Драга Кајгана (виртуелен дневник)

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Еј Кајги

Кога жениве би биле поискрени и би им кажале на мажите дека се лоши у кревет, и маживе би се отвориле и би им кажале на жените дека и они не се баш нешто божици у сексот. Прво ќе има многу лутење, па многу интроспекција, ама на крајот сите ќе имаме подобар секс.

Ти шо викаш?

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Драга Кајгана,

македонскиот дел од интернетот е многу интересно место. Го барав омотот за албумот „Песна за мојата песна“ од Љубојна, крстен по песната од Петре М. Андреевски. Ја добив Шехерезад. Сопревод.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, спомеников на Гагарин не е всушност споменик, спомен плоча е. Како така помало зло е.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Драга Кајгана хехе

Во недела пушти на Арена спорт 4, ако не фаќаш тогаш посети Фан Клуб Интер таму сигурно ќе има руски стримови за едно од топ 10 градски дербиња у свет, Дерби Дела Мадонина или дерби на градот Милано кое го играат моментално 2те најмртви екипу у свет Интер и Милан.

Што сакам да кажам а да не се пофалам хехе, сакам да кажам дека ако ја гледаш таа утакмица има минимални шанси од 80.000 луѓе што ќе бидат присутни на Џузепе Меаца мојата полу-мртво-пијана фаца да ја дадат у кадар.

За 15тина минути тргам на една од моите топ 5 омилени дестинации кои што морам да ги посетам доека сум жив, тоа е Италија или поточно градот на модата Милано, каде 3 дена ќе бидам овоштен од алкохол и во живо за прв пат ќе го гледам мојот Интер против градскиот ривал Милан односно против женската екипа од градот Милано.

На кратко, ќе има материјал за нови мемиња каде што мојата мртва фаца ќе биде максимално искористена.
Поздрав се глеаме у вторник.

Forza Inter!

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Драга,
Прееска бев излезен и ај на ручек со поубавата половина, мцнав една пица, идам накај дома у бус и ми се јавува мајка ми: „Што сакаш да ти ставам во пицата?“. И тука ти се стемнува...:D

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

а толку се радував на се што следи ... that's all folks :place:

Ф

Флеш

Гостин
Ова е нај нај чудната а и воедно најдобра работа шо ја имам видено . Џејсон Статам ,да фрикен Статам ... Кршачот на вилици ти бил ептен про електронски настроен денсер ..... Бесни 7 воопшто уште го немам гледано, но комплетно друга слика ќе ми биде коа ќе го гледам филмот :tvg::zver: Rhythm is a dancer,It's a soul companion,You can feel it everywhere:ojeaa:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Значи нема шанси мене нешто на лошо да не ми тргне, нема! Вчера денот супер почна, се одморив максимално, на школо така се прошетав два саати, возев точак, па во теретана, сончево времето, абе се нај нај. Башка во еден ден 5-6 души ми спомнаа како супер сум го оформил телото, што за мене како човек што порано имал проблеми со килажата е огромен комлимент. И мораше нешто да се заебе. Вечерта решив да си ја земам дневната доза протеини па земав 3 варени јајца, ги излупив и се наведнав да ги фрлам лушпите во канта и толку беше, отиде половината. Не можев да се исправам веќе, од факинг лупење на јајца бе еј! Бар другите јајца од нешто убаво да ме болеа, ама вака... Fuck it, дреми дома за викенд сега...:bravobe:

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
значи кајги уште неможе да ги разберам паровите што се трљаат по клупите на кеј ....немаат друг простор :unsure:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајге, ја пред два дена си купив тренерки, ги утепав од носење (колку што може за два дена да се носат :P) и дури денес приметив дека у ствари деснана ногавица е неколку сантими пократка. :ROFLMAO: :popce:
Иначе арна... еве четири недели без антибиотици, си кашлам као вол, али фино ми е. :Кезец:
МАМО! МАМО, СПАСИ МЕЕЕ!
Неправда, па тоа е неправда. :свиркам:
Ај чао, биди ми поздрвена. :ROFLMAO:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... приметив дека почнала сезоната на птицата што прави:

Туут
...
...
...
...
...
...
...
Туут
...
...
...
...
...
...
...
Туут
...
...
...
...
...
...
...
Туут.

We meet again, old friend. Annoying piece of shit.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Бараш нешто сосема десето у пакетите од праисторијата and suddenly...

:vozbud::vozbud::vozbud:

Заеби искачање у петок, ќе се вртат Супер Марио, Др. Марио и тенковите. :cool:

Пошто и така немам асален компјутер за GTA. :place:

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Драга постојано читам како нивото на хуморот во Македонија го допрело дното.Тоа многу ме нервира драга , тоа се провокатори што го зборат тоа.Да можеби нема емисии и сајтови али пак затоа тука се рекламите на Владата на РМ.Па поголем хумор од тоа има ли драга ?

Kajgana Shop

На врв Bottom