Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Јас ги слушам овие и уште не ми се верува дека луѓе на тие позиции можат да бидат олку нечовечни.
Неможам да верувам, како во филм да сум.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.551
Поени од реакции
85.152
Наркоман ти е за нив нешто што е легитимна цел за отстрел. За наркоманите не важат никакви човечки права. Можеби не се ни човечки суштества.

А пун курац од прв и втор ешалон им шмркаат кока ко усисивачи, али нема везе, веќе чувме дека 2 грама кока не е ништо, особено коа е у посед на син на министер.
Копиљаците у парк пак, со џоинт у рука, е они се више наркомани и за нив важи тоа погоре.

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Се смеат на убиство на дете. :facepalm: Ma што ви е чудно, они не се луѓе туку монструми. Малку е бесилка на плоштад, за овие што го заташкаа убиството.

"Крадел" пијачки на шанк, па полицијата тргнала по него. Некој краде милиони евра од тендери, па ништо. :toe:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Пусти Заев, ни сам не е свесен колку гафови прави

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.969
Поени од реакции
25.571
Немате апсолутно никакво право да се жалите. Озбилно!
Пред некој да ми изеде гомна, да се изјаснам. Јас имам! Имам затоа што никогаш и под никакви услови не ги гласав. Имам затоа што ја користев и ја користам секоја прилика да искажам незадоволство, макар и била исмевана, макар и да ја ризикував мојата иднина и на моите најблиски.
Имам затоа што и покрај фактот дека не живеам на тоа поднебје со години, сеуште гледам да направам некаква промена таму. Сум делувала дури и кога престојував краток период и можев да го искористам тоа време да уживам и да се видам со роднините.
Го имам секое ебено право да „стојам од страна“ и да плукам!
Ете ви го први мај, ете ви ги и сите ебени денови кои ги користите за одмор дури и кога не е време за него, при тоа исмевајќи ги оние кои барем се трудат да променат нешто.

Да, се смеат на убиства на дете и сите нѐ рамнат со бубашваби. Не им се битни нашите животи, битна им е нивната моќ. Што ќе направите околу тоа?

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.129
Поени од реакции
7.101
Зашто нема тема на форумов за ова? Да не им ги повредиме чувствата на убијциве?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Сега му е мајакат да ги видиме драга кајгана кој беа тогаш излезени на контра протест и да ги прашаме зашто протестираа и кого штитеаа.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Омг ја сеа читам за расветлувањево...
.
.
.
.
кај живееме бе луѓе, со кого делиме ваздух

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ДК
да ги поздравиш Брутус, ЏониБ и нив слични, нека продолжат и натаму да лижат газ на убијци, па можи ќе мрднат овие со прст нешто слично и нив ако им се деси некогаш

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Оваа не знам која е и тие позади да се прашаат.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Д
18:00 пред Влада.
Откажете кафиња и небитни обврски и запамтете „Ние не сме партија“.
Нема книшки, нема политички поени, нема лидери и нема херои.
Има само револт.
И не е веќе прашање „каде ќе им оди душата“ туку каде ќе им одат лешовите.
Да останат запишани во историја со датум, име и презиме, за и нивните деца да им мочаат на лешовите додека коските не им станат сол.

Kajgana Shop

На врв Bottom