлечените бројки од лотото: 4, 11, 17, 19, 25 и 30.
Мојата комбинација: 3, 10, 17, 20, 24 и 31. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos::pos::pos::pos:

Ова е уствари космосот како ми кажува пуши кур и се смее како Цацко кога рипа у тој базентот и се дере ме виде ли мамоооо. :pos:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.351
Поени од реакции
10.248
Да ти се пљукнам во новово време, во науката, во технологијата..абе во се да ви се намо*ам..Па кога ќе ми кажат дека сега поубаво се живеело, ми иде да пукнам:yid:
Две програми на телевизор, собна антена, во 21 часот во кревет, цел ден играње на улица, од гости на гости, дружење, пеење, веселење....

Сега:place:...дреми дома ко мисир, блени од еден екран на друг, неможеш на гости да појдеш а камоли твоите најмили да те посетат, да ги гушнеш, да ги помирисаш....На улица ако сретнеш некој познат, бегаш на другата страна, само за да не застанеш, да не направиш моабет оти гледаш како се кифлаат луѓето за да ти бидат подалеу од фацаo_O
Забрането ти е да излезеш, а ако излезеш во одредениот тајминг мора да носиш партал на фаца, инаку ке те казнат...Па кој ве казни вас мамето да ви го ебам кога секоја година децата ги полнат болничките соби, кога секој втор човек има бронхит, пневномија, карцином...кој ке плака за загадувањето што ни го прават врз недолжниот народ????
И немој некој да ми каже дека не ни бил поубав животот во СФРЈугославија, без тие мобилни глупи телефони, без картички, компјутери..:(:lut:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Драга јас ко ќе видам убав гол женски газ, секогаш викам пу пу машала, да не го урочам.

Сега ме интерсира то е то шо вика народот, покријан газ никој не го плука?

Член од
15 април 2019
Мислења
1.113
Поени од реакции
1.567
Draga kajgana kakvi lygje postojat znaci ne mi se veruva.
Ponasanje nula a karakter ispod nula.
Strasno so se trpi ovaa zemja znaci Strasno

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Денес решив да правам генералка, па се фатив за шишињата што стојат на шанкот и сега не престанувам додека не завршам. Патем овој дечково ми должи најмалку еден црн дроб. Да не беше тој немаше да имам мотивација да завршам со генералката. :pijani: :pijanco:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Драганооооу, дeка ќоеме за 1ви мај? Знае си она, не се секирај ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom