Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
К.

Ако собереш женско кога е пијана ќе се налути,ако не ја собереш ќе се навреди :toe:

GN

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Драга, не знам зошто воопшто имаме уште домашен телефон. :toe: Овоа полначов кај што треба да стои телефонот уствари, има едно копче, што ако го кликнеш нели звижди телефонот каде и да се наоѓа. Е сеа ја талентов ко шо сум оваква, ко што ме напраиле (да сум жива и здрава, ама помалку трапава), базава си стои кај мене во соба. И нормално, во 4 сабајле у темница го кликнав по грешка (знаеш ко Милан кога му вика на Жика: Ја добро видим ночу и после паѓа во септичка јама? Е па ја не видим ночу, а Бога ми ни дању) а телефонов кај моите да ти бил, па малку така ги разбудив у 4ипол сабајле коа се развижди цел стан... :angel: Ај бе ќе си продужат да спијат, шо има везе. :ROFLMAO: Башка можда услуга сум им напраила ако лошо сонувале, хеее. :D

Нејсе, ја станав ко банка за цигари. :unsure: На сите другарки што пушат цигари, а кријат од дома и пошто сум им била единствена сигурна, којашто нема да им ги испуши цигарите, сите кај мене почнаа да ги оставаат. :вонзем: Остај тоа, него 24/7 треба да бидеш достапна за после да им ги вратиш истите. Во пакет со запалка, мастика и парфем. Оооооф муко мојааа. Тибам цигарите, да тибам...

Иначе ја арна, чекам дремка. :D
Ај чао. :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И одиш на 20-22 годишна девојка и ви викаш Call me daddy, daddy i am sixteen, мајке му ненормалну :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ја би :icon_lol:. Нема врска не е важно што зборуваш туку како се чувствуваш. Прв случај викаш Кучко ќе те фрлам од терасава и таа се смее затоа што е шега и го знае тоа, втор случај и викаш Те сакам најмила моја и додека го зборуваш тоа низ мислите ти поминува мисла како ја тртиш одпозади ја тераш вагинално а со средниот прст буричкаш во аналниот отвор па помирисуваш тоа што си одкопал. Реакција на тоа бегај бе манијаку еден :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ама јас сум романтичен тип :pos::pos::pos::pos::pos:.

Од сабајле не ми е добро оди полусезона почнува забава:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Зошто сакам интроверти? Зошто им е пријатно сами со себе, прво и основно. Човек што не знае сам со себе што да прави, што не ужива во сопствено друштво, е за греота. Знам дека се смета дека интровертиве се за греота, но е баш обратното. Се навикнав на ден да иам некој саат мирна глава, мое време, мои мисли и сега да ме оставиш со луѓе неколку дена нонстоп, вториот ден ќе почнам да се будалам.
Не разбирам зошто мора да ставате во стори видеа од излегување. Stop it, for fuck's sake.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ретко кој живее. Другите само мислат дека живеат, меѓувремено додека викаат како 10 години им летнале како 10 дена:)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Како мал кога баба ми ќе направеше леќа за ручек а јас не ни ја чепнував а не па да ја јадам секогаш ми викаше:
-Сине на телевизија го даваа еднаш Здравко Чолиќ и кажа дека леќата му била омилено јадење.Кога јаде он ќе јадеш и ти.
На овоа до денес сеуште се смееме по дома.
:pos::pos::pos:

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Фактот дека нема McDonald's, KFC, Subway, Starbucks, Pizza Hut едино има три Burger King во Скопје и една во Тетово кажува колку интересна земја за живеење сме... Дури и го нема мојот омилен газиран сок на пазар Dr Pepper :(

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Драга,

Уште 11 дена. Едвај чекам да се вратам и да отидам со другарите у кафана. Да почнам со шопска, па нафора, пилешки прсти, помфрит со сирење и на крај да завршам со ќебапи. Единствена лоша работа е што ќе мора за сето тоа време да пијам лошо пиво. Се навикнав на пивата тука, тоа е една од работите кои се подобри отколку кај нас. Ми фалат и бургерите од Киоск и Седмица, како и плескавицата од Скара Лесковац.

За време на тие 2 месеца ќе јадам све што сакам, ќе се дружам со луѓето со кои сакам да се дружам. И после тоа ќе се вратам тука и ќе бидам сам. А кога дојдов, сметав дека покрај мене ќе имам личност со која сакам да го поминам остатокот од животот. Испадна дека таа личност после скоро 5 години заедно не го сака истото. Уште една животна лекција... Сега морам да продолжам сам и да покажам дека можам сам да успеам.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ептен жал ми е за Калина Велевска, 26годишна планинарка што загинала на планините. Не ја знам, но по начинот на кој опишува детали (пишувала планинарски дневник на интернет), тоа е личност што стварно знаела да живее и да го впива секое искуство. Не е фер. :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред саат време во Веро во Тафталиџе на каса пред мене имаше еден дечко што си збореше сам со себе. Млад многу, отприлика рани триесетти години, делуваше како да има(л) тежок живот и нешто пукнало во него. А навистина штета затоа што нели освен млад, пред се` се работеше за симпатичен човек. Касиерката кога го виде дека мрмори без контрола, почна да се смее :tapp: Се надевам дека ова ќе стигне некако до неа и барем малку ќе се засрами и ќе извлече поука, да беше средношколец пубертетлија ќе сфатев ама жена во години да се смее на вакви работи е бедно.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Среда одам Турново а четврток Крушево, викам на фризер утре ако одиш оти не сум дома. И следува прашање а кај е тоа Турново? Село е близу Струмица бев еднаш сега втор пат, еј стадионот низ ниви му е ко загазивме во тоа каллта, се сеќавам дека отрезнав до таму пат пат пат...

Its party time, always party time.

Kajgana Shop

На врв Bottom