Драга Кајгана (виртуелен дневник)

P

proud

Гостин
ДК,

Вчера прекинав неколкумесечна врска и мислев дека ќе ми е тешко. Ама ми се случи комплетен пресврт. Ми падна голем товар од грб, пошто едноставно не сакаш да си имаш работа со „возрасно“ дете! Ножот што ми го забоде во грб ќе помине, а чувствата ќе избледат. Криво ми е што ти верував и ти го дадов срцето на чување кај тебе. Затоа свесно те излажав за нешто, за едноставно да ме блокираш и да немам никаков контакт со тебе. Ни на душман не би му посакал да си има работа со таков ладен карактер, кој не знае што сака во животот. Жал ми е што мислиш дека ме изигра, ама ја би рекол мишн комплитед! Одиме оргазмично, Ла вита е бела! :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
https://www.facebook.com/slavco.poposki/posts/1752532961529070

Славчо Попоски
4 hours ago
ВОНРЕДНО: ВО ОВОЈ МОМЕНТ КИЧЕВСКИОТ РЕГИОН Е ЗАФАТЕН ОД ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ ПРОСЛЕДЕНО СО МНОГУ СИЛНИ ГРМЕЖИ КОЈ ПРЕДИЗВИКУВААТ ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА. ФЛОРИЈАН НИ НАВЛЕГУВА!

Драга да не се чудиш оти сме вакви денеска :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакам да знам што имаат во главата женине што пакуваат 15 пара купачи за на одмор, зошто разум сигурно немаат.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Pray for Greece!

Сочуство до Ireal.
Не знам дали е friend со некого, сигурно напраил „marked as safe" иако е на 500 километри од таму.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.949
Поени од реакции
18.045
Koлку треба да си гној, мрсул, мочка и што ли уште не за да пишеш вакви коментари? Замисли тебе тоа не дај Боже да ти се случува или па на некој твој близок. Исто беше и со поплавите у Србија пред 4 години. Abe koj gi ebe shtekeri ni ispokradoa 1991 i crkvata neni ja priznavaat. Жал ми е со какво дно од народ го делам воздухот...

Ф

Флеш

Гостин
Сеа оправдливо е шо некои и на тој начин е нашиот однос кон Грција. Што очекувате,букет цвеќи после сите акти на Грците спрема нас Македонците?! Не викаат цигани,никој и ништо,не тормозат за идентитет со децении,кон нашите во Егејска сите ви е познато како се однесуваат.Забрането зборување,именување и тортури. Твој близок исто така?! Па и на твој близок до исти степен да се однесуваат ма ти си никој.Еве ги Паок педериве со што траспаренти на натпревар излегоа само.

Иначе еве Ердоган за последното дешавање со Израел. (y)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Имаше пеколни жештини зимото во Јужна Полутопка (Австралија), има сеа летово и на Северна (Јапан и др.).
Уште еден доказ дека сме наопака земља.

S

staycalm

Гостин
Драга,

зошто делам воздух со кретени што се ситат на пожарите во Грција?
Поплавите у Стајковци беа пред 2 години и не научивте дека на такви нешта не треба да се ситите? Какво ЕУ какви срања со ваков менталитет бре. Пичкавиматеринапростачка.
Бар дизајниве да не ви беа простачки ко размислувањата. Ама па кај се видело прости луѓе да знаат графички дизајн?

Да фати човек интелигенцијата да им ја собере на дебиливе што се ситат гарант нема да биде бројка со 3 нули или повеќе.

Последно уредено од модератор:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.792
Поени од реакции
37.792
Драга Кајга,
знаеш дека Македонија испрати 12 милиони денари за помош на Грција за справување со пожарот и на Јапонија за поддршка во справувањето со последиците од земјотресот.?
двете земји ќе добијат помош од по 6 милиони денари или 100.000 евра?
се прашувам зошто не се праќа една десетина од овој износ на сиромашниот земјоделец во Прилеп што му се уништи цел род од невремето и град што за него и негова фамилија е единствена егзистенција или уште толку за тие камиони полни со зеленчук и овошје што скапува поради актуелна покачена царина, што тој земјоделец од Струмица или од каде и да е, не ќе може да го прехрани семејството? ...

зарем Грција и Јапонија се толку сиромашни земји што не можат да се справат со своите проблеми, а ние толку богати што народни пари праќаме на богати земји наместо ПРВО на свој народ мачен и сиромашен со уништени посеви од невреме да се помогне парично, па после ТАМУ да се помогне?
на кого се удвараме, а слепи сме за нашите на кои им треба помош? :facepalm:
или
зошто НЕКОЈ од овие богати ЕУ земји и поширко не помогне на овие земјоделци да речат еве бре Македонијо за овие измачени тутунари, доматари чушкари, карпузари што ги изгубија посевите да имаат да се прехранат една владина дневница?

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.873
Ако бе,нека изгорат.Баш ради ваквите душељубци ко овие над мене што изиграваат мајка Тереза.Сигурно и добрите грци им се контрашат на тие што ни сакаат се најлошо.

Kajgana Shop

На врв Bottom