До колку останувате навечер?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Не седам навечер... се обденува а тоа мислам дека не се рачуна како вечер нели :)

B

Borg_Drone

Гостин
Јас со работава до 5 саат сабајле.... Воркохолик.... :)))
Се надевам дека го срушив рекордот xD

I

Intex

Гостин
Летен распуст до 2 попладне некогаш, зимски еве тука некаде легнувам, прва смена во школо докај 12-1, втора смена до 4. Таќе.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.576
И јас како Дарк, обично не седам покасно од 3, кога е зима или кога сум нашколо до 1 најкасно.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
од вторникот према среда немам спиено ич, значи ова е трета ноќ како ми поминува без спиење...на моменти осеќам замор ама дремка да ме фати мн ретко....кафиња не пијам....
очекувам сеа да се рестартирам и да си почнам пак од нула како ништо да не било. а инаку останувам просек до 3-4

V

Vollstandig

Гостин
Од ко почнаа новогодишниве празници ми се поремети спиењето, како сега до 6 и пол останав саблје дремка не ме фати. Се мислам да не спијам ама веќе ми се затварат очите.
Лоша работа се новиве години, го пореметуват спиењето :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Порано до кај 2 негде... Ама последниве два месеци ретко прескокнувам ден да не останам до 5 - 6 сабајле. Едноставно не знам зошто ама не можам да спијам тој период.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Зависи од друштвото,некогаш ке дојдам дома во 23.00 или 00.00 и ќе излезам во 02.00 и можеби ќе седам до 5-6 надвор ќе дојдам дома и ке ги испратам моите на работа и ке си спијам :)
Да не се рече дека лажам,еве во 07.41 сеуште не спијам ............ :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Unlimited time - Limited strength

Или у превод , додека не почнат space-out моментите :toe:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
До 1 најкасно, освен пред колоквиумската кога може и до 4-5 да седам понекогаш, ама под услов добро да сум наспиена претходно. И на распуст кога сум до 3-4 исто.

С

сашенко

Гостин
Деновиве 3-4 просек.Сега планирам да си легнам до кај 12-30 максимум утре сабајле имам работа нешто и така.

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Не останувам на вечер , туку на сабајле :( До кај 5 и пол последниве денови .... и секој ден си вика од утре во 1 ќе си легнувам...ама уште немам решено од кое утре :/

Kajgana Shop

На врв Bottom