До колку останувате навечер?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Се зависи од расположение и од обрврски
Некогаш 4-5,некоаш 1,некогаш 11

01 најчесто, понекогаш и 02 ама после ќе ми се спие на работа.

Зависи од друштвото,некогаш ке дојдам дома во 23.00 или 00.00 и ќе излезам во 02.00 и можеби ќе седам до 5-6 надвор ќе дојдам дома и ке ги испратам моите на работа и ке си спијам :)

Па некаде до 23:00...

Распуст 4-5, а кога ќе почнат обврските 12.

1.30 prosek.
I koga sum prva smena, i koga sum vtora, a i preku raspust.

Ponekogash imam problemi so zaspivanje, pa dodeka da zaspijam, surfam od mobilen od krevet ili se kucam poraki so nekoj, a mi se prispiva nakaj 5-6 :/

Toa retko, koa ne sum emocionalno stabilna se deshava samo xD
Koa sum normalna, mi se prispuva chim stavam glava na pernica (:

Stvarno ne go sfakjam sedenjeto do 8 sabajle na kompjuter...

Со оглед на тоа што сум на работа прва смена секад си легнувам во 00 или 01 по полноќ, кога е викенд може да си поседам до кај 3-4 е сеа повеќе од ова неможам затоа што имам бебе и морам малку од малку да сум наспана за да можам да функционирам соодветно.
Uuuuuuu,pa dobro e sto naogjas vreme za kajgana pokraj bebeto,bravo,bravo,ne ti place nekad nokje pa da nemozes da spies???Hahahaha:):):):):pipi:

Ооооо не памтам кога последен пат сум спијал навечер.

Uuuuuuu,pa dobro e sto naogjas vreme za kajgana pokraj bebeto,bravo,bravo,ne ti place nekad nokje pa da nemozes da spies???Hahahaha:):):):):pipi:

Се случува ама се нишкаме едно 10 минутки и си заспива, ништо страшно јас истренирана сум веќе ова ми е 3 бебе :)

Или 9-10 или 2-3 средина нема просек ако се изваде.

На распуст накај 6 легнам во 3 станам. Кога сме на школо во 3 легнам и после школо цел ден спијам : ))))

Кога татко ми е во Македонија околу 23 часот а кога го нема знам и да не ја преспијам нокта и да дремам на нет:pos:

Последните 2 недели ме наоѓа и 07:00 .. а обично легнувам околу 03:00 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom