Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
I just watched 3 hours of friends. Now i think americano. Cant stop laughing.
Also, i havr to get up at 7 tmrw and go to a veeeeeeeeery boring class. Definitivno.
Now all i do is win win win no matter wgat,
you can find ne in da clu..
Nevermind ill just go to bed..

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.961
Поени од реакции
22.194
Драа Кај си ма

Нели кд ке каеш дека си од Куманоо, а и познаа сe : D Некој кд ке ме праша
Ааааа познааш ли га..... Иде ми се бокс да му забоду у око
Још па тај колешка ми вика, мора да га знаеш, тфоја генерација е,а и Куманоо мал град
Па битно град мори, не е Драчево
Вика ми : D Еј ти, да не едеш мноо бурек за Драчево
Абе ќути викам среќа иамо га Драчево, иначе цело Скопје бурек нема да види
Е зшто?
Па нели знаеш мори,колко кромид иде у бурек : D

И такојмити. Дупу си ги мноо на работу. Опасан си ти кумановац, викаф ми они

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Не сфаќам зошто некои одат на кафе, пиво, сладолед а цело време си играат на мобилниот. Ако ви е за играње седите си дома или во парк, барем не зафаќајте место по кафичите. :D

Пред некое време гледам две девојчиња си земаа сладолед и додека седеа не правеа никаков муабет. Изгледа на едната и снема батерија, па набрзина го изедоа сладоледот и за 15 минути си заминаа. :ROFLMAO:

Член од
22 јануари 2015
Мислења
37
Поени од реакции
218
Кајганке

Зошто луѓето СЕКОГАШ имаат одлични решенија за туѓите проблеми? Зошто најчесто хоби во Македонија е љубоморење на туѓ успех? Или пак Зошто комшиите се непресушен извор на непотребни информации
1000 Зошто, а ниедно ЗАТОА:cautious:

Последно уредено:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вчера пишав како скрос изумив да се пријавам во Завод за вработување. Не за друго, највеќе се плашев заради здравственото... Одам денес таму, спремна на неуслужност, муртење, ароганција - нели како што обично бидува таму (го имам искуството).

Застанувам на шалтер и таму една жена, а бе мерак да ти биде што си отишол. Една насмеана, љубезна, мила... ти кажува се што ти треба, сите детали, сите информации, на крај и самата и текна да ме праша на колку време се пријавувам, да види дали имам забрана и слично. На крај се излезе добро, затоа што сум на 6 месеци, после 10 дена можам да одам пак да се пријавам, а здравственото си тече, нема никакви прекини, поделени се некако. Не сфатив точно зошто, ама не е ни битно, ми падна камен од срце. :icon_mrgr:

А бе ми го направи денот жената... Одамна не сум сретнала толку позитивна личност. Некогаш толку и му треба на човека за да има убав ден. Љубезен збор и насмевка. 100 пати имам кажано дека Завод за вработување ми е најтажното место во државава. Секој со своја судбина, со своја болка, со картончињата во рака, чекаат да се пријават дека се невработени. И на такво место, да ти се погоди една таква позитивна жена, насмеана, покрај тоа што се среќава буквално со се и сешто... чудо е.

Алал да и е, денес секаде зборам за неа, позитива на денот, браво!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга
Интересно е што колку и да се сметаш денес за паметен, за некоја година коа ќе си ги прочиташ старите мислења ќе сфатиш колку си бил глуп.
Затоа не пишувам толку често на форумов више...
lol jk no jk, sry im not sry gr8 b8 m8 dont h8 and don8 best post ever 8/8

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... заеби ти лепрекони што се пикаат у џеб и ти заплеткуваат слушалици. Мистерија ми е последниов месец што ми се дешава со телефонов. Правам аларм, го уклучувам, дваесет пати проверувам, све е у ред. Легнувам да спијам, се будам, алармов како да не бил напраен! А некад стои ко да е направен, али да не ѕвонел! Значи... како да речеме, сум го навил да ѕвони у 11, дошло 11, не ѕвонел, али алармот си останал активен. И така три пати у последниве три недели, два пати успеав да пропуштам предавања. Не знам, немам објаснување. Уствари имам, три:

1. Месечар сум, станувам, го гасам алармот, чекам да пројде некое време, го палам пак за да ѕвони една минута пред тоа.
2. Мали лепрекончиња доаѓаат у 10:59, го гасат алармот, чекаат да дојде 11:01, го уклучуваат и бегаат, викајќи трололо.
3. Телефонов има некој дефект и треба да купам аларм-будилник што прави ЅЅРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!

Затоа денес ставам Исак Њутн перика. Денес ќе тестирам дали е дефект, ќе направам 50 аларми и да видам дали некој од нив ќе откаже. Ако откаже барем еден од нив, значи дефект е. Ако не откаже, остануваат првите две опции. За утре ќе поставам камера, да видам дали сум месечар. Ако не е тоа, значи сепак се ситни лепрекони. Проблемот е што ако се лепрекони, нема некое решение освен пестицид. Се надевам дека е дефект и ќе ми треба будилник.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Полицаец на должност го претепал крвнички.
Починало детето, се случува. Впрочем сам си го барал, наркоман.
Таткото на детето се самоуби. Се случува.
Уништени животи и судбини. Се случува.

И јас забегав, не ме интересира политика.
Почивај во мир Мартин.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
“абе тоа е се случува“ Е ОВА ДА ГО КАЖЕШ ЗА УБИСТВО НА ДЕТЕ
ОВА ЧАША КОА ЌЕ ТИ ПАДНЕ И ЌЕ СЕ СКРШИ СЕ ВИКА А НЕ КОА ЌЕ УБИЈАТ НЕКОЈ ГОВЕДА ЕДНИ ГНАСНИ АУУУУУ

„хтлер ми е океј чоече“ ГНАСА ЧОЕК Е ГНАСА ЧОЕК!! НЕ ГИ МОЖАМ СВЕ НАЈЛОШО ДА ГИ СНАЈДЕ!!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не се мисли на Адолф, туку некој во МВР со таков надимак.

Kajgana Shop

На врв Bottom